Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Erotikk for alle

Ikke hver kjærlighet varer for alltid. Mange grunner kan føre til at vi mister følelsene for vår partner. Noen ganger er det veldig vanskelig å leve med det særlig når man var i et langt forhold, kanskje har barn eller planlagt å gifte seg, kjøpt seg hus sammen… Hele verden kan styrte sammen og ofte vet vi ikke hvordan vi skal takle denne situasjonen. Men hvis vi har overstått det verste og klarer å tenke på andre ting igjen så kan det være en god idé å melde seg på et nettdatingsted. Her kan du flørte så mye du vil og det er en bra måte å få selvtilliten tilbake. Det er deg som bestemmer hva som skal skje hvor fort og du kan velge selv hvor langt du vil gå. Kanskje du er så sulten etter sex at du ikke klarer å tenke på noe annet enn å knulle den neste hete dama du finner. Kanskje alt du trenger er en onenightstand og det så fort som mulig? Du finner helt sikkert det som du trenger på nettdating. Lag din egen profil og bli kjent med tusenvis av attraktive menn og damer. Du kan også avtale alt diskré og ingen trenger å vite noe om dine treff. Det venter en erotisk eventyr på alle av oss, og det er bare din egen skyld hvis du ikke nyter muligheten til å ha det gøy.

 

Finn folk i samme situasjon

Hvis du ble forlatt av en person som du virkelig elsket så er dette først og fremst det verste som kan skjer. Verden bryter sammen og du vet ikke hva du skal gjøre for å ikke ha det alt for vondt. Kanskje du bare føler hat og vil helst at den andre personen lider like mye som deg. Det er også lov å ønske det men det beste er ofte å akseptere beslutningen av den andre og finner deg inn i situasjonen. Det kan hjelpe å snakke med venner om problemet. Men noen ganger vet selv venner ikke hvordan de kan hjelpe deg eller du trenger noen som ikke vet noe om eksen din i det hele tatt. Hvis du ønsker å snakke med folk i samme situasjon så kan du helt enkelt finner dem på datingsider! Her er det sikkert noen som vet hvordan du har det og kan trøste deg. Siden nettet har så mange muligheter å by på og åpner verden for deg så kan det også hende at du kanskje treffer noen som kan trøste deg så godt at du dyter deg inn i et nytt eventyr.

Er du lykkelig?

Det kan hende at vi er i et forhold og ikke engang legger merke til at vi ikke er lykkelig lenger. Vi lever hverdagen sammen med vårt partner og har bare vant oss til at det er han eller henne vi sover i samme seng med. Det er ikke bra når vi legger merke til at vi ikke lenger vet hva vi skal snakke om med kjæresten og det er alt for lenge siden siste gang dere hadde sex med hverandre. Noen ganger legger vi først merke til at vi ikke lenger er lykkelig når vi reiser bort eller har et par dager hvor vi ha tid å tenke litt over livet og sin mening. Hvis vi da realisere at vi ikke savner partneren eller at vi lengter etter sex med andre, så er det noe veldig vondt men også godt å innse. Det er ofte like vanskelig for den personen som gjør det slutt som det er for den som blir forlatt og det er aldri lett å gå separerte veger. Men noen ganger er det bare bedre for deg og din partner. Det er ikke rettferdig hvis du bare blir sammen med din partner fordi det er lettere. Hvis du mister følelser for en person så må dere enten kjempe om forholdet og se om dere kan fikse den, eller være ærlig mot hverandre og bare prøve å avslutte det. Livet er jo ikke noe verdt når man ikke er lykkelig og vi burde nyte friheten vi har for å kunne leve slik vi har det bra. Vi kan selv velge hva slags liv vi har lyst til å leve. Det er ofte slik at vi angrer på noe som vi ikke har prøvd og derfor burde vi kanskje prøve ut litt for mye enn for lite.

Eventyr og sidesprang

Noen som er i et forhold vil kanskje ikke oppgi dette fordi de har barn eller så mye som holder dem sammen at det ikke klarer å gjøre det slutt. Noen flykter seg i affærer, sidesprang, onenightstand og erotiske eventyr uten sin partner. Det kan forsovet være greit men noen ganger skader dette din partner mye mer enn hvis du bare snakker om følelsene dine. Kanskje du kan snakke med din partner om dine lengseler? Han eller henne har sikkert også noe de ønsker seg så kanskje dere kan kommer nærmere hverandre ved å snakker om deres hemmelige erotiske drømmer. Dere kan melde dere på et datingportal og sammen finner noen for en trekant eller gruppesex. Kanskje partnerbytte er noe som vekker deres lyst for hverandre? Verden er full av muligheter så nyt og prøv dem!