Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

”Må jeg kunne noen koder?”

Les hvilket råd datingekspert Karen Tveite gir til en av våre medlemmer som er helt nytt på flirtfair.no. hjelpspørsmål Heisann Karen.

Jeg er separert og ikke klar for noe nytt forhold enda. Mitt forrige forhold var et sex løst forhold så jeg er ute etter å finne noe som jeg kan ha sex og hygge med, ikke noe annet. Jeg er samtidig usikker på dette med dating, og lurer på om jeg må kunne noen koder før jeg hiver med utpå. Jeg registrerte meg på FlirtFair for noen dager siden men vet ikke helt hva jeg skal gjøre videre. Kan du gi meg en guide?

Hilsen
"nyseparert" 38.

Karen svarer

Kjære "nyseparert". Først av alt velkommen til Flirtfair og gratulerer med valget ditt av nettside for flørt og morro. Når du er ute etter det som du nå leter etter, blir datingen på en litt annen måte enn hvis du var ute etter en kjæreste. Det er likevel like viktig å være konkret på hva du søker etter. Både når du tar kontakt med noen og i profilen din. Når du tar kontakt med en dame du vil treffe her inne, så la henne få en følelse av hva hun vil få ut av "forholdet" deres. Vil du kun treffes for sex, eller vil du også at dere skal gjøre ting sammen? Gå ut å spise, gå på kino, reise bort sammen? Vil du leie henne offentlig, introdusere henne til venner, eller vil du at dere ikke skal være intime med hverandre på andre plan enn kun det seksuelle? Gi henne en ide av hva du vil tilby henne, for det hun tilbyr deg av intimitet, omsorg og kos. Et sexrelatert forhold er fortsatt et forhold og det er viktig at begge føler at de får det de er ute etter av forholdet. I tillegg til at det føles likeverdig og at dere respekterer hverandres grenser.

Masse lykke til med singellivet og ta bare kontakt igjen hvis du lurer på noe mer.

Karen

Flere spørsmål

datinghjelp