Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Sommerlekene

«Vil du bli med»? Jens så opp fra tv-skjermen og på Lise, som stod i døren og så spørrende på ham. «Bli med hvor?» spurte han. «Å bade vel, jeg og Katrine tenkte å gå inn til kulpen.» «Jens tittet bort på tv-skjermen. Han satt med playstation konsollen mellom hendene og spilte de vanlige krigsspillene sine. «Nei, sa han, jeg tror jeg står over i dag. «Ok, hvis spillene dine er så viktige, så får vi jentene gå alene,» sa hun fornærmet, hentet to pils i kjøleskapet og gikk ut for å møte Katrine. Jens tittet flyktig ut av vinduet, så de to jentetne forsvinne ned bakken mot elva, hånd i hånd, kun iført bikinier. Han trakk på skuldrene og fortsatte spillingen sin. Jens spilte i en times tid, massakrerte fiendene sine, plasserte bomber og sprengte hus. Men med ett gikk han inn i et bakhold og ble utsatt for kraftik ildgivning fra flere kanter. Han trykket på konsollen og skjøt vildt rundt seg, men til ingen nytte. Han så fortvilet på mens figuren han styrte sank sammen på bakken og ordene «Game Over» kom frem på skjermen.

Han bannet, og la konsollen fra seg på bordet. Også nå som han hadde kommet så langt, tenkte han surt og reiste seg fra stolen. Han ble gående å vandre rastløs rundt i stua, og lurte på hva han skulle gjøre resten av dagen. «Han kom på at Lise og Katrine var inne ved kulpen, så etter å ha tenkt seg litt om, bestemte han seg for å holde dem med selskap. Jens og Lise hadde vært sammen i litt over et år. Hun var to år eldre en ham, og de hadde møttes når han var atten. Hun var en sprudlende utagerende jente som fikk alle til å smile rundt seg, og Jens trivdes svært godt sammens med henne. Han gikk inn på badet, tok på seg badebukser og hentet noen pils i kjøleskapet. Så begynte han på den korte turen ned til kulpen. Ute var det varmt som i en ovn, over 30 varmegrader, og en stekende sol hang over den blå himmelen. Jens plystret der han gikk nedover mot kulpen. Han tenkte på hvor heldig han var som hadde truffet en jente som Lise, vakker som få, med langt lyst hår, små men vakre bryster, og en over gjennomsnittlig sexuell apetitt. I sitt stille sinn fantaserte han om hvordan det ville være å oppleve trekant med henne og den nesten like vakre mørkhårede venninnen hennes Katrine, for som unge menn flest, så tenkte han på sex flere ganger om dagen. Og trekant med to vakre jenter stod øverst på ønskelisten.

Overraskelser

Kulpen lå ikke så langt unna der de bodde, men det var skjelden andre der, for den lå godt skjult med tett skog som skjulte den fra veien, så det var få som viste at den var der. Den hadde rett og slett blitt som en privat badeplass for ham og Lise. Den var ca to meter dyp og bare 10 meter i diameter, med et lite svaberg hvor de kunne sitte å tørke seg i solen og nyte en pils mellom dukkertene. Jens tok av fra veien og trengte seg inn gjennom buskene. Han myste ut mellom grenene for å se om han fikk øye på jentene, men alt han kunne se, var to tomme ølbokser og et par håndkle, jentene var ikke å se i det hele tatt. Jens stod en liten stund og speidet, og plutselig dukket to hoder opp av vannet, et blondt og et mørkhåret. Lise og Katrine. Han skulle til å gå frem fra buskene, men bråstanset og huket seg ned. For der, rett foran ham, fikk han se at Lise og Katrine omfavnet hverandre i et dypt tungekyss. Jens stivnet og ble rådvill. Fantasiene lekte gjennom hodet hans, men han turte ikke gå frem. Han var redd de skulle stanse hvis han avslørte dem, så det ble til at han ble sittende inne mellom trærne å spionere på dem. De to jentenes tunger lekte med hverandre, der de stod oppreist i kulpen med håret dryppend av vann, hendene deres strøk over hverandres kropper og Jens tenkte at det var det fineste han noen gang hadde sett. Etterhvert tok Lise tak i Katrines hånd, og de gikk ut av vannet og opp på svaberget.

Der ble de stående i den stekende solen å holde rundt hverandre. Lise kilte Katrine oppover ryggen og hektet løs bh-en hennes, og den falt ned på bakken. Jens så at hun la hendene på de rosa brystvortene som struttet fremover. Hun bøyde seg ned og tok dem i munnen, sugde på dem mens Katrine løsnet Lises bh. De ble lenge stående der å beføle hverandre før de dro av seg trusene og la seg side om side oppå håndklærne, splitter nakne og tett inntil hverandre. Jens så at de ble liggende å beføle hverandre over hele kroppen og han kjente en voldsom sprenging i badebuksene da han tenkte på de to jente ha sex i det fri. Aldri hadde han sett noe så vakkert. Lises fingre lekte over Katrines kropp, fra de vakre brystene og ned til den rosa, barberte fitta hennes. Katrine strakte seg bakover og ble liggende på rygg å nyte mens Lise la seg over henne, kysset brystene hennes, masserte dem med hendene og ført tunga i sirkler ned mot underlivet. Jens stakk hånden i badebuksen og runket forsiktig da han så Katrine spre bena for å slippe Lise til. Lise kysset henne på innsiden av lårene og idet hun lot tungen streife over de rosa leppene, ga Katrine fra seg et lite klynk, og en lett rødme spredte seg i ansiktet hennes. Lise begynte å jobbe forsiktig med tunga, slikket henne over leppene, og streifet klitten hennes, mens Katrine beveget underlivet og bet seg i leppa. Lise slikket henne raskere og førte to fingre mot åpningen, og mens Katrine hevet underlivet mot henne lot hun dem skli inn, mens hun slikket enda hardere. Hun begynte å knulle Katrine med fingrene, først forsiktig, men etterhvert som Katrine ble mer og mer opphisset økte hun tempoet. Snart lå Katrine der å kastet på hodet, masserte brystene sine og bevegde underlivet raskere og raskere mot Lise, mens hun ble rødere og rødere i kinnene. Jens satt i buskene og runket idet han så at Katrine gikk opp i bro, satte i et lite skrik og kastet seg frem og tilbake der hun lå på svaberget. Lise førte raskt fingrene ut og inn i fitta hennes mens tungen arbeidet febrilsk. Jens så med store øyne skjelvingene gå gjennom Katrines kropp før hun sank sammen på svaberget og ble liggende slapp mens hun hev etter pusten. Lise la seg ned ved siden av henne, tok henne i armene sine og strøk henne over ryggen.

 

Skjult i buskene

Jens satt i buskene, med hånden rundt pikken og så at de siste skjelvingne gikk over Katrines kropp. Hun åpnet øynene og begynte å beføle Lises bryster. Lise satte seg skrevs over Katrine og gned underlivet sitt mot henne mens Katrine masserte brystene hennes. Hun tok tak i Lises hofter og løftet underlivet hennes litt, akte seg ned under henne mens hun kysset henne over brystene og nedover magen. Lise ble stående på kne med underlivet sitt rett over Katrines fyldig lepper. Katrine tok tak i hoftene hennes og dro henne ned mot seg, satte munnen sin mot fitteleppene hennes og sugde forsiktig på dem. Jens onanerte raskere da han så at Lise ble rød i toppen, lukket øynene og kastet hodet bakover. Katrine slikket henne grundig over klitten og førte to fingre opp i henne og Lise senket seg ned over dem, vugget forsiktig opp og ned og stønnet svakt. Snart befølte hun puppene sine og red på katrines fingre i større og større tempo, mens katrine slikket henne raskere og raskere. Lise skalv i hele kroppen og synet av de to badenymfene som elsket på svaberget var så opphissende at Jens ikke klarte å holde seg lenger.

Idet Lise kastet hodet bakover og skrek til i en skjelvende orgasme, lot han spruten stå utover buskene mens han kvalte et stønn for ikke å bli oppdaget. Mens orgasmen ebbet ut så han de to jentene synke sammen i armene på hverandre for så å bli liggende helt stille og hive etter pusten. Jens trakk seg stille tilbake og gikk hjem, ville nødig at de skulle oppdage at han hadde sett på dem, men det opphissende synet lå på netthinnen hans i flere uker etterpå, og han syntes det var spennende å vite at kjæresten hans likte jenter. Fire uker senere, idet høsten begynte å nærme seg, hadde Lise bursdag. Katrine kom på besøk, og de hygget seg med god mat, pils og etterhvert sterkere drikke. Utover kvelden spilte de musikk, danset, spøkte og lo og de begynte å bli ganske fulle. Jens ble etterhvert sittende å se på at de to jentene danset tett sammen, og han husket den opphissende opplevelsen han hadde hatt i buskene nede ved kulpen, men han sa ikke noe. Men med ett begynte jentene å danse veldig tett sammen, støk hverandre over kroppene og kikket lurt på ham. Så satte de seg ned ved siden av ham, og Lise spurte rett ut: «Likte du det du så nede ved kulpen?» Han ble helt paff, klarte ikke å få frem et ord og rødmet kraftig. Han visste ikke at de hadde sett ham.

Trekant i stua

«Vi hørte at du plystret da du kom gående nedover veien skjønner du,» sa Katrine og strøk en hånd oppover låret hans. «Så vi tenkte å gi deg et lite show,» brøt Lise inn. Synd at du ikke kom bort å ble med. Jens kjente at Katrine strøk over den nå voksende bulen i buksa hans, og Lise bøyde seg frem og kysset ham forsiktig på munnen. «Vi kan gjenta det nå, hvis du vil,» hvisket hun i øret hans og smilte. Jens kunne bare nikke, det var ikke noe annet han heller ville i hele verden. Lise kysset ham, førte tungen inn i munnen hans og lot den tvinne seg inn i hans. Katrine reiste seg og kledte sakte av seg, til hun stod naken rett foran ham, så bøyde hun seg ned for å kneppe opp buksene hans, mens Lise dro av ham skjorten, og snart satt han der helt naken i sofaen. Mens Lise masserte overkroppen hans, begynte Katrine å runke ham lett, slikket ham oppover skaftet og tok den voksende pikken hans i munnen og sugde ham hard mens hun brukte en hånd til å massere fitta si. Hun akte seg oppover ham og mens hun tredde fitta si nedover pikken hans, kledte Lise av seg og la seg intill ham, mens hun strøk ham forsiktig over magen og brystet. Katrine red ham lenge, til han kjente at det bygget seg opp og det begynte å rykke i pikken hans. Da stoppet hun, reiste seg og byttet plass med Lise. Lise satte seg over ham og senket den våte fitta si ned på pikken hans. Han var så opphisset at han ikke klarte å holde seg lenger. Lise red ham hardt mens Katrine kilte ballene hans og han kom i en voldsom orgasme mens han brølte ut og støtte hardt imot. Etterpå trakk de ham med seg inn på soverommet, for de var langt fra ferdige med ham. Først tidlig på morgenkvisten sovnet de i hverandres armer, og Jens følte at han hadde fått opplevd alle unge menns drøm, for det var langt fra siste gang Katrine overnattet sammen med dem.

Flere erotiske noveller: