Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Avtalen

Dørklokka ringer. Det tar ikke mange sekunder før jeg kjenner nervøsiteten skyte nedover kroppen – brått og hardt. Jeg ser meg raskt i speilet på gangen og retter på det lyse håret, drar det bort fra pannen og prøver å få det til å samarbeide med meg. «Hei», smiler hun mot meg da jeg endelig åpner døra. Jeg smiler skjevt tilbake, kremter og trør til side. Vi hadde pratet sammen i fem uker før vi bestemte oss for å treffes, jeg og Lilly. En reklamebanner på en tilfeldig nettside hadde stjålet oppmerksomheten min en kveld - og jeg lot meg lede av kvinnen på bildet, med teksten hvor det stod «Prat med meg nå». Det var nok en av de kveldene hvor det føltes ekstra ensomt å sitte aleine i stuen. De kveldene hvor du legger ekstra godt merke til stillheten, og blir rastløs og lei av ditt eget selskap. Ikke at jeg virkelig trodde det var kvinnen på bildet jeg kom til å prate med, men ideen om at jeg kunne chatte med en ekte jente på Erotikk chat, gjorde meg giret. Veldig giret.

Lilly er klar

«Hvor skal jeg henge jakken?», spør Lilly. «Bare legg den der», svarer jeg og peker på kommoden. Jeg kremter og drar en hånd gjennom håret, prøver å skjule spentheten. Lilly er ei skitten jente, det har jeg visst siden jeg startet å prate med henne. Hun har fantasier, ideer og tanker som tar pusten fra meg. Og nå, når jeg står foran henne, vet jeg ikke hva jeg skal tenke. Den skitne jenta, med det utfordrende bildet på profilen sin – er enda vakrere i virkeligheten. Hun er liten, med et rundt ansikt. Øynene er store og våkne, munnen liten og det svarte håret ligger stritt nedover ryggen hennes. Hoftene er runde og buer seg elegant opp til en smal midje, noe som gjør den lille figuren hennes slående flott. Jeg biter meg i leppa. Puppene er små, men runde og deilige – og de er tildekket av en rød, tettsittende genser. «Jeg vil begynne med en gang», sier Lilly og stryker et par mørke hårstrå bak øret. Hun har et glimt i blikket, smiler svakt og ser på meg. Jeg vet hva hun vil, jeg kjenner godt til fantasiene hennes, til avtalen vår. «Gå inn i stuen», sier jeg brått, og kan se at det lyser av Lillys blikk. Hun spaserer rolig inn i den lille stuen min, og jeg blir med et nervøs for at hun ikke liker leiligheten. Men idet hun snur seg og smiler det lille, frekke smilet sitt, forsvinner alle bekymringer. Jeg kjenner at pusten forandrer seg og pikken våkner. Det strammer seg, og jeg kan nesten ikke vente til å starte. Behersket, går jeg inn i et annet rom og kommer ut med et par håndjern. Lilly åpner øynene, ser på håndjernene, så på meg. «Kle av deg», sier jeg. Lilly ser på meg. «Nå», sier jeg strengere og går mot henne. Hun nikker og begynner å dra av seg genseren. En deilig mage, med ekstremt flotte buer kommer til syne. Lilly drar genseren helt av og avslører en sort BH over de runde puppene. Det strammer seg mer i bokseren, og jeg kjenner jeg aller helst vil overta jobben selv. «Fortere», kommanderer jeg og setter meg i sofaen foran henne.

 

Lilly knepper raskt opp buksen, drar den ned og lirker føttene ut av det stramme stoffet. Hun står foran meg i kun det sorte undertøyet, og det frekke smilet er erstattet med en seriøsitet jeg regner med kommer av at hun er nervøs. Dette tenner meg mer. Jeg vil at hun skal være nervøs, spent og gjerne litt redd. Idet hun tar hendene bak på ryggen for å løsne Bhen, stopper jeg henne. Jeg vil ha henne slik, halvnaken. Slik blir hun stående i noen sekunder, og jeg nyter synet. Hoftene hennes dreper meg, de er så fantastisk flotte der de buer opp til midjen, og jeg vil aller helst begrave ansiktet mitt inntil den tilsynelatende myke huden på magen. «Snu deg», sier jeg forventningsfullt. Jeg har fantasert om rumpa hennes siden vi begynte å prate, og jeg har malt et bilde av den i mitt eget hode. Lilly biter seg litt i leppa, før hun med blikket ned i gulvet snur seg mot meg. Jeg åpner munnen, men lukker den igjen. Uten å si noe, reiser jeg meg og går bort til henne. Rumpa er rund og spretten, og selvkontrollen er borte. Hardt, tar jeg tak i den ene rumpeballen hennes og klemmer til. Lilly ynker seg, men lyden av den lille stemmen hennes gjør meg mer hardhendt. Jeg klemmer begge rumpeballene, sprer dem og knar dem. For første gang kan jeg også lukte sjampoen hennes, en mild og søtlig duft som trenger seg inn i neseborene. Den gjør meg gal. Før jeg selv har registrert hva som skjer, tar jeg tak i skuldrene hennes og dytter henne over sofaryggen. Jeg holder henne nede, og strekker meg etter det ene håndjernet. Raskt har jeg festet hendene hennes bak på ryggen, og jeg begynner med skjelvende hender å stryke over ryggen hennes. Hun vrir på seg, og gir uttrykk for at håndjernene er ubehagelige å ha på. Jeg bryr meg ikke. «Ligg stille», sier jeg lavt og stryker over henne. Hun titter bak på meg med et uskyldig blikk, noe som gjør meg mer ivrig. Jeg tar tak i bhen, og løsner den med hånd. Deretter lar jeg fingrene gli ned til trusekanten, en søt sort blondetruse, og drar den rolig og sakte nedover rumpa hennes. Jeg kan høre pusten hennes bli tyngre, og kroppen vrir seg svakt mot det myke sofastoffet. Jeg slår henne over rumpa med en flat hånd, nyter synet av huden som rister – lyden av stønnet hennes.

Kinky sextreff

Trusa glir av seg selv ned til knærne, og jeg fjerner den raskt. Med bestemte grep, sprer jeg rumpeballene hennes og lar henne frivillig spre beina. Jeg smiler. Fitta hennes er nydelig. Små søte lepper som ligger beskyttende rundt et lite hull. De ytre leppene buer seg fra klitoris og jevner seg ut med huden ved rumpehullet. Det deilige, lille rumpehullet. Synet er for fristende, og jeg må bite meg i kinnet for å ikke ta for meg. Lilly puster raskere nå, og jeg må gjøre noe med lyden av henne. Hun tenner meg for mye. Jeg ser rundt meg, og smiler idet jeg ser den sorte trusen hennes på gulvet. Før Lilly vet hva som foregår, har jeg tatt trusen opp og dyttet den mot leppene hennes. Hun protesterer og vrir seg unna, men jeg tar tak i håret hennes og river til. «Gap opp», sier jeg strengt. Lilly blir rolig, og åpner etterhvert munnen opp. Trusen forsvinner halvveis inn, og jeg slipper håret hennes. Lilly stønner lettet. Deretter går jeg bak henne igjen og sier hardt at hun skal holde beina spredt. Lilly nikker, og jeg klasker henne fornøyd over rumpa igjen. Den rister lekkert, og jeg sprer den igjen. Rumpehullet lyser fristende opp mot meg, lite og mørkt. Jeg lar en finger gli over det, sirkulerer nedover til klitten og kjenner at jenta er våt. Veldig våt. Hun vrir seg i velbehag, og jeg må klaske henne over rumpa igjen for å minne henne på at dette er min nytelse. Hun skal bli brukt, den saken er klar – og hun må ikke forveksle det med kos. For at påminnelsen skal gi full effekt, går jeg bort til bordet hvor jeg har gjemt et par saker i en skoeske. Lilly prøver å se over skulderen, men jeg skjuler den ene saken tidsnok bak ryggen og smiler til henne. «Legg deg tilbake», sier jeg, og hun avlyder. Rolig, går jeg mot henne igjen og stiller meg mellom beina. Jeg tvinger henne til å spre dem enda lengre, og tar tak i den ene rumpeballen, som jeg sprer til sides.

Bak ryggen holder jeg en liten butt plug, og den smører jeg inn med glidemiddel fra en liten, anonym flaske. Jeg tar butt pluggen og gnir den forsiktig mot rumpehullet hennes, og lar presset variere. Lilly stivner til, prøver å bue ryggen, men gir seg idet jeg klasker til henne igjen. «Ligg stille Lilly». Hun avlyder igjen, og roer seg. Butt pluggen glir lettere og lettere inn, og de små ynkene hennes gjør pikken min hardere. Plutselig forsvinner den siste delen av pluggen inn i rumpa hennes, og hun klynker til. Jeg presser på den litt, drar den litt utover - for å så presse igjen. Lilly stønner og ynker seg om hverandre, men blir rolig når jeg lar pluggen sitte i fred. Jeg klasker henne et par ganger på hver rumpeball, og røsker litt i pluggen igjen. Lilly jamrer seg og ser tryglende på meg. For å gjøre det litt godt igjen, tar jeg noen fingrer og gnir dem mot den våte fitta hennes. Jeg skiller leppene og trenger to fingre inn i henne, kjenner hvordan musklene presser rundt dem, gjør dem våte. Hun stønner høyt med trusa i munnen idet jeg begynner å fingerpule henne hardere, og hardere. Fitta strammer, og kuken min pulserer. Jeg trekker fingrene ut og tar tak i håndjernet og drar henne opp. Hun ynker seg igjen, og lar beina være spredt på grunn av butt pluggen. Jeg flirer av synet, hun er virkelig hjelpeløs. Jeg løsner håndjernet, og lar henne gni seg over håndleddene sine. «Jeg vil du skal stille deg på alle fire», sier jeg og peker bort på det lave stuebordet. Lilly mumler noe uforståelig, og jeg rister på hodet. «Still deg på alle fire. Og ikke dekk deg til», sier jeg og smiler over de duvende, runde puppene hennes. Hun er helt utsatt, med ingen mulighet for å skjule seg selv. Hjulbeint går Lilly bort til stuebordet og klatrer deilig opp. Rumpa blir skutt opp i lufta, hvor både fitta og pluggen stikker ut. Hun justerer seg selv til en behagelig stilling, og titter bak på meg. Jeg har hentet enda en sak fra esken, og smører den godt inn med glidemiddel. Lilly klarer å få med seg hva det er, og hun sperrer øynene opp. Jeg holder en dildo i hånden, av den større størrelsen. Denne hadde jeg fått til julegave som en spøk fra militærkompisene mine, for flere år siden. I dag skulle den brukes godt. «Den er for stor», sier Lilly etter at hun har tatt trusa ut av munnen og kremtet. Jeg ser på henne, og setter glidemiddel-flaska ned på gulvet og går mot henne. «Vær rolig», sier jeg og begynner å trykke tuppen av dildoen mot fitta hennes. Jeg lar den spre leppene, slik at hullet kommer godt til syne, og jeg gnir den litt opp og ned. Etter en liten stund begynner jeg å trenge den store dildoen inn i den trange, våte fitta hennes. Lilly ynker seg igjen, og løfter ryggen oppover. «Ligg stille!» sier jeg med en strengere og hardere stemme. Hun ynker seg rolig og legger seg tilbake i stillingen. Dildoen presser mot det skjøre lille hullet hennes, og begynner å utvide åpningen. Hele kroppen hennes rister av anspenthet, og jeg kan høre henne bite hardt igjen. Dildoen glir litt etter litt inn, og jeg drar den en smule utover – før jeg presser hardere på. Lilly skriker til, og musklene hennes strammer seg. «Den er for stor», hvisker hun, men jeg hører ikke etter. Jeg fortsetter å presse, samtidig som jeg vrir litt på butt pluggen. Dildoen glir til slutt helt inn i henne, fyller henne helt opp og strekker åpningen til det ytterste. Jeg kan se at hun er anspent og stiv – men også lettet. Huden er varm og myk, og jeg stryker henne trøstende over ryggen. Slik lar jeg Lilly stå i flere minutter, mens jeg studerer henne og stryker over henne. Dildoen står i av seg selv, og jeg kan se at Lilly plages over den. Jeg går foran henne og åpner buksesmekken.

Finalen

«Du vet hva som kommer», sier jeg rolig og tar frem den harde pikken min. Det pulserer i hele underlivet mitt, og det knyter seg i magen av synet på den lille munnen hennes. Jeg plukker trusa ut av munnen hennes og plasserer kukhodet mot leppene. Hun gaper opp og begynner å suge meg. Bruker tungen lekent rundt kukhodet og nedover skaftet. Jeg lukker øynene og kjenner hvordan den varme, våte munnen hennes slutter seg helt rundt pikken, gjør den hardere og større. Jeg må stoppe henne før jeg kommer, og trekker meg raskt ut. Hun ser forvirret på meg, og jeg sier ingenting. Rolig, går jeg bak henne igjen og trekker dildoen ut av henne. Hun stønner tilfreds og jeg ser lårene dirre svakt. At hun tror det er over, gjør meg villere. Jeg plasserer mitt eget kukhode mot fitta hennes, og presser den hardt og bestemt inne– dypt. Hun stønner til, og støter mot meg. Jeg tar henne fortere og fortere, kjenner blodet strømme nedover og musklene hennes presse. Hun rir meg slik hun står, og jeg tar tak i butt pluggen og rykker i den. Dette gjør henne ivrigere og hun begynner å stønne høyere. Med en kvikk bevegelse, drar jeg pluggen ut av henne og trekker kuken ut. Jeg plasserer hodet mot rumpehullet hennes, som fremdeles er noe utvidet av pluggen – og jeg presser på. Det svimler for meg av den trange, varme følelsen. Musklene klemmer hardt, og det er ubeskrivelig trangt og deilig. Jeg trenger dypere inn i henne, kjenner hvordan kroppen hennes dirrer av en blanding av ubehag og nytelse. Pumpingen går fortere, kuken blir enda hardere. Hun ynker. Jeg stønner. Øynene ruller bakover idet jeg kjenner orgasmen bygge seg på, og jeg trekker meg ut tidsnok til å la spruten stå utover ryggen hennes. Jeg runker hardt og sikter meg godt inn på henne, lar sæden skitne henne til. Vi puster begge tungt, og jeg lar orgasmen svinne hen før jeg åpner øynene igjen. Lilly står i posisjonen jeg har beordret henne i, og hun skjelver. Hodet faller tungt fremover av utmattelse, og hun stryker en hånd over det såre underlivet sitt. Jeg smiler tilfreds og går mot badet. Uten å se meg tilbake, lukker jeg døren bak meg og skruer på vannet i dusjen. Jeg kan høre henne romstere i stuen, før jeg hører henne gå ut på gangen. Denne delen av avtalen var klar, ingen skulle prate med hverandre igjen etter akten, vi skulle begge gå hvert til vårt uten å noengang se oss tilbake. Jeg spionerer diskre på henne bak gardinen idet hun går ut ytterdøren og henger veska over skulderen. Jeg lar blikket gli en siste gang over den lille, deilige kroppen hennes, før jeg lukker gardinene.

Flere bondage sexnoveller

  • Velkommen pusekatt - Da hun kommer hjem er det en kraftig hand som river henne ned og en mørk stemme som beordrer henne...
  • Flink Jente - Hun er lenket fast til noe og han penetrerer henne som bare det…
  • Flink gutt - Han elsker smerter. Det vet hun og derfor gir hun ham det han trenger...
  • Løgnen - Hun må lure herren sin for å få jobben hun så forferdelig trenger, men han finner ut og straffen er forferdelig...