Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Praksis på sykehuset

Tre dager i uken slapp jeg heldigvis å tilbringe tiden min på universitet, men i stedet var vi på utplassering rundt omkring på forskjellige bedrifter. Siden jeg studerte for å bli sykepleier var det veldig få alternativer jeg hadde, selvsagt ble jeg plassert på byens lokale sykehus. Jeg var 22 år, og hadde bare vært på sykehuset når jeg var syk, eller trengte medisinsk hjelp. Jeg hadde aldri vært der for å hjelpe noen andre, så når jeg syklet til sykehuset for min første dag var jeg veldig nervøs. Jeg lurte hele tiden på om jeg ble å rote til noe, hvis man gjør noen store feil der så er hele karrieren over. Heldigvis slapp jeg å gjøre noe veldig komplisert, siden jeg kun var utplassert fra skolen. Jeg hadde allerede fått utdelt en person som skulle følge meg opp, og jeg gledet meg til å introdusere meg selv og gi denne personen et godt førsteinntrykk av meg selv. Når jeg ankom sykehuset dro jeg til resepsjonen og fortalte hvorfor jeg var der, og jeg fikk beskjed om å sette meg ned i venterommet å vente på legen som jeg skulle følge. Jeg så meg rundt på alle personene som satt rundt meg, alle var der for en grunn, for å finne noen som meg som kunne hjelpe dem. Tanken på at jeg en gang skulle være ansvarlig for andre mennesker på denne måten gjorde meg nok en gang nervøs, men etter rundt ti minutter kom det en kirurg å ropte opp navnet mitt.

Dr. Thomas Holm

Fremfor meg sto det en mann, rundt 30-35 år gammel og med et smil som han helt klart kunne ha brukt til å få de aller fleste jentene til å falle for han. Han introduserte seg selv som Dr. Thomas Holm, men han ba meg med en gang om å kalle han Thomas. Jeg gjorde alt jeg kunne for å ikke fokusere på han, men i stedet rette tankene mine på hvorfor jeg var der. Vi dro inn på et lite pauserom i fjerde etasje, hvor vi begynte å prate litt. Han ville vite hvorfor jeg var der, samt gi meg informasjon om hvordan tingene skulle foregå på de tre ukene jeg skulle være der. Han fortalte meg at jeg for det meste skulle observere hva han gjorde med sine pasienter, men at jeg kanskje kunne få lov til å stikke en sprøyte eller to. Jeg hadde aldri stukket en sprøyte før, så det håpet jeg faktisk at jeg skulle få lov til å prøve, selv om jeg ble litt skjelven av tanken. Etter den lille kaffepraten begynte Thomas på arbeidsdagen sin, og jeg diltet etter som en lydig bikkje. Det ble litt kjedelig etter hvert, så Thomas fikk en annen lege til å ta over for han en liten stund mens han og jeg gikk til kontoret hans. Han ville at jeg skulle prøve å stikke en sprøyte, slik at jeg kunne gjøre det i løpet av utplasserings perioden min. Han klargjorde sprøyten for meg, og forklarte at jeg bare skulle stikke den inn i blodåren. Jeg spurte hvem som skulle være prøvekaninen min, og like etterpå brettet han opp den ene armen på den hvite frakken sin.

Jeg ble veldig nervøs når jeg fant ut at jeg skulle stikke den i armen hans i stedet for en pasient, men han roet meg ned og forklarte at han hadde gjort dette mange ganger før, og han ba meg slappe av å konsentrere meg. Jeg synes det var veldig modig av han å gjøre dette for nye sykepleiere, hvis jeg ikke var tiltrukket av før var jeg det i hvertfall nå. Sprøytestikkingen gikk helt fint, jeg sølte litt blod på skjorten hans, men det sa han gikk helt fint siden han hadde flere skjorter inne på kontoret. Han tok av seg frakken og skjorten, og det jeg så i det øyeblikket gjorde at jeg aldri kunne se på han som bare en mentor igjen. Han hadde en ekstremt maskulin overkropp, og brystkassen hans var halvveis dekket med hår. Han så veldig mandig ut, noe som gjorde at jeg ble veldig våt. Jeg ventet på at han skulle kle av seg buksen også, men han tok på seg en ny skjorte og vi gikk tilbake til jobbingen. Når dagen var over syklet jeg hjemover, og tanken på overkroppen til Thomas blandet med følelsen av sykkelsetet mot skrittet mitt var ekstrem. Jeg syklet hjemover så fort jeg kunne, og med en gang jeg kom inn døren kledde jeg av meg rubbel og bit å la meg ned i sengen. Jeg hadde gjemt en vibrator under madrassen, den var rosa og ganske liten, men vibreringen var fortsatt voldsom i den. Jeg skrudde den på og førte den mot den allerede søkkvåte musa mi. Jeg pleide alltid å ''varme opp'' klitorisen min først, men denne dagen var jeg så kåt at jeg stakk den så lang inn som jeg klarte. Tankene mine var konstant fokusert på Thomas, og jeg forestilte meg hvordan pikken hans så ut, og hvordan det hadde følt å bytte ut vibratoren min med pikken hans. Etter bare noen minutter sprutet jeg i sengen min, noe jeg bare hadde klart å gjøre en håndfull gangen før. Lakenet var gjennomvåt, så jeg byttet ut med et rent laken å la meg ned for å sove.

Livredder

Neste dag syklet jeg tilbake til sykehuset, og gledet meg til en ny og lærerik dag. Og selvsagt gledet jeg meg til å se Thomas igjen også, gårsdagen virket nesten som en drøm. Jeg bestemte meg for å dra litt tidligere enn planlagt, og heller spise frokost på pauserommet. Jeg tenkte at jeg kunne prate med noen som jobbet der mens jeg spiste, siden jeg hadde begrenset tid til å lære så mye som mulig. Når jeg kom inn var det ingen på pauserommet, ikke en eneste sjel. Jeg spise frokosten min mens jeg leste en utgave av et bilmagasin som lå på ett av bordene. Etter en stund var klokken 7, men det var fortsatt ingen å se. Jeg gikk ut i en av gangene, og jeg hørte roping nederst i en av de mange korridorene. Jeg gikk nedover korridoren å så 5 leger sittende på noen stoler utenfor kirurgi salen. Det hadde visst skjedd en ulykke, og mange av legene og kirurgene, blant annet Thomas, var blitt innkalt midt på natten. De var akkurat ferdige med jobbingen, og de fleste var på tur hjem for å endelig få litt søvn. Thomas kom gående mot meg, jeg så at han var veldig sliten og at jeg mest sannsynlig ikke kunne jobbe der i dag. Han fortalte at han var nå på tur hjem og ba meg om å ta dagen fri. Jeg spurte om han var sulten, noe han svarte ja til nesten umiddelbart. Jeg foreslo at vi dro nedover til en restaurant i nærheten og spiste, han trengte jo tross alt mat etter en så lang og brutal natt. Han takket ja til invitasjonen, og etter litt papirarbeid dro vi nedover til byen for å spise. Jeg hadde jo egentlig nettopp spist, men jeg ville fortsatt tilbringe så mye tid sammen med han som mulig. Det var ganske varmt i luften så vi satt oss med et lite bord utenfor restauranten, hvor vi bestilte mat.

Thomas forklarte meg i detalj hva han måtte gå igjennom og hva han måtte gjorde for å redde liv denne natten, og etterpå var jeg glad jeg bare skulle bli sykepleier. Når maten var inntatt og regningen av betalt sa Thomas at det var på tide og dra hjem. Sykkelen min sto igjen på sykehuset siden vi tok bilen hans, og siden han var så trøtt spurte jeg om jeg skulle kjøre han hjem, siden jeg ikke bodde så langt unna leiligheten hans. Vi ble enige om at dette virket som en god ide, og jeg satt meg så in i førersetet. Når vi nesten var fremme spurte Thomas om jeg ville bli med inn til han på en kopp kaffe. Jeg ble veldig satt ut av forespørselen,og spurte om han ikke hadde en kjæreste eller kone som kunne reagere på det. Thomas smilte, og forklarte at han hadde verken kone eller samboer. Jeg viste først ikke om jeg skulle takke ja, men etter jeg tenkte på natten før, og de drømmene jeg hadde om han godtok jeg å bli med han inn. Han var jo tross alt en del eldre enn meg, og jeg visste ikke om han bare ville drikke kaffe eller om han ville ha sex. Jeg tenkte at jeg liker både kaffe og sex, så jeg fant ingen grunn til å ikke bli med han inn. Han satt på kaffen og gikk i dusjen, han hadde jo tross alt jobbet veldig hardt natten før. Jeg ble sittende ved kjøkkenbordet hans å stirre ut av vinduet mens jeg hørte lyden av det rennende vannet i dusjen hans. Så fikk jeg en ide som jeg aldri trodde jeg skulle få, nemlig å kle av meg alt å gå inn i dusjen sammen med han. Jeg hadde sett noen gjøre akkurat det på TV tidligere, og der hadde det funket. Jeg bestemte meg for å gjøre akkurat det, og bare noen sekunder etterpå sto jeg utenfor badedøren hans splitter naken. Jeg kjente at jeg allerede vår blitt våt av tanken på Thomas, og jeg var fast bestemt på å se pikken hans. Jeg gikk inn og Thomas nærmest hoppet i været. Jeg så at han sto i dusjen og onanerte, noe som gjorde at jeg med en gang spurte om han trengte hjelp. Thomas visste først ikke hva han skulle si, og prøvde å skjule seg til, men litt godsnakk fra min side var nok til å få han avslappet igjen. Jeg satt meg ned fremfor han og spurte om han ville stikke pikken inn i munnen min.

Han hadde ingen protester mot det, så jeg begynte forsiktig med tungen min på pungen hans, og førte den forsiktig oppover mot hodet på pikken. Han sa mens jeg holdt på at han tenkte på meg mens han onanerte, noe som fikk meg til dra pikken hans ut av munnen min. Jeg fortalte at jeg fingret til tanken på han natten før, mens jeg reiste meg opp. Jeg stilte meg med magen inntil den ene veggen i dusjen hans og ba han stikke pikken sin så langt inn i meg som han bare klarte. Jeg fingret meg selv mens han sakte førte den inn. Han var faktisk enda større nedentil enn jeg hadde forventet, og følelsen av Thomas inni meg gjorde at jeg nesten falt ned på knærne. Han sa at han ikke var langt unna å komme, så jeg ba han trekke seg ut igjen. Jeg satt meg igjen ned på knærne og begynte å suge han igjen. Jeg lot en finger leke under pungen hans, noe som virket å gjøre han enda mer opphisset. Uten forvarsel sprutet han i munnen min. Jeg ble veldig tatt på sengen, så jeg trakk han ut av meg og sa at han heller kunne sprute på brystene mine. Han sprutet veldig lenge, det var tydelig at han ikke hadde gjort det på en stund. I dette øyeblikket nådde jeg selv orgasme takket være fingrene mine, og synet og den store pikken til Thomas mens jeg selv sprutet var overveldende. Etter orgasmene hadde lagt seg dusjet vi sammen, siden spesielt jeg helt klart trengte det. Kaffen var blitt kald, så vi kokte en ny kjele og ble sittende å snakke sammen en halvtime til før Thomas gikk i seng. Jeg gikk rolig hjemover igjen, godt fornøyd med arbeidsdagen.

Flere erotiske noveller: