Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Velkommen pusekatt

Jeg låste opp inngangsdøren, dyttet den åpen med den ene albuen og stresset og klønet meg over terskelen med flere bæreposer med dagligvarer. Med et lettet sukk satte jeg dem fra meg på kjøkkenbenken, sparket av meg skoene og strenet mot soverommet for å komme meg ut av ute-klærne og inn i joggebuksa. Da jeg kom inn gjennom døren til soverommet ble en hånd overraskende klappet over munnen min, og døren ble kraftig slått igjen bak meg.

Ikke noe pusekatt

- “Hei, pusekatt”, purret en mannestemme, “Velkommen hjem.” Hånden forsvant, men før jeg kunne trekke pusten for å skrike ble noe rundt og hardt tvunget inn i munnen på meg, og kvelte alle tanker om å bli hørt, og jeg ble kastet med ansiktet ned på sengen. Umiddelbart ble jeg holdt nede av mye tyngde, og hender dro armene mine røft bak på ryggen før jeg kjente kaldt metall slå mot håndleddene mine. Jeg prøvde å vri meg unna, men håndjernene var allerede låst fast og noe var i ferd med å bli trukket over øynene mine og bundet godt fast bak hodet mitt, og gjorde at jeg mistet synet. Nonchalant ble jeg flippet over og jeg kunne føle mannen kneppe opp buksene mine. Han satte fingrene i undertøyet mitt og dro alle klærne av underkroppen min i én imponerende bevegelse mens jeg prøvde å sparke fra meg. Foten min kolliderte med det som kjentes som en skinnlegg, og jeg mottok et sviende klaps på kinnet i retur for å ha skapt trøbbel. Toppen og BH’en min var revet av og der lå jeg, fullstendig naken, bortsett ifra smykkene min forlovede hadde kjøpt til meg på bursdagen min. - “Det er bedre, er det ikke, pusekatt.” Det var ikke et spørsmål. - “Nå kan vi ha det litt ordentlig moro.”

 

Adlyder din mester!

Plutselig var hånden hans begravd i håret mitt, han dro meg av sengen, reiste meg opp og fikk meg til å bøye meg frem. - “Skal du spre bena dine for meg, pusekatt?”, spurte mannen søtt. Til svar prøvde jeg å vri meg unna, mens jeg sparket, men ble bare holdt med ansiktet ned i madrassen helt til jeg ikke lenger kunne puste. - “Nei, nei, nei, pusekatt. Jeg er skuffet. Jeg tror noen trenger et lite insentiv…” Det ble stille, og et sekund senere følte jeg et sviende klaps på den ene rumpeballen min, noe som fikk meg til å skrike ut i smerte og sjokk. - “Insentiv”, repeterte han med en røffere stemme og et nytt klaps på den andre rumpeballen. - “Som”. Et nytt klaps. - “Gjør”. Enda et. - “At”. Enda et, hardere. - “Du adlyder”. Enda et, enda hardere. - “Din Mester!” Enda et, denne gangen så hardt at hylet mitt må ha blitt hørt, selv gjennom ball-gagen. Jeg pustet hardt og prøvde å ikke la de små tårene som hadde vellet opp i øynene mine falle. Jeg kjente den varme pusten hans i øret mitt. - “Spre bena dine nå, din hore!”, kommanderte stemmen, og jeg adlød. Brått ble en steinhard pikk støtt ubarmhjertig inn i min uforberedte fitte bakfra, hånden hans fortsatt godt begravd i håret mitt så han kunne fortsette å ha den hele og fulle kontrollen, og full tilgang som han benyttet seg av - bankende inn og ut. - “Du liker det, gjør du ikke, pusekatt?”, purret mannen først, før stemmen ble hardere. - “Du elsker at jeg knuller den trange fitta di, gjør du ikke, din hore?” Hele tiden, mens han kjørte på med harde støt inn i meg, han stoppet ikke, tok ingen pause, fortalte meg hvor skitten jeg var, hvordan jeg spredte bena for gud og hvermann som ba om det fordi jeg var en billig, skitten og løs hore. Sengestolpene slo mot veggene, og hadde jeg vært mer bevisst ville jeg kanskje tenkt på hva naboene ville sagt, for dette var brutalt og høylytt. Men det var bare jeg som pep, eller, prøvde å skrike med ballen i munnen, men han hadde full kontroll - han pustet tungt, men ga ikke flere tegn enn det. Plutselig innså jeg at en kilende varme jeg kjente igjen begynte å omfavne meg, jeg hadde bare et lite øyeblikk til å innse hva som var i ferd med å skje før jeg kom hardt, satte all kraft mot hånden som holdt meg nede og hadde en vanvittig orgasme etter denne invasjonen bakfra. Jeg kunne føle at han kom inne i meg, og farger lyste foran øynene mine idet jeg ble transportert til en verden av tankeløs ekstase. Minutter senere, da jeg endelig hadde tatt tilbake kontrollen over tankene mine og klarte å snakke igjen, fant jeg meg selv liggende i sengen med øyebind, gag og håndjern borte, i min nydelige forlovedes trygge armer. - “Hei, lille du”, smilte han rampete til meg. - “Det der var utrolig.”, svarte jeg trøtt, “jeg elsker deg så høyt, like høyt som denneBDSM-session”, og begge to falt vi inn i en deilig etter-sex-søvn. Joggebuksa kunne vente.

Flere bondage sexnoveller

  • Lilly - Han bestiiller henne hjem til seg og gjør med henne alt han vil...
  • Løgnen - Hun må lure herren sin for å få jobben hun så forferdelig trenger, men han finner ut og straffen er forferdelig...
  • Flink gutt - Han elsker smerter. Det vet hun og derfor gir hun ham det han trenger...
  • Flink Jente - Hun er lenket fast til noe og han penetrerer henne som bare det…