Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Flink Gutt

Opplæring - “Rød”! Tine sjekket sminken i bilen før hun dro i bagasjeromspaken og steg ut, rettet på sekretærdressen og gikk bak bilen. Hun løftet ut en mellomstor duffelbag fra bagasjerommet og bar den inn i den beskjedne, grå bygningen. En mann ventet bak disken da hun kom inn gjennom de tunge dørene, og han smilte. “Medlemskort?”, spurte han, selv om han garantert kjente henne igjen. Han dro kortet gjennom scanneren, ga det tilbake, og tok pengene hennes. - “Jeg har én gjest i kveld”, fortalte hun ham, og ga ham mannens navn. - “Takk, skal jeg fortelle ham hvor han kan finne deg?” - “Jeg holder meg i stuen”, sa hun, og gestikulerte mot sofaene og de komfortable stolene som sto i nærheten. Han ønsket henne en behagelig kveld, og hun satte seg, bagen ved føttene, og tok en bok opp av vesken. Hun hadde akkurat kommet til en dramatisk scene da gjesten dukket opp. Hun ignorerte ham, fokuserte på boken mens han betalte og gikk mot henne. Godt instruert på forhånd, knelte han ved føttene hennes og ventet, i stillhet. Etter å ha lest noen sider til, la Tine endelig fra seg boken og tok en titt på mannen som satt ved føttene hennes. Han var noen år eldre enn henne, høyere, men ikke unormalt høy, og slank. - “Hallo, Even. Ta den bagen.”, sa hun og reiste seg. Rundt hjørnet var det en rekke med små skap, og hun la vesken sin i en av dem. - “Gi meg lommebok, nøkler og telefon.” Han nølte, men gikk til lommene og hentet frem det hun ba om. Man kunne sagt at det var for hans egen beskyttelse, selvfølgelig, men det satte ham også fullstendig i hennes makt. Uten hennes nøkkel hadde han ingen mulighet til hverken å stikke av eller rope om hjelp. Det var et psykisk spill, og det var et godt et. Hun låste skapet med en hengelås fra bagen Even holdt, og slapp nøkkelen ned i innerlommen på jakken sin. Han forble stille, med bøyd hode. Tine smilte; det var godt å se at han var villig til å følge instruksjoner.

Fullstendig maktløs

Han subbet etter henne mens hun gikk inn mot hoveddelen av bygningen, og nølte da han fikk se møblementet. Store trekors stod i flere hjørner av lagerhallen, og diverse andre innretninger. Lenker hang fra taket flere steder, med store karabinkroker dinglende i enden av dem, akkurat over hodehøyde. I midten av rommet var en kvinne bundet fast til en spanke-benk, munnen hennes var vid åpen over en ball. Partneren hennes holdt en lang, tynn stokk som ble slått over rumpa, ryggen og lårene hennes med en sprekkelyd som fikk henne til å skrike, og Even til å skvette. - “Slapp av, det er ikke for deg”, sa Tine. Han slappet av. - “Ikke enda ihvertfall”, la hun til, og så på at han prøvde å måle graden av seriøsitet i ansiktet hennes. Hun lo, og pekte ham gjennom en ny dør. - “Dette blir litt mer privat for oss i begynnelsen”, sa hun. Hun så at Even tok inn rommet. Da han kontaktet henne på nettet for et par måneder siden hadde han spurt noen ærlige og uskyldige spørsmål om BDSM, og hun hadde gladelig svart. Nå var han i ferd med å få sin første smak. - “Har du på deg trusene?” Dametruser var ikke helt Tines greie, men hun visste at tvungen feminisering tente ham. Han nikket. - “Ja, madam.” Hun var ikke helt fornøyd med navnet, men la gå, det var opplæring. - “Bra. Vis meg.” Even blunket, og gikk etter glidelåsen. Hele tiden så han på henne som om han forventet at hun skulle si det var en spøk.

 

a hun simpelthen ventet, dro han sakte trusene ned på knærne. - “Flink gutt”, sa hun. Ereksjonen hans blusset rødt, akkurat som ansiktet hans. Hun smilte, og nikket til ham. Han dro dem raskt opp igjen, som om det var noe han kunne skjule for henne. - “Du kan ta av deg skjorten nå.” Da han hadde lystret, ba hun ham legge armene bak på ryggen. Hun dro en rull av plastfilm ut av bagen som nå sto ved føttene hans, og mumifiserte armene hans fast ned langs siden. Han kom seg ikke løs. Han skalv og gåsehuden sto i brystet hans, men hun visste at det ikke var kulden som forårsaket noen av delene. Hun la fra seg plastikken, og ble stående og se på ham, beundre ham åpenlyst til han slappet mer av. Da hun så at spenningen i kroppen var mer fra kåthet enn frykt, gikk hun ned i bagen igjen. Denne gangen dro Tine opp et langt nylonbelte med spenne på, knelte og festet det rundt lårene håns, rett over knærne. Hun dro i beltet for å stramme det, og Even gispet. Pusten hans begynte å høres ut som et hves. Hun dro neglene sine forsiktig over skuldrene hans, og han lukket øynene og stønnet. - “Hva er sikkerhetsordet?” Hun visste det så klart. Hun hadde lært ham konseptet, ga ham det elementære ordet og forklarte hvordan og når og hvorfor han skulle bruke det. - “Rød”, svarte han. - “Flink gutt. Nå kommer jeg til å gjøre deg vondt, og du stopper meg. Er du klar?” Han nikket, og hun strakk seg etter ham og kløyp brystvortene hans hardt. - “Rød”, sa han, spyttet nesten ordet på henne. Hun stoppet umiddelbart, og gned smerten vekk en stund, for han kunne jo ikke gjøre det selv. Hun dro trusene hans av ham igjen, så langt ned som beltet gjorde det mulig. Hun snudde ham rundt, bøyde ham over det glatte underlaget av et polstret bord som sto i rommet, og lot hendene gli forsiktig over rumpa hans. - “Bli”, sa hun, og hentet bagen sin så hun hadde verktøyene sine nær seg. Hun begynte med spanking, dasket begge rumpeballene hans med hendene, først forsiktig, så hardere og hardere, helt til han klynket av slagene. Hun hentet frem en tresleiv fra bagen sin og kjørte den frem og tilbake over trusene hans. - “Er du kåt nå?”, spurte hun. - “Ja”, hvisket han. Synet av de rosa skinkene hans fikk henne til å smile. - “Blir du kåt av å bli bundet fast og eksponert og spanket mens hvem som helst kan se deg?”

I sjokk men kåt

Han var ikke så veldig eksponert. Klubben var eksklusiv og privat, og på fredagskvelder var det stort sett ganske stille. Et hode eller to hadde stukket seg inn for å se hva bråket var, men ingen av dem hadde blitt igjen for å se på, og Even var fullstendig uvitende om deres tilstedeværelse. - “Ja”, hvisket han igjen. Med sviende slag spanket hun ham brutalt med tresleiven. Sjokket sendte et gisp over Even som utviklet seg til å bli syngende skrik og dype, gutturale grynt. - “Flink gutt. Flink gutt.” Med en saks kuttet hun armene hans løs, tok beltet av, og kledde av ham klærne til han ble stående i tykke, hvite sokker og en knall rød tangatruse. Han var kortpustet og i sjokk, men med en bankende ereksjon. - “Så du kjøleskapet i hovedrommet der ute?” - “Eh, ja…”. Han virket forvirret av den plutselige vrien. - “Bra. Den er full av vannflasker. Hent en til meg.” Evens ansikt sto i stil med trusen hans da han innså at hun mente at han skulle gå ut akkurat som han var nå. Fangehullet var ikke travelt, men lydene av mange andre par som lekte kunne høres gjennom døren. - “Gå nå, ellers straffer jeg deg.”, advarte hun. Hun løftet et øyenbryn, tippet hodet og inviterte ham forsiktig til å bruke sikkerhetsordet sitt. Pikken hans slet på det rød stoffet, hjerteslagene hans pulserte under der. Han tok et skritt bakover. Et til. Så snudde han og gikk ut døren. Hun smilte fornøyd. Dette var den første økten deres sammen, men hun så for seg mange fler. Hun pustet dypt inn, roet sin egen raske puls, og ventet. Da han kom tilbake, var hele kroppen hans rød av ydmykelse. Hun tok vannet fra ham, og satte det fra seg uten å røre korken. - “Flink gutt. Nå, knel!” Even knelte foran henne, og hun brukte noen sekunder på å klappe hodet hans og nyte den pulserende pikken hans. Han nøt oppmerksomheten, og gjenopplevede antagelig den skammelige gangen ut til kjøleskapet. Ingen i fangehullet ville ha løftet et øyenbryn, selvfølgelig, men han var ikke vant til denne typen utstilling. - “Jeg har lyst til å daske deg nå, hva sier du til det?”, spurte hun. - “Javel”, mumlet han. - “Se på meg.”

Han møtte øynene hennes, og hun holdt dem der en stund, til anspentheten forsvant litt. Så dasket hun til ham i fjeset med håndflaten, uten advarsel. Han pep og falt nesten over på siden, så overraskende kom det. Hun tok tak i haken hans og tok øynene hans tilbake til sine. - “Dette tenner deg, ikke sant”, mer befalte enn spurte hun. - “Ja.” Pang. Den andre hånden dro til det andre kinnet, og han gynget. - “Ja, madam”, sa hun. - “Ja, madam.” Hun lot armen falle nedover og grep pikken hans gjennom trusen, økte presset litt og litt, og så hele tiden i øynene hans for å se tegn på om det var for mye. Øynene hans var smale av smerte, og han bet seg i leppa. Hun slapp taket brått, og han hikstet etter luft. - “Du vil ta på den skitne pikken din, vil du ikke?” - “Ja, madam”. - “Ta den ut selv. Det gidder ikke jeg.”, sa hun. Han fisket pikken sin fri og begynte å ronke frenetisk og hardt mens hun gikk rundt ham og så på. Pusten hans kom i brutale gisp. - Kan jeg være så snill å komme, madam?”, bønnfalte han. Hele kroppen skalv. - “Vent”, sa hun. Han stoppet, og hun dro til ham. - “Jeg sa vent, ikke stopp”. Han fortsatte å dra seg selv, saktere nå, og et dypt stønn forlot halsen hans. Hun ventet enda litt lenger, til det så ut som om han ville riste seg i stykker, smilte og tok på seg selv, erotisk, over dressen sin. Til slutten sto hun bak ham, dro hodet hans bakover med håret, og sa ‘kom nå’. Med et ekkoverdig stønn kom han. Han sprutet på veggen foran seg og skalv og peste og datt på gulvet av utmattelse. Hun klappet hodet hans mens han fikk tilbake pusten nede ved knærne hennes. - “Flink gutt”, mumlet hun. - “Vask etter deg, og ta på deg klærne.” De brukte den neste timen eller så i hovedrommet, han satt ved føttene hennes mens hun klappet ham og snakket med vennene sine til han var klar nok til å kjøre igjen. Hun smilte til ham mens han rettet ordentlig på klærne sine, og ga ham lommeboken tilbake. Dette var garantert ikke siste gang.

Flere bondage sexnoveller

  • Lilly - Han bestiiller henne hjem til seg og gjør med henne alt han vil...
  • Løgnen - Hun må lure herren sin for å få jobben hun så forferdelig trenger, men han finner ut og straffen er forferdelig...
  • Flink Jente - Hun er lenket fast til noe og han penetrerer henne som bare det…
  • Velkommen pusekatt - Da hun kommer hjem er det en kraftig hand som river henne ned og en mørk stemme som beordrer henne...