Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Tenner du på dominante kvinner?

Mange underdanige menn savner dominante kvinner i senga. Noen som tar kontrollen og dominerer! Hos flirtfair.no finner du kontaktannonser og sexannonser for domina, spankning og hardcore sex. Lev ut dine fantasier med en spennende sexpartner som tar grep der du ikke er dominant nok! Start eventyret nå! Bli slaven hennes og la deg styre av en deilig domina!

La deg temme av en domina!

Hvordan ville det føles å lene seg helt tilbake å være prisgitt dominas ønsker og begjær? Bare la seg rive med og være fullstendig underdanig? Høres dette ut som noe du kunne tenke deg? Kanskje du til og med er inn på BDSM og har alltid hatt lyst på skikkelig straff og pisking? Ikke kast bort tiden med drømmer og fantasier, gå heller aktivt til verks! Meld deg på Flirtfair og møt henne kanskje allerede i kveld?

Kåte domina fantasier

Hvis du er en mann som har drømt om en domina så kan du være sikker på at du ikke er den eneste i Norge! Det er svært mange menn som liker dominante kvinner men det er slett ikke enkelt å bli kjent med dem i hverdagen. Derfor kan det være lurt å melde seg på Flirtfair.no. Her er det lett å komme i kontakt med kåte damer som kan tenke seg på et dominant sextreff med deg!

 

Er du en domina?

Har du fantasert om å bli en domina men du er ikke helt sikkert på hva som skal til for å dominere en mann? Vi har noen tips til deg! Legg han ned på senga di og fest håndjern rundt hendene hans, slik at han ikke kan røre deg. Deretter torturerer du han ved å leke og erte ham! Han skal nesten sprekke av lyst! Vær streng, og lag gjerne regler for hva han kan gjøre og ikke gjøre. Gjerne pisk han med noen hjelpemidler du helt enkelt kan kjøpe i en butikk for sexleketøy. Det viktigste er nok at begge dere nyter rollen, så dere burde avtale noen koder før dere starter.

Sexnoveller med Domina

  • Analstraffet - Michelle liker ikke at Ellen tenker på annet enn henne. Derfor må hun straffes for sin oppførsel...
  • Førstegangstjenesten - Et hardt liv venter på han i militæret, men heldigvis er det ikke bare gutter der...
  • Straffen - Rumpa hennes må takle litt av hvert etter at hun jukset på matteeksamen og snakket dårlig om hennes lærer...
  • Flink gutt - Han elsker smerte. Det vet hun og derfor gir hun ham det han trenger…