Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Fruktelig frekk frukt

At frukt er kjent for å være skikkelig sunt og bra for helsen er jo ingen hemmelighet for de fleste. Men at frukt faktisk har noen andre sider også visste kanskje ikke så mange av oss før. Som dere kan se litt lengre ned finnes det faktisk noen frukt og grønnsaker som er frekk og til og med erotisk! Her kan selv en person som kjenner til alle sexstillinger lære noe!

Disse frukt er frekke altså!

Hvis du tror at bananer er frekke eller erotiske så må vi bare si at neeeeiiii.. de er nok ikke i nærheten av frekke sammenlignet med frukt som dere finner her. Men det er langt ifra bare frukt som er frekk. Også grønnsaker har noen kinky sider! Vi er sikkert på at neste gang du spiser reddik eller gulrøtter kommer du til å få litt andre tanker rundt maten din enn nå. Hvis frukt og grønnsaker feier en sexparty så vil også planter og trær få lov til å bli med. Og det gjør de også! Sjekk ut filmene og så finner du fort ut at naturen har noen erotiske høydepunkter å by på. Fruktelig morsomt ;)

 

Finn flere frekke frukt på flirtfair.no!

Ble du inspiert av vår frekk frukt? Det er bra. Menn frukt og grønnsaker kan faktisk mye mer en å være frekke. Hvis du bruker dem riktig så kan du til og med lage erotisk mat med dem og forføre din date. Det er mye man kan gjøre med frukt og grønnsaker så det er bare å sette i gang og finne en sexpartner i nærheten din som du kan forske ut virkningen av frekk frukt og grønnsaker med.