Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

”Hvordan utforme profilen?”

Les hvilket råd datingekspert Karen Tveite har til dere som lager sin flirtfair.no profil. hjelpspørsmål Heisann Karen.

Jeg lurte på om du hadde noen tips til hvordan jeg skal utforme profilen min. Skal jeg gi så mange detaljer som mulig angående mine seksuelle preferanser, eller skal jeg la de som titter innom få være litt nysgjerrige og heller spørre meg? Hva vil gi meg flest besøk og mest sex? Jeg har tidligere bare vært registrert på vanlige nettdatingsider, og der kan man jo ikke si så mye om sex før man blir rapportert. Så da lurte jeg på hva jeg bør gjøre her hvor ting er litt mer fritt.

Hilsen
"Sexfiksert"

Karen svarer

Heisann “Sexfiksert” og takk for godt spørsmål.

Jeg synes det er lurt å være ganske konkret i profilen om hva du er ute etter, også når det gjelder dine seksuelle preferanser, hvis du er ute etter god sex med en partner. Mange tenker at ons eller seksuelle treff innebærer at man har sex og ikke så mye detaljer rundt det, men sannheten er at de fleste av oss har egne preferanser som gjør at sexen blir bedre for oss. Hvis man først skal benytte seg av nettet for å ha seksuelle opplevelser er det jo lurt å få så gode seksuelle opplevelser som mulig. Om du har noen spesielle fetisher som du ønsker å få oppleve gå i oppfyllelse, er jo dette en gylden mulighet for å oppnå dette. Her inne er det åpenhet rundt seksuelle behov og lyster og dermed har du mulighet til å være frisinnet og fortelle hva du søker etter for å få nettopp dette. Fortell gjerne i detalj hva du er ute etter, og frist de som ser på profilen din til å ville være med på det du søker, eller skriv ned noen stikkord som gjør at de selv kan bruke fantasien for å skape den gode stemningen før ett treff.

Viktig å huske på at jo mer detaljer du har, jo mer sorterer du ut de som tar kontakt med deg. Det er det samme som gjelder på vanlige nettdatingsider, hvor de beste profilene ikke er de som får flest mailer, men de som får rett mailer. Så hvis du egentlig bare er ute etter å ha sex. Mye sex, så bør du ikke stille så mange krav eller ha så mange preferanser på profilen din. Da vil du ikke utelukke noen og mange flere vil ta kontakt med deg for å se om dere passer sammen.

Husk også at de som registrerer seg her inne er ute etter forskjellige ting og ikke bare sex alltid. Noen er ute etter å finne seg en kjæreste, eller partner og det kan være lurt å være klar på at du ikke er det, hvis du ikke er det. For de som ønsker å finne noen de vil ha sex med er det også forskjell på hva de ønsker. Noen vil bare finne seg noen som de kan ha sex med uten preferanse for hva slags sex, mens for andre er det noe spesiellt de ser etter i selve sexen. For dem er det bedre å være detaljert og tålmodig til de finner noen som ønsker det samme som de gjør. Du må selv finne ut hva du ønsker å få ut av oppholdet ditt her inne, og ut i fra det lage den profilen som tiltrekker den type partnere. Kvalitet kontra kvantitet eller kvantitet kontra kvalitet. Du bestemmer ut i fra hva du legger vekt på i din profil og for dine seksuelle opplevelser.

Lykke til i jakten din!

Karen

Flere spørsmål

datinghjelp