Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Mannen fra kafeen

«Sees i kveld?» Jeg lar blikket gli over mannen, og nikker anerkjennende. Han smiler forsiktig tilbake til meg og ser seg rundt i kafeen før han forlater kafeen. Øynene mine følger hans imens han går, og jeg nikker for meg selv. Han er høy og vakker, sikkert i 30-årene. Jeg tenker at denne kvelden kan bli mer interessant enn på lenge, og tar meg selv i å glise ned mot hendene mine. Jeg drikker opp kaffen min, legger igjen en 100-lapp og går ut på gaten. Jeg rusler langs fortauet, tar til høyre og går inn i en bakgate, et velkjent område blant de homofile i byen. Hjertet slår fort. Jeg banker på en stor, rød dør, og etter en liten stund, blir jeg sluppet inn. Selvsikker går jeg ned trappen, og inn i en garderobe. Jeg er alene. Klokken er bare 16 på ettermiddagen, så et mangfold av personer er nok litt mye å be om på dette tidspunktet. Jeg kler av meg, og tar en rask dusj. Vannet er herlig og forfriskende kaldt – og det får meg til å fantasere. Han hadde sett meg på klubben før, og kjente meg igjen på kafeen idag. Samtalen hadde vært kort, kun et spørsmål og et nikk. Så gikk han. Etterlot meg kåt og forventningsfull. Hvordan hadde jeg ikke lagt merke til han før? Mørkt hår, skjegg, en kraftig hake. Fristende øyne. Et lurt og lekent smil. Jeg fester håndkleet rundt livet og går ned i et rom med flere dører og avsidesliggende ganger. Det er få personer her, som forventet i grunn. De få som sniker seg rundt i skyggene, frister meg ikke noe særlig. Jeg trenger selvsikkerhet. Mannen hadde vist meg det på kafeen, og det gjorde meg opphisset. Jeg setter meg inn i ett av filmrommene, og slapper av med en drink på en av de røde feltstolene. Hviler øynene ventende på skjermen. Det er enda en stund til folk begynner å komme.

Jeg vet hva jeg vil ha

Filmen som vises er noe fra et cruiseskip. En kaptein herjer med noen flotte matroser, og det ender opp med at karene havner i en heftig orgie så fort kapteinen er ute av synet. Filmen faller ikke helt i smak, så jeg vandrer litt rundt, og ender opp i saunaen innerst i rommet. Det kommer inn noen andre etter hvert, de studerer meg, setter seg ned og ser spørrende på meg - men ingen av dem interesserer meg. Kall meg gjerne kresen, men jeg vet hva jeg liker. Etter en liten time kommer han inn. Mannebeinet fra kafeen. Hjertet pumper fortere, pikken våkner. Han er høy og mørk, med en kropp som ser ut som om den har blitt støpt. Lange, kraftige armer, en brystkasse som smelter meg og en mage jeg har lyst å slikke til tunga får krampe. Jeg nikker til ham og smiler. Han nikker tilbake og setter seg ved siden av meg. Vi blir sittende en stund mens vi nyter den intense varmen fra saunaen, og jeg kan se de glinsende svettedråpene som pipler frem på den nydelige kroppen. Han puster tungt. Ingen sier noe. Jeg elsker stillheten. Snart kjenner jeg en stor og kraftig hånd på låret mitt som glir som glir sakte opp mot mine mer private kroppsdeler. Han lar den gli opp til ballene mine, og klemmer dem forsiktig, før han lar en finger rotere lekent rundt for å finne rumpehullet mitt. Jeg retter litt på rumpa og sprer beina for å la ham komme til. Det kjennes deilig. Han er rett på sak – det liker jeg. De lange fingrene finner veien og masserer hullet godt og ømt før han trenger dem inn, først én, så en til. Jeg rykker til, ytrer et lite stønn, legger meg tilbake og løfter på rumpa litt til.

 

Det tar ikke lang tid før jeg lurer på om kuken hans tilsvarer resten av kroppen. Før å være ærlig var det min første tanke etter at han forlot kafeen tidligere. Pikken hans. Jeg ville kjenne pikken hans. Men for øyeblikket nyter jeg godt av fingeren, som er på størrelse med andre pikker jeg har hatt, og kjenner at bevegelsene blir mer og mer hardhendte. Han fører en tredje finger inn i det trange hullet, og jeg stønner høyt av nytelse. Jeg lener hodet tilbake og tar meg selv i å gripe tak i den harde brystkassen hans, som hever og senker seg i takt med fingerbevegelsene. Vi har fått en del tilskuere nå, som trenger seg sammen i den smale døråpningen. Jeg kan ikke klandre dem. Plutselig trekker han ut fingrene, og jeg stønner ekstra høyt. Han reiser seg og smiler til meg, og ber meg om å bli med ham. Vi går lydløse ut fra saunaen - de glinsende kroppene våre smyger seg forbi tilskuerne, som ser en anelse skuffet ut. Jeg tror de ville ha mer. Jeg får et glimt av flere harde pikker på veien ut. Hånd i hånd finner vi et privat rom og låser oss inn. Han setter meg ned på sengen, og endelig får jeg se hva han har mellom beina. Den store, deilige kuken er som forventet, og stikker rett ut mot meg, halvhard og deilig. Jeg setter meg ned på kne og ser opp på ham. Han ser meg i øynene og smiler. Jeg bøyer meg frem og tar kuken hans i munnen, lar tunga rotere litt rundt kukhodet før jeg presser den så langt inn i munnen som jeg klarer. Jeg greier bare å få halvparten inn, og det gjør meg sprengkåt. Om den gapende munnen min ikke klarer å ta imot hele, hvordan vil... Jeg suger han, og presser leppene mine rundt pikken hans, før jeg lar den gli sakte ut av munnen. Han stønner, går litt tilbake og stryker meg over håret, før han kommanderer meg til å legge meg på ryggen på sengen. Jeg biter meg i leppa, og gjør som han sier. Jeg legger meg ned og sprer beina. Han sprer de enda litt mer og slikker foten min, beveger seg sakte oppover med tungen, lar den leke seg rundt på innsiden av låret mitt og opp til ballene. Han slikker dem og erter meg med en finger rundt det trange hullet mitt. Jeg stønner. Han tar kuken min i munnen og suger den hardt. Tungen hans er intens, den har en unik teknikk og han lar den sirkulere hardt rundt kukhodet mitt. Jeg mister kontrollen på pusten, kjenner musklene dirre. Pikken er hard som stein, den pulserer så kraftig at det føles som om det skal sprenge.

Stort beist

Han lar munnen gli sakte av og ber meg om å løfte på rumpa. Tunga er tilbake, og den roterer rundt hullet. Han sprer rumpeballene mine hardt, klemmer nevene mot huden min og prøver å stikke tungen så langt inn som han klarer. Jeg puster tungt av nytelse, og håper han aldri vil slutte. En finger tar over, og deretter en til. Jeg kan kjenne at den trange rumpa mi blir utvidet. Brått stopper han, og jeg kniper øynene igjen. Sakte reiser han seg, og jeg kan kjenne hendende hans gripe tak i beina mine og vri meg rundt på magen. Han løfter rumpa mi opp i været og dasker til den. Jeg ynker meg litt, og kjenner den store, harde kuken hans som trenger seg inn i det våte, villige hullet mitt. Den er diger. Jeg hiver etter pusten, prøver å få musklene til å samarbeide. Han lirker den inn, ignorerer smertesynkene mine, og presser hardt på. Endelig glir den inn med et enkelt støt. Jeg stønner høyt og støter imot, kjenner det eksplodere av nytelse i hele underlivet. Han holder et godt tak rundt hoftene mine, og begynner å pumpe. Jeg ligger og nyter den store pikken hans, mens han beveger seg i lange, sakte bevegelser - inn og ut - før han setter opp tempoet. Det går ikke lenge før han tar meg i et voldsomt tempo, og jeg lar stønn slippe ut fra sammenbitte tenner. Det er intenst – jeg kan ikke huske å ha blitt knullet av et så stort beist før. Nervene brenner, nytelsen raser i kroppen, gir huden min nupper. Etter en stund kan jeg hører at han stønner høyt og trekker seg ut idet han kommer, og lar den varme, seige sæden sprute ut over ryggen min. Han kommer hardt, og det er ikke lite som kommer ut. Jeg kjenner den varme, flytende essensen fra pikken renne nedover ryggen min, og det prikker deilig mot huden. Herregud så kåt jeg er. Det rister i kroppen. Opphisset og skjelvende legger jeg meg ned på magen, lar pusten normalisere seg. Han legger seg ved siden av meg og kysser øret mitt mykt. Jeg smiler, og reiser meg opp. Han får en klar beskjed om at hvis han vil ha mer, så vet han hvor han kan finne meg. Jeg kysser ham lett på skulderen, og gir kuken hans et lite slikk før jeg går ut av rommet. Beina føles som gelé.

Nytelse i dusjen

Vannet fra dusjen renner deilig ned langs kroppen min, og jeg vasker meg grundig før jeg blir stående urørlig, lukker øynene og nyter vannet. Plutselig så kjenner jeg et lett tak rundt pikken min, og jeg skvetter til og ser ned på ham. Gjensynet kunne ikke kommet tidligere, og jeg lyser opp. Han sier ingenting, men smiler til meg før han tar kuken min inn i munnen sin, og begynner å suge meg i et mykt tempo. Høye stønn vekker tydeligvis oppmerksomheten til en annen som har kommet inn, og han stiller seg bak meg, sprer beina mine og trenger seg inn i meg med et hardt støt. Jeg aner ikke hvordan han ser ut, men jeg lar han villig ta meg imens deiligheten foran meg suger pikken min hard igjen. Skjelvende, støtter jeg meg til veggen, imens jeg kjenner den fantastiske munnen leke med pikken min. Mannen bak meg tar meg i lange bevegelser, sprenger rumpehullet mitt, lar pikken støte dypt inn i meg. Det går ikke lenge før jeg kommer over ansiktet til mannen foran meg, mens mannen bak meg kommer inni meg. Følelsen av å bly fylt opp med varm deilig sæd, gjør meg svimmel av ekstase. Vi stønner simultant mens jeg lar sæden min sprute over ansiktet til han foran meg, og jeg sliter med å holde meg oppe. Jeg kjenner et siste støt fra mannen bak meg, før han trekker seg ut og går tilbake til dusjen sin. Saften fra pikken hans renner ned langs låret mitt, gjør meg skitten på ny. Jeg ser ned på den deilige mannen foran meg og smiler, tar en siste dusj og knytter håndkleet rundt livet idet jeg går ut. Tilbake i bakgaten ser jeg meg rundt. Klokken er rundt 19 på kvelden, og jeg begynner å gå tilbake til leiligheten min. Jeg hører et lite rop bak meg, og jeg blir både overrasket og begeistret for å se mannen fra kafeen gå mot meg. Han kommer opp til meg, og gir meg en liten lapp. Jeg bretter den sammen, og nikker som takk. «Ring meg når som helst», sier han – før han snur seg og forsvinner inn i kvelden.

Flere erotiske noveller:

  • Distraksjonen - Han har basseng i hagen sin og da kan man jo like godt knulle litt i vannet...
  • Trekanten - Hun overtaler kjæresten til å bli med på trekant sex og snart har han pikk i munnen...
  • Svømmecampen - Her er det både trekant, sex på flytoilett og deilig homsesex på menyen...
  • Uventede fristelser - Tre gutter finner ut at det finnes en løsning når man har lyst på sex og det ikke er noen jenter tilgjengelig.…
  • En skulder å trøste seg på - Det er alltid godt å ha en bestekompis, særlig når man har kjærlighetssorg...