Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Erotisk Mat

Det er få ting her i verden som er mer opphissende enn erotisk mat. Det finnes faktisk ingredienser som gjør at det begynner å krible i magen og som setter opp farten i senga. Noe som er veldig kjent for å være erotisk mat er aspargis, mens andre ingredienser som for eksempel muskat ofte blir glemt.

 

Mat som setter fyr på deg

Erotisk mat og drikker er akkurat det som er spesialiteten til vår flirtfair-kokk Oda Pedersen. Hun er kjempe kreativ når det kommer til å lage mat som er litt anderledes og spennende, og hun har utrolig deilige retter for enhver smak. Du planlegger å lage en hel meny med sexretter? Eller trenger dere bare en appetizer før deres seksuelle vibber skal ta over? Om det er en matquickie, eller en hel kveld med erotisk mat: Oda har oppskriften på uforglemmelige kvelder. Hun kommer til å legge ut de beste erotiske matrettene og hun prøver selvfølgelig ut nye oppskrifter også. For sin erotisk mat la hun inspirere seg av hverdagen men også fra andre kulturer.

Lystfremkallende ingredienser

Allerede grekerne var bevisste over at mat eller spesielle ingredienser var lystfremkallende. Og det er jo ingen nyhet at vi er det vi spiser. Men det er ikke bare selveste inrgediensen eller råvaren som påvirker våre sansene. Osgå måten vi tilbereder erotisk mat på, hvordan vi servere den og hvordan vi spiser den har mye å si. Det er jo ikke akkurat erotisk å bade i sjokoladepudding, men det kan være utrolig pirrende å spise sushi av kroppen til sin sexpartner. Det er heller ikke noe lystfremkallende hvis du slynger i deg maten uten å se opp. Derimot kan en mann blir veldig tent av kvinner som sakte spiser bringebær av fingrene sine og nyter hvert eneste øyeblikk av denne røde frukten.

Erotikk-kokken i intervju med Flirtfair

Flirtfair: Oda, du kaller deg selv erotikk-kokk. Hvordan ville du beskrive jobben din?
Oda: Som erotikk-kokk har jeg jo først og fremst samme mål som vanlig kokk: Jeg vil lage mat som skal smake godt, som ser fristende ut og som smaker enda bedre enn forvented. Men det som utgjør jobben min som erotikk-kokk er faktisk at jeg prøver å få til en liten mat-orgasme, som jeg kaller det. Det betyr at allerede bare ved å se på maten skal de glemme alt rundt seg og bare fokusere på seg selv, partneren og maten.
Flirtfair: Hvilken type mat er mest erotisk for deg?
Oda: Hmmmm, det er veldig vanskelig å si. Det kommer jo veldig ann på årstid, på hva jeg har lyst å spise og hva partneren min liker. Det er jo ikke noe vits i å lage en østersrett når hun eller han ikke er glad i østers i det hele tatt. Men hvis jeg må bestemme meg for min all times favourite, så ville jeg sagt at det er jordbær i alle slags varianter. Ingenting minner meg mer om sommer, frihet og vill sex som denne frukten.
Flirtfair: Så du prøver ut oppskriftene selv?
Oda: Ja Selvfølgelig gjør jeg det! Det å koke erotisk mat er min store lidenskap og hver mann jeg blir kjent med må nok en eller annen dag spise med meg (ler). Det beste er egentlig å lage erotisk mat sammen! Her lærer du nemlig mye om han eller henne, for eksempel om hun klarer å ta imot råd eller om han bare er overbevist av seg selv. Hvis maten smaker godt til slutt og dere fortsatt klarer å ha det gøy sammen, så er det alltid et bra tegn.
Flirtfair: Hvor viktig er drikke?
Oda: Kjempe viktig! Det er jo ingenting som er verre enn når man spiser skikkelig god mat og serverer en dårlig vin. Jeg syns ikke det er noe fint å drikke noe man allerede kjenner at man kommer til å ha hodepine av. Ofte liker jeg å ha litt sjampus eller vin ved siden av maten, noe som er lett, men likevel løsner stemmningen.
Flirtfair: Takk for intervjuet Oda og vi ser frem til tips, triks og oppskrifter av en ekte erotikk-kokk!

Mer av erotikk-kokken Oda

Her finner du alt fra oppskrifter på erotisk mat, fakta om erotisk mat og tips og triks rundt dette.