Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Er du gay, så er du riktig her!

Vi på flirfair elsker ordet «gay». Dette er ikke fordi vi har som hobby å bruke engelske låneord, ei heller fordi vi føler oss for hippe til å bruke den norske betydningen – men fordi ordet gay har en slik positiv ladning. For det er jo nettopp det gay opprinnelig betyr, noe virkelig positiv. Historisk sett ble ordet original brukt for å beskrive følelser som bekymringsfri, glad og lykkelig. Dette er jo ikke noe annet enn passende! Er man gay, er man glad. Vel, det burde iallefall være så enkelt - og hos flirtfair er det så enkelt! Her er du velkommen som er gay og alt du trenger å gjøre er å registrere deg gratis. Du kan oppleve ditt neste erotiske gay-eventyr hos oss, utleve dine fantasier og være gay og glad slik det burde være. Men vi vet alle at dette ikke alltid er, eller har vært, tilfellet i verden.

Gay i dagens samfunnet

Gay, eller homofili, beskriver en seksuell orientering hvor man tiltrekkes en personer av samme kjønn. Legningen har flere synonymer, og graver man dypere ned i betydningene – finner man flere knagger å henge definisjonene på. En gay kvinne, blir ofte omtalt som lesbe eller lesbisk fremfor homofil. Ordet «lesbisk» stammer fra den greske øya Lesbos, hvor den kvinnelige dikteren Sapfo levde. Sapfo var kjent for å skrive kjærlighetsdikt til andre kvinner, og øyas navn har da fått navnet sitt adoptert til definisjonen av en gay kvinne. En gay mann derimot, blir som regel bare kalt homofil, homse eller homo. Kjært barn har mange navn passer nok godt i denne sammenhengen, men ordet gay har også mistet mye av sin positive følelse, da det ikke er uvanlig å bruke gay som et skjellsord.

Samfunn som er «heteronormative», er samfunn som baserer seg på antagelsen om at alle mennesker er heterofile. Å være gay og glad i slike samfunn er ikke enkelt, verken når det kommer til det juridiske eller sosiale. Selv om de fleste har beveget seg bort fra utdaterte fordommer som har svermet rundt det å være gay, lever dessverre fordømmelsene i beste velgående over hele verden. Det finnes også samfunn som baserer seg på motsatte antagelser, nemlig homonormative samfunn. Slike forhold er for eksempel å finne i fengsler og andre situasjoner hvor mennesker av samme kjønn tilbringer lengre tid sammen.

Holdninger overfor homofile

Danmark var det første landet i hele verden som første gang tillot gay mennesker å inngå partnerskap. Dette hendte i 1989, og var virkelig revolusjonerende for det gay-miljøet som var å finne overalt. Nederland fulgte etterhvert Danmark sitt eksempel og tillot i 2001 homofile mennesker å få kunne gifte seg sammen, i det som etterhvert er blitt kjent som «gay marriage». Flere og flere land praktiserer nå gay marriage, og det er nå tillatt å gifte seg med en av samme kjønn i blant annet Belgia, Spania, Norge, Sverige, Sør-Afrika, Danmark, Portugal – og også flere delstater i Mexico og USA. Dette er jo vel og bra, og noen synes nok dette burde være en selvfølge. Hva en bedriver med under dyna hjemme hos seg selv, skal jo ingen andre blande seg inn i, og om man vil ha en sexpartner av samme kjønn burde dette være mulig overalt i verden. Men så lett har det ikke alltid vært. I Norge var det straffbart å ha et homofilt samliv mellom menn, og dette varte helt til 1972. Mange synes nok dette er hårreisende, og takker seg lykkelig for at disse tidene er over. Det er da man skal huske på at det å være gay fremdeles er svært tabu i flere verdenkroker, og faktisk fremdeles straffbart i mange land. I Iran f. eks. er straffen henrettelse for homofil adferd. Gay og glad, sa du?

Gay - det beryktede skapet

Å bli født gay krever ofte en lang og personlig prosess. Noen vet de er gay fra den dagen de forstår forskjellen på gutter og jenter, mens andre trenger flere år på å erkjenne for seg selv hvem de egentlig er. Det er ikke uvanlig at noen tar sitt første steg ut av skapet som godt voksne og gift med barn, og det er mange som mener det blir vanskeligere jo lengre en venter. Prosessen i seg selv, kan også ta tid. Det er gjerne flere mennesker en skal inkludere og fortelle det til, og hos noen kan det være forskjellige grunner til at dette er vanskelig, slik som religion. Det er et digert og personlig steg å ta, og man føler man ripper opp i noe veldig intimt og privat når man forteller det til andre mennesker. Man blir redd for motstand, for å bli dømt – for det er jo din egen personlighet man blir dømt på. Heldigvis kan du treffe mange mennesker som er gay på flirtfair.no! Vi gjør ikke forskjell på dine seksuelle preferanser og her er alle mennesker velkommen - samme om du er homofil, heterofil, transvestitt eller hva det ellers skal være. I vårt sexchat kan du komme helt enkelt i kontakt med andre gay mennesker og prate med homofile eller bifile. Å føle tilhørighet er noe vi alle streber etter, og det er også ekstremt viktig i en komme-ut-av-skapet-prosess. Det er ikke bare til å åpne døra og rope «Jeg er gay, godta meg verden!» - så å ha støttespillere, om det er noen en er glad i eller ukjente mennesker på nettet, er utrolig viktig. Derfor kan alle som er gay finne sitt neste knulletreff hos oss!

Gay-medlemmer venter deg hos flirtfair.no!

Hos oss vil du finne andre homofile i alle slags stadier i livet sitt. Flirtfair har gay medlemmer som er godt etablerte, like som medlemmer som nettopp har begynt å titte ut av skapet eller medlemmer som kun er nysgjerrige. Det er rom for alle, og ingen skal burde stå alene i skapet. Ikke bare er det kvelende for livskvaliteten din, det er også et mørkt og tungt sted å stå alene. Vær gay og glad og lev ut dine seksuelle fantasier hos flirtfair.no!

Gay sexnoveller:

  • Mannen fra kafeen - Kvelden hans ble mer interessant enn på lenge. Høy nytelse hele kvelden, med fantastisk avsluttning i dusjen...
  • Analstraffet - Michelle liker ikke at Ellen tenker på annet enn henne. Derfor må hun straffes for sin oppførsel...
  • Krig og kjærlighet - Livet i militæret er hardt uten noen å ha sex med. Et uventet besøk i senga på brakka er akkurat hva han håpet på...
  • Svømmecampen - Her er det både trekant, sex på flytoilett og deilig homsesex på menyen...
  • Uventede fristelser - Tre gutter finner ut at det finnes en løsning når man har lyst på sex og det ikke er noen jenter tilgjengelig.…