Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Emma leker med seg selv

Emma gikk siste året på videregående, og er 18 år gammel. Hun hadde ikke mange forhold med gutter på gang, på skolen var hun er forholdsvis sjenert jente som gikk stille i gangene. Det var mange gutter på skolen som hun kunne tenkt seg å være med, men det hadde liksom bare aldri skjedd. Hun var ikke jomfru, hun hadde hatt sex tre ganger tidligere. Første gangen var både forferdelig og pinlig, det skjedde på en fest for to år siden, inne på et bad på en nattklubb som hun hadde sneket seg inn på. Den andre gangen var med en utvekslingsstudent fra Danmark som hun hadde blitt kjent med på byen, og som hun hadde lånt sofaen sin til, og som på slutten av kvelden hadde sneket seg inn i sengen hennes. Den siste gangen hadde hun hatt sex var med en gutt på skolen som het Isak. Isak var den første elskeren som hun faktisk likte å ha inni seg. De to første opplevelsene synes hun var både vonde og pinlige. Når Isak slikket henne var det som hun var i en annen verden, for henne var det paradis. Og hun ville gjøre det igjen. Emma drømte ofte om Isak, og tungen hans som lekte med hennes edlere deler. Hun våknet ofte opp på morgenen og var våt i trusen, og noen ganger satt hun alarmklokken på en og en halv time før hun skulle på skolen, slik at hun kunne leke med seg selv. Ofte dyppet hun to fingre i varmt vann for å simulere følelsen hun fikk fra tungen til Isak. Dette var en slik morgen.

Hun våknet opp klokken 06:00, selv om hun ikke trengte å stå opp før klokken 08:00. Hele kroppen var kjempevarm under dynen, og hun dro ned trusa, som var ekstremt våt på grunn av drømmen hennes. Denne gangen hadde hun lyst på noe ekstra, og det var akkurat derfor hun hadde bestilt en dildo omtrent en uke tidligere. Denne hadde hun aldri prøvd før, så hun tenkte at hun skulle gjøre denne morgenen spesiell. Tanken på Isak var i hodet på henne mens hun la fingrene sine på den våte musa, og hun begynte å gni den forsiktig. Hun ville være så våt som mulig før hun stakk inn dildoen. Denne dildoen var laget av glass, og det var derfor hun valgte den. Hun synes den var litt for dyr, men at den så forferdelig deilig ut. Hun hadde aldri prøvd en dildo av glass før, så hun gledet seg til å stikke den dypt inn i seg selv. Hun lot en finger sirkle rundt klitorisen mens hun stønnet svakt. Isak var hele tiden i tankene hennes, og hun bestemte seg for å tenke på smilet hans mens hun stakk glassdildoen sin inn. Hun slapp ut et hyl mens hun førte dildoen inn. Den var ganske lang og glatt, og på grunn av at hun var så våt var det hele en utrolig fornøyelig opplevelse. ''Hva hadde Isak sagt hvis han visste hva slags tanker jeg har om han,'' tenkte Emma mens hun førte sin nye dildo inn og ut av seg selv. Hun holdt på i nesten en time før hun endelig nådde orgasme. Det var fredag, og hele familien var på hyttetur, som de hadde reist på dagen før. De skulle være på hytten helt til søndag. Vanligvis spiller Emma musikk på rommet mens hun leker med seg selv slik at ingen skal høre henne. Siden hun var alene hjemme var det ingen som kunne høre henne, så hun stønnet veldig høyt. ''En fin start på morgenen,'' tenkte Emma, før hun hoppet i dusjen og begynte å kjøre til skolen.

Skoletime med Isak

Skolen syntes Emma var temmelig kjedelig. Faren hennes eide en egen forretning, hvor han dro til Tyskland en gang i måneden for å hente biler for å så selge de i Norge. Butikken hans nøt stor suksess, så det var planen hennes å dra inn i denne bedriften etter skolen. Derfor gadd ikke Emma å bruke tiden sin på ting som ikke interesserte henne. Hun skulket ofte skolen for å dra på kinoen som lå bare noen hundre meter fra skolen. Hun ble på skolen til tredje time. De to første timene hadde de historie, noe som hun likte ganske godt, men tredje time var matte, så da bestemte Emma seg for å dra på kino å se på film. Hun begynte å gå til kinoen i pausen mellom andre og tredje time, og halvveis til kinoen fikk hun øye på Isak rundt 20 meter foran henne. Han gikk også mot kinoen. Emma prøvde å gå raskere for å ta han igjen, men hun klarte det ikke før han gikk inn døren på kinoen. Hun så at han gikk inn på toalettet, så hun kjøpte en billett og satt seg ned ved siden av døren inn til kinoen. Den var vanligvis tom på denne tiden, så hvis han så henne ville han kanskje spørre om de skulle sitte sammen. Isak kom ut fra toalettet og gikk å bestilte billetten sin. Han fikk raskt øye på henne, og spurte; ''du skulker skolen igjen, ja?''. Emma smilte, og svarte med at det gjorde jo han også. De ble enige om å se på filmen sammen, så de gikk inn på kinoen, og satt seg på bakerste rad. Etter de hadde satt seg ned fortalte Isak at han husket fortsatt hvor god den kvelden de hadde for en stund siden var. Emma kysset han på kinnet, og de begynte å se på filmen.

Etter en halvtime la Isak hånden på låret hennes, og med en gang hun kjente det flyttet hun hånden hans til skrittet hennes. Han begynte å fingre henne svakt utenpå den grå joggebuksen som hun hadde på seg. De begynte å kline mens dette pågikk, og han stakk hånden ned i trusen på Emma. ''Oi, så våt du er,'' visket han til henne. Det var kun et par som satt nesten helt nederst i salen, de kunne garantert ikke høre noe som helst av hva som foregikk 20 rader bak dem. Emma smilte bare tilbake til han, og da bestemte Isak seg for å stikke to fingre inn i henne. Hun sa at det var nesten bedre enn tungen hans, og da spurte han om han skulle slikke henne. I kinosalen! Hun kunne i tro det, men takket pent ja. Isak satt seg ned foran henne, og takket være at hun bare hadde en joggebukse på var det ikke vanskelig å komme til. Hadde hun hatt jeans på hadde det vært mye vanskeligere. Ingen av dem visste om det var kameraer på kinoen, men i skoletiden var det kun en ansatt på jobb, en 16 år gammel jente som solgte popkorn utenfor salen, så uansett om det havnet på film var det ingen som kunne stoppe dem. Emma sa at hun ikke hadde barbert seg nedentil på en stund, hun hadde noen få millimeter med hår rundt musa, men det brydde ikke Isak seg noe om. Alt han fokuserte på var å stikke tungen sin langt inn i henne mens han snurret den rundt. Det hele var veldig pirrende for Emma, og den ene gangen slapp hun ut et stønn så høyt at paret midt i salen snudde seg. Da fant hun ut kinosalen kanskje ikke var den beste plassen å seksuelt stimulere hverandre, så de bestemte seg for å gå hjem til Emma. Hun var jo tross alt alene hjemme hele helgen. Begge var veldig kåte, og de måtte sitte noen minutter til, siden Isak var kjempehard. Etter han fikk roet seg litt gikk de tilbake til skolen, hvor bilen til Emma sto parkert. ''Dette kommer til å bli bra,'' tenkte hun mens kjørte hjemover.

Overnattingsgjest

Mens de kjørte hjem til Emma avtok den seksuelle stemningen litt, og de pratet om alt mellom himmel og jord. Isak fortalte at han ikke hadde vært med noen andre siden henne, og hvis dette gikk som han trodde det gikk var han glad for at han skulle gjøre det med henne. Emma rødmet, og klarte ikke å si så mye, de eneste ordene hun klarte å få ut var; ''vi er snart hjemme hos meg,'' mens hun så på ham og smilte. Selv om hun ble litt satt ut var hun overlykkelig, og samtid meget kåt. Hun kjente at fitta ble våt, nesten til det punktet hvor hun måtte vaske setetrekket i førersetet. Hun tenkte på den store pikken hans, og hvor fantastisk godt det føltes siste gang han knullet henne. Men det første hun hadde lyst på var posisjonen 69, hvor hun ligger bak fram oppå han mens hun suger han, og han slikker henne. Det var den beste posisjonen hun visste om, og hun elsket følelsen av å nå orgasme mens pikken hans var langt nede i halsen på henne. Hun trykket gassen i bunn – nå skulle hun hjem! Etter de kom inn døren spurte Emma om han ville ha noe å drikke. Isak ignorerte spørsmålet, og løftet henne på en romantisk måte, og bar henne opp trappen mot soverommet hennes.

Han hadde vært der før, så han visste nøyaktig hvor det var. Han la henne forsiktig ned på sengen hennes og dro av henne joggebuksen. Han sa at han så utenpå trusen hennes at hun var våt. Emma smilte bare, og tok av seg trusen. ''Slikk meg, jeg elsker tungen din,'' sa hun til ham. Isak var ikke vanskelig å be, så han begravde tungen sin mellom bena på Emma. Hun begynte med en gang å stønne, nå utspilte scenarioet som hun drømt om nesten hver dag seg. Hun klarte akkurat å si mellom stønningen at hun ville suge han, så han kledde seg naken, og la seg ned på dobbelsengen hennes. Emma kastet av seg toppen og BH'en og satt seg oppå han bak frem. Dette pågikk en stund, og begge ble bare kåtere og kåtere. Hun snudde seg tilbake, og satt seg oppå pikken hans. Like før han var inni henne lå han å slikket på brystvortene hennes, men nå lå han tilbakelent i sengen og klamret seg til sengekanten. Han var ikke langt unna klimaks, dette samme gjeldte for Emma. Begge fikk orgasme samtidig, og siden hun gikk på p-piller var det en lett avgjørelse å ta at han skulle komme inn i henne. Begge slapp ut et stort stønn mens orgasmene lynte gjennom kroppene deres, og begge ble liggende på sengen svett og fornøyd. Emma spurte om han ville overnatte til søndag, noe Isak lett takket ja til. Dette var starten på den beste helgen Emma kunne forestille seg.

Flere erotiske noveller: