Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Forkjærlighet

Hun har alltid vært glad i biler. Siden hun var små hadde hun lekt med biler i steden for dokker og hadde derfor alltid hatt flere guttevenner enn jentevenner. Faren hennes hadde flere biler fordi han samlet på veteranbiler og han tilbrakte hvert eneste minutt med å skrue et eller annet på sine biler. Hun elsket å se på han mens han fikset et eller annet og likte å hjelpe han med noe. Når han hadde funnet problemet og klarte å fikse det med hennes hjelp så pleide han å kaste henne opp i været og de lo som bare det. Noen ganger løp faren inn i huset for å hente hennes mor. Det var det beste av alt, når mor og far kom ut av huset for å ta en familietur med et av de fine bilene. En gang kjørte de helt til Lillesand og gjennom hele farten satt hun på baksetet med hodet ut av vinduet og lot sommerlufta vaie gjennom hennes blondt hår. De stoppet for å kjøpe is, gikk seg en liten tur ned til brygga for så å kjøre tilbake. Men det var de dagene. Nå var hun voksen, hadde fått sitt egen veteranbil og en jobb som krevde veldig mye av henne. Da hun var liten hadde hun alltid drømt om å ha minst fem barn og en stor gård. Men hun hadde ombestemt seg og valgt karrierelivet foran kjæreste og alt annet. Egentlig syntes hun ikke at hun var ensom. Hun hadde mange venner og alltid dårlig tid men noen ganger når hun satt i bilen sin (som hun elsket over alt) ønsket hun seg å dele følelsene sine med en mann ved siden av henne.

Yndlingsbilen

Første gangen hun hadde oppdaget hennes seksualitet var hun litt skremt overfor alle følelsene som stiget opp i kroppen hennes. Det tok sin tid før hun skjønnte hva som foregikk med henne, men når hun hadde realisert det så nytet hun denne følelsen. Hun hadde en periode da hun tok på seg hver dag, mest om kvelden når hun var alleine på rommet sitt. Hun pleide å sette på fint lys for så å legge seg naken inn i senga. Hun prøvde ut en del ting før hun fant ut, hva hun likte best og etter at hun hadde selvtilfredstillet seg var hun på en deilig måte utmattet og klarte å sove som en stein. En gang kom hun hjem fra skolen og hverken far eller mor var hjemme. Hun gikk bort til bilene og stryket over yndlingsbilden sin. Så begynnte hun å ta hånda under t-skjorte sitt og kjærtegnet seg selv. Hun åpnet bildøra og satt segg inn i bilen. Her var hun helt til seg selv, verden var utestengt og hun var aleine med sin fantasi. Hun tenkte på en gutt i klassen som hun likte svært godt. Hva om han satt ved siden av henne nå? Hun ville bøye seg over ham for å kysse ham på munnen. Så ville de kysse hverandre helt til de ikke klarte å puste lenger. De ville se på hverandre, dypt inni øyne og så ville hun ta av seg t-sjorte og han også. Hun ville dra setet sitt helt tilbake og så ville han komme over til hennes side og begynne å kysse overkroppen til henne. Hun tenkte ikke lenger enn det, fordi hun ikke ville gå for langt med en gutt på første date. Men han var jo bare i bilen i hennes fantasi så hun selvtilfredstillet seg og fikk orgamse etter drøyt tjue minutter. Hun ble sittene igjen i bilen, nesten helt naken, og smilte ut av vinduet. Plutselig hørte hun bilen av faren hennes kjøre opp veien mot huset. Hun skyndte seg og tok på seg klærne igjen, gikk ut av bilen og stryket over den. Da faren hennes så henne, tenkte han:” Godjenta mi, hun er like glad i biler som meg.” Hun derimot tenkte: “En dag skal jeg prøve ut hvordan det er å ha sex i bilen.”

Biltur med følger

Noen år seinere hadde hun funnet seg en kjæreste som hun var veldig glad i. Det hadde det kjempe gøy sammen og alt mellom dem funket utrolig bra. I hvert fall i en periode. Hun hadde akkuart fått lappen og fikk lov å kjøre med hennes yndlingsbil. Hun hadde invitert ham til en liten tur, det var sommer og de kjørte ut av byen og langt borte på landet. De hadde på musikk og etter noen mil hadde hånda til kjæresten hennes funnet sin veg frem til låret. Hun smilte mot ham og visste at nå var endelig dagen kommet hun skulle ha sex i yndlingsbilen sin. Hun stanset ved et sted hvor det var ingen som kunne se dem og gledet seg på det som ventet på henne. Det skulle ikke være siste gang hun brukte denne bilen.

Flere erotiske noveller: