Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Deilige husmødre venter på deg

Du drømmer om sex med deilige husmødre? Da har du kommet til rette sted! På flirtfair.no er det mange deilige husmødre som kjeder seg og bare venter på å ha Sex med deg. Når man tilbringer dagen med kjedelig husarbeid er det ikke rart at damene drømmer om litt avveksling. Det skal til og med har skjedd at noen har ringt til en håndverker bare for å få seg en kjekk mann inn i huset. Her hos flirtfair er damene ikke bare ute etter kjekke håndverker men faktisk etter alle slags menn. Så din sjanse for at du kommer til å møte noen deilige husmødre her er faktisk kjempe stor.

Mange deilige husmødre drømmer om sex

En ting de fleste deilige husmødre har tilfelles er at de drømmer om sex. Enten så har de en mann som er på jobb nesten 24/7 og som ikke i det hele tatt kan tilfredstille dem. Ellers så er de singel igjen og har i hvert fall ingen som hjelper dem med lystene sine. En annen mulighet er også at det egentlig er lykkelig med mann eller kjæresten, men at de ønsker seg et lite eventyr innimellom som ingen andre vet om. En liten hemmelighet som bare du og henne deler, høres det deilig ut eller?

Forskjellige synspunkter om deilige husmødre

I en tid hvor de fleste av norges kvinner jobber er det faktisk ikke så lett å finne deilige husmødre lenger. Ikke forstår det feil: Kvinner skal kunne jobbe og det er bra at Norge er et av verdens fremmeste land når det kommer til kvinnerettigheter og likestillingen. De kvinner som faktisk er igjen som husmødre har ofte tatt et valg. De vil enten være hjemme for barna sine eller fordi de ikke har lyst til å jobbe. Noen av dem syns det er helt greit å bare ha sex noen få ganger i livet, mens noen andre er så kåt på å prøve ut alle slags sexstillinger at du bare trenger sende melding til dem.

Er du en deilig husmor som er ute etter evetnyr?

Kanskje du kjenner deg igjen i beskrivelsene av en deilig husmor? Hvis du self er en dame som er for det meste aleine hjemme for å ta være på huset og barna eller fordi du rett og slett er lei av å jobbe for andre, da har du funnet et nytt tidsfordriv med flirtfair.no. Hos oss kan du finne både den ene og den andre mannen som er mer enn villig til å oppfylle drømmene dine. Du kan selv velge om du vil fortsette med å tilbringe dagene aleine eller om du vil ha besøk av mange kjekke menn i steden for!

En deilig husmor deler sine erfaringer

«Mesteparten av dagen tilbringer jeg hjemme. Mannen min jobber hele tiden som manager og han tjener så mye penger at jeg ikke trenger å jobbe. Det er jeg veldig glad for, fordi jeg liker best å bare dra ut på shoppingturer, møter venninene mine eller bade i boblebadet som vi har hjemme. Men hvis jeg skal være ærlig så er det litt kjedelig noen ganger. I hvert fall når det kommer til sex. Jeg tilbringer en stor del av dagen med å kose litt med meg selv og jeg elsker å vandre naken rundt i huset. Men jeg trenger virkelig pikk innimellom og det er rett og slett ikke så enkelt å finne her hvor jeg bor. Derfor har jeg meldt meg på flirtfair.no og hva skal jeg si... Allerede to menn har vært på besøk hos meg etter bare noen dager med registrering! Det å få meldinger av menn her gjør meg enda kåtere, så jeg kan nesten ikke vente til jeg kan suge min neste pikk! Mannen min vet ingenting om det, men han er jo aldri hjemme heller, så jeg vet jo ikke hva han driver med nettene han tilbringer på hoteller...Så hvis du er tent på å bli kjent med meg er det bare å sjekke ut profilen min;)»