Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Endelig ut på tur

Denne historien startet forrige sommer, min første ferie uten familien min siden jeg nettopp hadde fylt 18. Jeg dro til et resort som jeg hadde dratt til med familien mange ganger. Et nydelig strandhotell på en liten øy utenfor Thailand, den hørte fortsatt til Thailand, men den ligger såpass langt unna at det er mye roligere enn de andre resortene i Thailand. Det var et livlig nattliv der, men på dagen når jeg bare ville ligge på stranden å slappe av kunne jeg fint gjøre det. Jeg elsket denne plassen, og jeg hadde mange venner der. Når jeg ankom, etter min 11 timer lange flytur var jeg uten tvil sliten, så jeg dro til rommet mitt for å slappe av før jeg dro ut å så etter kjente fjes. Etter ett par timer på hotellrommet dro jeg til en klubb hvor jeg kjente nesten alle danserne som jobbet der. ''Se hvem som kommer!'' ropte et av jentene på thai når jeg gikk inn døren. 11 hoder snudde seg, jeg kjente 9 av dem. Etter at vi hadde klemt hverandre og sagt hei og etter de dro meg i håret (jeg hadde nettopp farget det lyseblondt, siden nesten alle i Thailand har mørkt hår var de veldig ivrige over alle med blondt hår) så jeg den personen som jeg hadde lengtet etter mest. Min beste venn i Thailand, og kanskje i hele verden, den mannlige danseren Andreas, gikk mot meg og løftet meg opp i været før han ga meg en klem. Andreas var halvt thai og halvt norsk, og hadde bodd i Thailand siden han var 15 år gammel. Det var sikkert på grunn av at han snakket flytende norsk at vi hadde blitt så godt kjent. Alle de andre jentene begynte å le og guttene lurte på hva som skjedde når han løftet meg opp.

Alle trodde at jeg og Andreas var mer enn bare venner, men sannheten er at vi elsket hverandre for mye som venner slik at det ikke kunne utvikle seg til noe mer. Han er en av de mest nydelige mennene i verden, alle kvinnene – og noen menn – vil nok si seg enig, men vi så på hverandre mer som bror og søster enn som potensielle sexpartnere. Jeg klemte han hardt og jeg kjente den lukten han alltid hadde, en lukt av såpe og ananas samtidig som jeg ignorerte kommentarene fra vennene våre. Han satt meg ned igjen og jeg så opp på han, han så ut som han alltid hadde gjort, lys karamell hud, brune øyne, en atletisk kropp med en tatovering av en løve oppover magen og håret i samme stil som han alltid hadde hatt, skulderlengde og bak i en hestehale. Og selvsagt med det hvite smilet hans som kunne få enhver kvinne til å falle for han. Men ikke meg, aldri meg. Denne kvelden hadde Andreas fri fra jobb, så han inviterte meg ut på en sen middag på en restaurant stranden ved solnedgang. Etter den flyturen jeg nettopp hadde hatt var det ingenting som kunne høres bedre ut, så jeg takket ja, før jeg spaserte videre. Jeg kjente jo tross alt flere som bodde her, jeg kunne jo ikke bruke all tiden på Andreas. Etter jeg hadde gått i 10-15 minutter kom jeg til et lite marked hvor det var en hyggelig gammel dame som solgte sommerkjoler og bikinier. Jeg så en kjole, den var ganske liten, men det er jo jeg også, så jeg kjøpte den. Den passet perfekt, siden jeg er ganske lav, og med ganske store pupper, var det veldig vanskelig for meg å kjøpe klær her. Jeg plukket også opp ett par søte bikinier og bestemte meg for å tilbringe ett par timer på stranda. Siden dette er januar er det perfekt å være her, siden det ikke er for varmt, og ikke for kaldt. Jeg dro en gang hit i April, den varmeste måneden i Thailand, og det var altfor varmt, jeg klarte nesten ikke å ligge på stranda engang. Men nå var det perfekt, så jeg tuslet ned på stranden og la meg helt nede ved vannet. Jeg hadde ikke vært i Thailand på nesten ett år, så dette hadde jeg ventet lenge på. Og med tanke på at jeg dro fra Norge i januar når snøen hersker, var dette en perfekt pause fra hverdagen. Jeg sovnet raskt under parasollen.

Strandturen

En time senere våknet jeg opp, like hvit i huden som før jeg dro fra hjemmet mitt i Norge. Jeg skjønte at jeg hadde brukt altfor mye solkrem, jeg ville jo bli brun på ferien min også, tenkte jeg. Etter en aldri så liten dukkert i det klare, blåe vannet tok jeg en såkalt tuk tuk tilbake til hotellet for å dusje. En tuk tuk er et kjøretøy med tre hjul og med en eller to benker bak sjåføren. I dusjen tenkte jeg på Andreas på en måte som jeg aldri har gjort før. Jeg ble faktisk våt av tanken på han, noe som aldri hadde skjedd. Vi hadde jo alltid bare vært venner, noe jeg hadde vært 100% fornøyd med, og det tror jeg han også har vært. Jeg gledet meg veldig til å møte han senere på kvelden, og tanken på kroppen hans gjorde meg veldig opphisset. Jeg endte opp med å fingre meg selv i dusjen, jeg brukte til og med dusjhodet til å tilfredsstille meg selv. Det var ekstremt deilig, og følelsen av dusjhodet rundt fitten min var fantastisk. Spesielt siden jeg forestilte meg at Andreas var i dusjen sammen med meg. Jeg hadde sett pikken til Andreas en gang før, når han lånte dusjen min sist gang jeg bodde på hotellet. Den var veldig stor, når jeg så den ble jeg overrasket over størrelsen, og synes synd på jentene som måtte putte hele greien inni seg. Nå derimot hadde jeg aldri hatt lyst på noe mer i hele mitt liv, tanken på den store pikken hans inn i meg gjorde meg opphisset og frustrert på samme tid. Jeg fullførte i dusjen, og gikk ned mot strandpromenaden for å møte Andreas.

I bobblebadet med bestevennen

Jeg var litt tidlig ute, men det gjorde ikke noe. Jeg gikk i en liten bod og kjøpte meg en øl, etterpå satt jeg meg ned ved vannkanten å så på sjøen og solen. Nok en gang tenkte jeg på Andreas, og den stramme kroppen hans. Jeg så meg rundt, det var ingen andre til stede. Solen var på tur ned uansett, så hvis det var noen i nærheten ville de ikke sett meg uansett. Jeg lot nok en gang fingeren min skli ned i skrittet, og jeg satt å fingret meg selv på stranden. Jeg ble veldig våt, og jeg var veldig nær orgasme når Andreas fikk øye på meg, og ropte navnet mitt. Jeg skvatt opp, og gikk mot han. Han var nesten deiligere enn tidligere på dagen, ikke at det egentlig var mulig. Han hadde på seg en rutet skjorte som var halvveis, pluss ett par trange dongeribukser. Siden jeg hadde kost meg litt på stranden var jeg allerede våt, og synes av Andreas hjalp ikke i det hele tatt. Vi satt oss ned med bordet og spise middag. Vi pratet om alt mulig, men jeg fikk ikke med meg ett ord om hva han sa. Det eneste jeg hadde lyst til å gjøre var å rive av han klærne å knulle han der og da. Til slutt klarte jeg ikke mer, så jeg kysset han. Det var veldig kleint, og han ble veldig overrasket. Han spurte først om jeg var full, men jeg sa at jeg bare hadde drukket en halv øl, og at jeg var fullstendig klar om hva jeg gjorde. Han smilte til meg med det søteste smilet jeg noen gang hadde sett, og så kysset han meg. Jeg la hånden min på buksen hans, og han var allerede hard. Vi bestemte oss for å dra hjem til han. Andreas hadde en stor leilighet med både svømmebasseng, badstue og en nydelig utsikt over stranden. Jeg var veldig forvirret over alt mens vi gikk hjemover, jeg kunne aldri ha forestilt meg før jeg dro til Thailand at jeg skulle ende opp naken i bassenget hans, noe jeg nå var fullt bestemt på at jeg skulle gjøre. Vi ankom leiligheten hans, og gikk inn.

Når vi gikk inn hos han gikk jeg rett ut på verandaen og satt meg i boblebadet hans. Andreas så rart på meg mens jeg kledde av meg, ikke helt naken, men fortsatt var det nok ikke noe han var vant til å se. Jeg ba han komme opp i sammen med meg, og etter at han hentet oss champagne kom han også i vannet. Jeg hadde ofte sett på film at ett par sitter i vannet og jenten tar av seg trusen, for å så vise han at hun sitter naken. Det var akkurat det jeg gjorde, og med en gang han så trusen stakk han en finger inn i meg. Jeg stønnet raskt, han tok meg veldig på senga. Jeg tok av meg BH'en og la hånden min nok en gang på skrittet hans. Han var steinhard, endelig fikk jeg sjansen til å ta på den, i stedet for å bare tenke på den. Jeg tok av ham boxershortsen og ba han sette seg opp på kanten på boblebadet. Jeg la munnen min rundt hodet på pikken hans, og lekte med den med tungen min. Andreas ble veldig kåt, så han satt seg ned i vannet igjen, og jeg satt meg oppå han. Jeg lot han skli sakte inn i meg, hver centimeter var himmelsk. Og det var ikke mangel på lengde hos Andreas. Han var dypere inn i meg enn jeg noen gang hadde opplevd før, og jeg begynte å puste raskere og raskere. Etter en stund ba han meg legge meg over kanten på boblebadet, og siden jeg ikke hadde fått nok gjorde jeg som han sa. Han stakk pikken nok en gang inn i meg, og bakfra klarte han faktisk å komme enda lengre inn. Han ga uttrykk for at han var på tur til å komme, og jeg ba han pent om å sprute inn i meg. Når han kom kjente jeg den varme, våte spruten hans fylle meg opp, det var helt utrolig. Vi satt oss ned i boblebadet igjen, og fortsatte med kliningen. Han ville at jeg også skulle komme, så han fingret meg til orgasme. Etter vi begge var kommet ned på jorden igjen gikk vi begge inn i sengen hans og sovnet. Dette var en av mange fantastiske kvelder i løpet av den tre ukers lange ferien min.

Flere erotiske noveller: