Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

”Fra sex til kjærlighet?”

Les hvilket råd datingekspert Karen Tveite har til dere som er på flirtfair.no for å finne både sex og kjærlighet.hjelpspørsmål Hei Karen.

Jeg lurer på om det kan være mulig å finne kjærlighet via et nettsted som dette? Altså om et seksuelt forhold kan utvikle seg til å bli et kjæreste forhold på sikt? Jeg vet jo at mange menn ikke ser på en open minded kvinne som et kone emne, men er dette bare en myte eller sant? For meg som er så glad i sex, er det vanskelig å ikke bli såret på en vanlig nettdatingside fordi jeg da gir meg henn for tidlig og da vil de ikke ha meg.

Hilsen “Snill&Slem Pike”

Karen

Heisann “Snill&Slem Pike”
Jeg vet at det absolutt er mange som utvikler et kjæresteforhold fra noe som var ment å være et rent seksuelt forhold. For mange er nemlig et godt sexliv noe de prioriterer i forholdet sitt, og de vil helst se at det fungerer før noe annet. En mann som er trygg på seg selv og vet hva han vil ha, vil ikke dømme en kvinne på samme måte som usikre menn gjør. Det at en kvinne har sex og mye sex er ikke negativt for alle, selv om det er noe vi som samfunn ofte tror. Jeg har snakket med mange menn opp gjennom som er glad for at norske kvinner er så mye mer åpne om sex, enn kvinner i andre land, og de setter veldig stor pris på at kvinner vet hva de vil ha og er like glad i sex som de er. De savner faktisk at flere norske kvinner er like glad i sex som dem, og hovedårsaken til at de ofte er utro, er at de ikke får sex i det forholdet de er i.

Det jeg likevell tror er veldig viktig for deg, er at du ikke går inn i seksuelle forhold med håpet om at det skal utvikle seg til noe annet. Gjør du det vil du bare bli skuffet og såret hvis det ikke blir som du håpet. Ofte lurer vi jenter oss selv til å tro at vi ikke håper på noe, mens vi gjør det, så være veldig bevisst på å være ærlig med deg selv om hva du egentlig føler og tenker. Treffer du noen som du liker veldig godt, så kan det være lurt å ta forbehold før du blir hektet på han og mest sannsynlig ødelegger det dere har. Noe triks som kan hjelpe er:

Beholde roen (late som om du beholder roen)ikke snakke om følelser før han gjør det.
Ikke stille spørsmål om hva han tenker om følelser, forhold eller noe slikt.
Ikke spør om råd hos venninner eller familie
Være tolmodig
Ikke mase om nye treff hvis han er opptatt
Ikke forvente at han skal bruke tid på deg hvis han er opptatt
Skape god stemning når dere først er sammen.
Kjenne på egne følelser og se om dette er verdt det.
Jeg håper du finner det du leter etter her inne, og at drømmemannen som liker deg som du er dukker opp raskt! I mellomtiden synes jeg du skal nyte god sex og spennende opplevelser. Så lenge du tar forbehold og tar vare på deg selv og følelsene dine kan dette bli mange gode minner du kan ta med deg i hverdagen.

Lykke til!
Karen

Flere spørsmål

datinghjelp