Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Bryllupsfesten

Etter to timer med champagne og dansing med familien min kjente jeg på kroppen at det snart var på tide å dra hjem. Jeg befant meg i bryllupet til søsteren min, og siden jeg ikke var i nærheten av å bli gift måtte jeg tåle mange kommentarer fra familiemedlemmene mine. Jeg satt kun ved bordet og drakk den dyre champagnen som vi hadde fått, iført den ekstremt dyre dressen som jeg presset meg selv til å bruke penger på dagen før. Jeg var nok ikke den beste til å planlegge slike ting, men at jeg ikke hadde husket på hverken dress eller pensko dagen før bryllupet overrasket til og med meg. Det var hyggelig å se min jevnaldre søster danse på dansegulvet med sin nye mann, men jeg må innrømme at jeg ble litt deprimert av å se andre i forhold mens jeg selv nærmest ikke kjente noen jenter i det hele tatt. Til og med i vennegjengen min var det kun gutter, alle like usosiale som meg. Vanligvis brukte vi helgene til å spille dataspill, vi flyttet faktisk datamaskinene til hverandre slik at alle kunne spille sammen. På disse kveldene inntok vi vanligvis pizza og farlige mengder med øl, og det samme skjedde hver kveld vi satt slik sammen. Vi ble overstadig beruset hele gjengen, og begynte å prate om jenter. Fordi vi hadde trukket følte alle seg kjepphøye, så vi pleide å dra til byen for å se om vi kunne finne noen jenter som var like fulle som oss, og som ville dra hjem med noen av oss. Selv om vi hadde gjort dette utallige mange ganger hadde det kun fungert for en av oss, en gang. Dessverre var det ikke meg, men en kompis av meg som ble invitert hjem av en noe eldre kvinne. Resten av oss ble sykt sjalue, men vi sa selvsagt ingenting. Han mistet jomfrudommen den kvelden, resten av oss ble sittende i et hjørne i baren og drikke alt for dyre drinker. Nok en dårlig kveld med andre ord, jeg hadde mange slike kvelder.

Pene damer

Når jeg satt og så på min søster la jeg også merke til at hun hadde et hav av venninner som hun hadde invitert. Søsteren min var svært attraktiv, så det kom ikke som noe sjokk for meg at mange av disse venninnene hennes var like, om ikke mer, attraktive. Jeg prøvde å tvinge meg selv til å løfte meg selv av stolen for å ta kontakt med en av jentene, men uansett hvor mye jeg prøvde holdt kroppen min meg igjen. Jeg hadde rett og slett ikke baller til å prate med noen av de. Søsteren min hadde invitert i hvertfall tjue jenter, og det beste med det var at alle var rundt samme alder som meg. Jeg hadde sett på filmer og TV-serier før at jenter blir triste av bryllup, fordi de selv vil bli gift, og det var det argumentet jeg prøvde å gi meg selv for å gå å prate med en av de, men uansett hvor mye jeg prøvde klarte jeg ikke å gjøre det. Jeg måtte legge en plan, og første trinn på planen var uten tvil å drikke meg til det punktet hvor jeg kunne slappe mer av. Neste punkt på listen var å snakke med min søster når hun pratet med noen av de, i håp om at hun skulle introdusere meg for dem. Sakte men sikkert begynte jeg å øke inntaket av den unødvendige dyre champagnen som hvert bord hadde fått to flasker av, og det tok overhodet ikke lang tid før jeg begynte å kjenne at hodet snurret litt mer enn normalt. Jeg fantaserte om hva vi skulle prate om hvis jeg var så heldig å få kontakt med en av disse nydelige jentene, og i nesten alle fantasiene mine endte jeg opp med å stå helt stille å se rart på dem. Jeg var med andre ord min verste fiende. Etter en stund kom søsteren min å satte seg ned ved siden av meg, og spurte om jeg hadde det bra. Det virket som hun var bekymret over meg, spesielt når hun så at en av de to flaskene allerede var tømt.

Jeg sa at jeg hadde det bra, men at jeg gledet meg til å komme meg ut av den stramme dressen og de ukomfortable skoene jeg hadde presset på føttene mine. Da kom ordene jeg hadde ventet på hele kvelden; ''du kan jo sette deg sammen med meg og vennene mine''. Jeg gjorde alt jeg kunne for og ikke virke for giret opp, men sannheten var at det var disse ordene jeg trodde jeg bare kunne drømme om ett par minutter tidligere. Jeg plukket opp den andre flasken og satte kursen mot ett av bordene på den andre siden av dansegulvet, hvor søsteren min, hennes mann og hennes fineste venninner satt. Jeg var veldig takknemlig over at søsteren min ikke visste hvilke tanker som snurret rundt i hodet mitt, sannheten var at alt jeg ønsket var å ta med en av venninnene hennes inn i et klesskap å knulle vettet ut av henne. Selvsagt sa jeg ikke noe om det til noen, jeg prøvde bare å virke så nonchalant som mulig mens jeg gikk sammen med søsteren min bort til de fine jentene på andre siden av rommet. Etter vi hadde gått i bare noen sekunder, men som virket som flere timer, kom vi frem, og jeg satte meg ned mellom søsteren min og en av venninnene hennes. Jeg kjente meg en gang at hendene mine ble både varme og svette, jeg hadde ikke peiling om hva jeg skulle prate med noen av de med. En pinlig stillhet hang over bordet, og til slutt introduserte heldigvis søsteren min meg til jenten som satt på venstresiden min. Katrine het hun, en nydelig jente som så ut til å være halvt norsk og halvt asiatisk. En stram og rød kjole bar hun på helt fantastisk vis, og jeg fikk nesten orgasme bare av å legge øynene på henne. Flaks for meg likte hun å høre lyden av sin egen stemme, så jeg trengte ikke å stå for mye av praten. Hun fortalte at hun kun var på besøk i byen for å få meg seg bryllupet til søsteren min, og at hun skulle dra hjem til seg selv noen dager senere. Perfekt, tenkte jeg, jeg hadde ingen ønsker om en kjæreste, men jeg håpet over alt på jord at jeg fikk muligheten til å tilbringe noe mer tid med denne fantastiske kvinne. Jeg pratet noe med noen av de andre jentene som satt rundt bordet, men jeg var uten tvil mest fokusert på Katrine. Med et nydelig smil og en kropp fra en annen verden var hun helt klart en kvinne som jeg vanligvis bare kunne drømme om, men jeg tenkte at siden hun var på besøk her, hun var singel og hun hadde drukket mer enn meg var det fortsatt en sjanse. En sjanse jeg ikke hadde planer å kaste bort.

En natt med Katrine

Klokken gikk, og jeg ble mer og mer selvsikker på meg selv foran Katrine. Kanskje det hadde noe med alkoholen å gjøre, tenkte jeg. Selv om flere og flere dro for kvelden ble jeg og Katrine sittende å prate sammen. Det så mer og mer ut som det faktisk kom til å skje noe mellom oss, signaler jeg fikk fordi hun hele tiden la hånden sin på låret mitt mens vi pratet sammen. Når søsteren min kom bort til meg og spurte om hvor lenge jeg hadde planer om å bli værende sa Katrine med en gang at jeg skulle bli der lenge. Søsteren min smilte lurt til meg før hun sa; ''ha det gøy dere to''. Jeg så like etterpå på Katrine, og vi begge smilte til hverandre. Jeg var på dette tidspunktet så sikker på at jeg kom til å penetrere henne at jeg tok tak i hånden hennes og ledet henne til et annet rom like ved, hvor det befant seg et lite kontor. Jeg visste at det var en sofa der inne, og jeg hadde store planer for den sofaen. Med en gang vi kom inn begynte kyssingen mellom oss to, og ståpikken kom fort frem. Jeg nølte ikke et sekund med å dra av henne den trange, røde kjolen jeg hadde stirret på hele kvelden, og frem kom en sort, liten BH, og en matchende truse. Jeg var i himmelen! Katrine satte seg på kne foran meg, og mens hun hadde dratt ned både bukse og boxershorts, og var allerede i gang med sugingen, kneppet jeg av henne BH-en. Frem kom ett par nydelige bryster som jeg bare måtte smake på. Jeg hev henne på sofaen, og etter jeg hadde dratt av henne trusen la jeg meg over henne. Jeg sugde forsiktig på brystvortene hennes, og jobbet meg så ned mot fitten hennes. Også den smakte fantastisk, men jeg var nå bestemt på å kjenne hvordan den følte. Sakte presset jeg pikken inn i henne, og hun begynte med en gang å stønne. Hun sa at hun ikke hadde hatt sex på flere måneder, hun visste garantert ikke at jeg aldri hadde hatt sex før. Akkurat derfor tok det ikke lang tid før jeg var på tur til å komme, og like før jeg var på tur til å trekke ut sa hun at hun gikk på p-piller, så jeg var hjertelig velkommen til å fylle henne opp. Det hadde jeg ingen problemer med, så jeg sprutet og pumpet ut hver lille dråpe jeg hadde på lager. Vi sank sammen på sofaen, og fortsatte kliningen. Etter en stund bestemte vi oss for å dra tilbake til festen, og hun dro like etterpå med en annen venninne av min søster. Heldigvis var hun i byen noen dager til, og telefonnummeret hennes var trygt lagret på telefonen min. Jeg var overhodet ikke ferdig med Katrine!

Flere erotiske noveller:

  • Caroline - Deilige jenter i en bil, det er en sjanse han bare må ta...
  • I hotellrommet - De er på ferie og nyter tiden i badekaret for deilig sex...
  • Trøst - Han får to trange fitter på en gang da bestevinna til samboern hans kommer over en tur...
  • Color Fantasy - Etter en stor krangel flykter en moden dame seg i armene til en ung og kjekk fyr...
  • Jeg er en milf - Ja, hun er en milf og det vet vennene til sønnen hans like godt som henne…