Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Lesbisk sex!

Er du ute etter lesbisk sex? Er du en erfaren lesbe? Nylig kommet ut av skapet? Bisexuell? Lei av mannfolk? Har du lyst til å utforske din sexualitet, prøve noe nytt, eller er du bare en nysgjerrig hetero jente som vil se hva som er der ute? Flirtfair er det perfekte stedet for deg. Flirtfair hjelper deg med å finne deg en deilig kvinnelig sexpartner. Som medlem av Flirtfair kan du enkelt finne mange villige jenter som har lyst til å ha lesbisk sex med deg, uansett hvor i landet du er. Møt erfarne, uerfarne, nysgjerrige, kåte og ikke minst villige jenter som bare venter på at du skal ta kontakt. Kom i kontakt med dem allerede i dag. Her kan du være gay og glad! Og best av alt, det er helt gratis!

Vanskelig å finne noen og ha lesbisk sex med?

Det er ikke alltid like lett å finne villige jenter IRL. Ingen har en 100% fungerende gaydar, og det kan være vanskelig å skille ut hvem som tenner på andre jenter. Det er bare kleine måter å spørre noen om de er lesbisk eller bifil på. Enda vanskeligere kan det være å finne noen som vil ha en uforpliktende one night stand. Kanskje har du ikke lyst til at vennene dine skal finne ut at du søker lesbisk sex, og det kan være vanskelig å sjekke opp andre jenter når du er på byen med venner. Her hos Flirtfair finner du lett noen du kan ha lesbisk sex med uten at dine nære trenger å vite noe, og du slipper pinlige situasjoner der jenta du sjekker opp ikke er ute etter det samme kjønn. Våre medlemmer vet hva de vil ha, og de skjuler det ikke. De vil ha en sexdate med deg. Kanskje vil du bare chatte litt først? Vi har erotikk chat og sexchat som kan være noe for deg.

Hva er lesbisk sex?

De fleste vet at lesbisk sex er to eller flere damer som har sex, uten menn. Men hvordan er sexen? Hva gjør man, og hvordan gjør man det? Man trenger ikke en pikk for å kunne ha sex. Man tror kanskje at lesbisk sex er mye mer begrenset enn sex mellom menn og kvinner. Det er helt feil! Det er så mye to (eller flere) jenter kan gjøre ilag. Bruk munnen, fingrene, sexleketøy, pisket krem, eller prøv sexstillinger som Saksen. Bare fantasien kan sette en stopper. Alle er forskjellige, og det enkelte liker kan være helt motsatt fra hva andre foretrekker. Da er det ekstra flott at det finnes så utrolig mye man kan gjøre. Noen liker penetrering, mens andre liker oral sex eller bare forsiktig berøring. For mange kommer lesbisk sex helt naturlig. Men ikke for alle. Om du er usikker eller nysgjerrig på hvordan du kan ha lesbisk sex har vi her på Flirtfair mange forslag og ideer.

Erotisk mat. Få hjelp av erotikk-kokken vår , Oda, til å få fart på de sexuelle vibbene.

Oralsex. Det er utallige måter å utføre oralsex på. Prøv deg frem med å bevege tunga i forskjellige former, direkte på eller rundt klitoris. Bruk tunga til å penetrere skjeden, eller til og med leke med rumpa. Mens du gir oralsex kan du også bruke hendene til å berøre partneren din. Du kan også bruke vibratorer samtidig. Hva med å prøve 69 der dere gir hverandre oralsex samtidig?

Kommunikasjon. Si ifra om partneren din gjør noe som er godt, feil, eller kan gjøre noe annerledes. God kommunikasjon under sex gjør at dere begge får optimal nytelse. For sjenert til å si noe under sex? Begynn med lyder og stønn når du har det godt.

Sexy spill. Spill er ikke bare for unge. Spill klespoker, sexpoker (innsatsen er massasje, kyss, berøring, etc), Scrabble med kun dirty ord, sexterninger, eller til og med rollespill.

G-spot. Orgasme kan oppnås på mange måter, og g-punktsorgasme er en av dem. G-punktet kan finnes noen cm opp i skjeden. Prøv en «kom her» bevegelse med fingeren. Punktet kan være vanskelig å finne, så prøv dere frem!

Teasing. Hiss hverandre opp. I stedet for å gå rett på klitoris kan du sakte kysse eller stryke deg nærmere og nærmere, helt til partneren din ber om tilfredsstillelse. Ikke la henne komme for du syns hun fortjener det!

Strap-on og andre sexleketøy. Med strap-on kan dere ha sex i hundrevis av stillinger, og du har hendene frie til berøring. Bytt gjerne på hvem som skal ha strap-on på seg. Sjekk også ut vår lille guide for sexleketøy! De trenger ikke bare brukes alene.

Hjelp til. Bruk hendene dine og hjelp til selv når partneren din tilfredsstiller deg. Ta på deg selv eller partneren din. Vis hvordan du liker å bli tatt på.

Og husk: Hennes nytelse er din nytelse!

Finn en deilig jente som du kan prøve nye ting med. Finn det DU (og din nye sexpartner) liker. Her hos Flirtfair finner du uforpliktende, ukomplisert, og herlig lesbisk sex. Les gjerne noen av våre pirrende sexnoveller for nye ideer som kan få fantasien til å fly, og som kan få deg i humøret til å finne en kåt jente på Flirtfair. Vi legger stadig ut nye lesbiske sexnoveller, og har mange andre hete temaer.

Lesbiske sexnoveller:

    Analstraffet - Michelle liker ikke at Ellen tenker på annet enn henne. Derfor må hun straffes for sin oppførsel... Venninna mi - Hun spiser middag sammen med venninna hennes, men det blir ikke is de slikker på til desserten...Audition - Under sin audition må hun trosse sin blyghet med to frekke og våte jenter...Mari og Elisabeth - Det skjer på privatfest at hun, som egentlig ikke er lebisk, blir nysgjerrig på jenter...