Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Datinghjelp av Karen Tveite

hjelp

Alle som prøver seg på flørt og dating på nettet kommer før eller senere til å ha spørsmål. Er det egentlig tryggt å møte en random fyr du bare har snakket med på nettet? Hva skal til for å opprette et tiltalende profil? Og hvordan kan jeg finne den perfekte sexpartner for meg?

Datinghjelp for deg

Alle disse personer trenger datinghjelp og da er det best hvis de kan snakke med en ekspert! Ofte tror vi at våre venner kan gi oss datinghjelp, siden de kjenner oss veldig godt. Men akkurat dette kan ofte være problematisk! For det meste så har vennene våres lignende meninger som oss eller klarer ikke å se på deg som en fremmed person ville ha sett deg på. Det er jo ikke rart, det er jo dine venner, men selv om de sikkert vil det beste for deg, er det ikke sikkert at de alltid kan hjelpe deg med datingspørsmål. Noen ganger kan det være lurt å kunne spørre noen som ikke kjenner deg i det hele tatt, for ofte kan denne personen se ting som bare blir synlige med et blikk utenfra.

Spør norges nettdating-ekspert og få datinghjelp

En av personene med akkurat dette blikket er Karen Tveite. Hun er ekspert innenfor nettdating og kan helt sikkert gi deg datinhjelp, dersom du trenger den. Hun har til og med utgitt en bok om alle feil vi gjør på nettdating og hva vi burde tenke over for å finne det vi leter etter. Her vil hun svare på spørsmål like som hun kommer til å gi dere viktige råd og nyttige tips. Hver uke kommer vi til å presentere dere et emne som en av våre nettdater trenger hjelp til. Datinghjelpen Karen svarer selvfølgelig så fort hun klarer! Listen av folk som fikk hjelp av Karen er lang, så du kan være den neste som vil lykkes med det du lengter etter!

datinghjelp

Ukas datinghjelp-spørsmål

Jeg lurte på om du hadde noen tips til hvordan jeg skal utforme profilen min. Skal jeg gi så mange detaljer som mulig angående mine seksuelle preferanser, eller skal jeg la de som titter innom få være litt nysgjerrige og heller spørre meg? Hva vil gi meg flest besøk og mest sex? Jeg har tidligere bare vært registrert på vanlige nettdatingsider, og der kan man jo ikke si så mye om sex før man blir rapportert. Så da lurte jeg på hva jeg bør gjøre her hvor ting er litt mer fritt.

Hilsen"Sexfiksert"

Karen svarer

Heisann “Sexfiksert” og takk for godt spørsmål.

Jeg synes det er lurt å være ganske konkret i profilen om hva du er ute etter, også når det gjelder dine seksuelle preferanser, hvis du er ute etter god sex med en partner. Mange tenker at ons eller seksuelle treff innebærer at man har sex og ikke så mye detaljer rundt det, men sannheten er at de fleste av oss har egne preferanser som gjør at sexen blir bedre for oss. Hvis man først skal benytte seg av nettet for å ha seksuelle opplevelser er det jo lurt å få så gode seksuelle opplevelser som mulig. Om du har noen spesielle fetisher som du ønsker å få oppleve gå i oppfyllelse, er jo dette en gylden mulighet for å oppnå dette. Her inne er det åpenhet rundt seksuelle behov og lyster og dermed har du mulighet til å være frisinnet og fortelle hva du søker etter for å få nettopp dette. Fortell gjerne i detalj hva du er ute etter, og frist de som ser på profilen din til å ville være med på det du søker, eller skriv ned noen stikkord som gjør at de selv kan bruke fantasien for å skape den gode stemningen før ett treff.

Viktig å huske på at jo mer detaljer du har, jo mer sorterer du ut de som tar kontakt med deg. Det er det samme som gjelder på vanlige nettdatingsider, hvor de beste profilene ikke er de som får flest mailer, men de som får rett mailer. Så hvis du egentlig bare er ute etter å ha sex. Mye sex, så bør du ikke stille så mange krav eller ha så mange preferanser på profilen din. Da vil du ikke utelukke noen og mange flere vil ta kontakt med deg for å se om dere passer sammen.

Husk også at de som registrerer seg her inne er ute etter forskjellige ting og ikke bare sex alltid. Noen er ute etter å finne seg en kjæreste, eller partner og det kan være lurt å være klar på at du ikke er det, hvis du ikke er det. For de som ønsker å finne noen de vil ha sex med er det også forskjell på hva de ønsker. Noen vil bare finne seg noen som de kan ha sex med uten preferanse for hva slags sex, mens for andre er det noe spesiellt de ser etter i selve sexen. For dem er det bedre å være detaljert og tålmodig til de finner noen som ønsker det samme som de gjør. Du må selv finne ut hva du ønsker å få ut av oppholdet ditt her inne, og ut i fra det lage den profilen som tiltrekker den type partnere. Kvalitet kontra kvantitet eller kvantitet kontra kvalitet. Du bestemmer ut i fra hva du legger vekt på i din profil og for dine seksuelle opplevelser.

Lykke til i jakten din!

Karen

Flere spørsmål

datinghjelp