Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Mari og Elisabeth

Jeg hadde kjent Stine siden videregående, og hun hadde alltid vært helt åpen om sin seksuelle legning. Vi var 25 nå, og gjennom 11 år hadde vi begge delt sorger og gleder angående våre kjærlighet- og sexliv. Hun var en utrolig pen jente med sin flotte figur og lange røde hår, og det var en smule bittert at hun, som attpåtil var lesbisk, var den som høstet mest oppmerksomhet av guttene når vi var ute på byen.

Privatfest

Denne kvelden bestemte vi oss for å droppe de vanlige utestedene. Jeg kjente at det passet meg ypperlig, da jeg rett og slett var litt lei av å forholde meg til kåte, fulle og umodne gutter. Det var liksom blitt det samme hver gang. Vi drakk og koste oss, gutter kom med kleine sjekkereplikker – og vi avviste. Hver gang. Denne gangen skulle vi heller dra på en fest hos noen av Stines venninner, og det ble lovet en guttefri sone. Perfekt! Jeg hadde pyntet meg opp, gledet meg masse og drukket litt for å løsne på de sosiale nervene. Det var ikke mange på festen, kanskje 5-6, men de var iallefall jenter. Huset var stort, og det ble fortalt at faren til verten ikke gjorde det så dårlig når det gjaldt karrieren. Stuen var diger, og større en hele leiligheten min til sammen – så her skulle jeg nyte og utnytte luksusen. «Om dere er sulte, må dere bare ta for dere på kjøkkenet», sa verten etterhvert og smilte til meg. Jeg smilte tilbake og sippet på ølboksen. Stemningen var herlig og avslappet, og Stine koste seg mer enn når vi var ute på byen, det var tydelig å se. Hun strålte rett og slett. «Bor du i nærheten?» spurte så verten meg igjen. Jeg så på henne, ble misunnelig på formene hennes et øyeblikk, før jeg nikket. Hun var frodig, med store pupper, runde hofter og langt lyst hår. Yndig, var nok det rette ordet. «Kjekt at du ville komme iallfall», strålte hun og tok en slurk av sugerøret. Jeg kjente trangen til å ta meg en sigarett, og reiste meg opp for å gå ut i gangen. Der rettet jeg på det korte, svarte håret mitt foran speilet og fjernet mascara-rester fra under øyet. Jeg prøvde å smile til meg selv, men ristet til slutt på hodet. Like yndig som verten og Stine, ville jeg aldri bli.

Verten

Jeg var i mine egne tanker, da terrassedøren gikk opp bak meg. Jeg blåste røyken ut av lungene og snudde meg rundt. «Jeg fikk aldri presentert meg selv», sa det som viste seg å være verten, og hun tok frem en hånd. «Mari» «Elisabeth», svarte jeg og hilste. Mari stilte seg ved siden av meg, og sukket tilfreds. Vi begynte å prate, og jeg ble overrasket over hvor fin flyt vi fikk. Samtalen sneiet musikk, og vi ble med et ivrige begge to. Jeg hadde alltid vært svært glad i musikk, og lyste som regel opp med en gang jeg møtte en annen entusiast. Vi ble stående lenge etter at sigaretten var ferdig røykt, og Mari foreslo deretter om vi ikke skulle gå i andre etasje for å sjekke ut platesamlingen hennes. Hun var begeistret i blikket, og jeg nikket voldsomt. Vi gikk kjapt inn igjen, og jeg fulgte etter henne idet hun småløp opp trappen. Resten av festen satt fremdeles nede, og jeg kunne høre latter og stemmer helt opp. «Her», smilte Mari stolt og tente taklampa. Jeg ble stor i blikket, og lot øynene gli over den massive samlingen hennes som strakk seg utover hele den ene veggen. Plutselig kjente jeg Mari bak meg, hun la en hånd rundt midjen min og begynte å stryke den opp og ned. Jeg stivnet til, og forstod kjapt hvem disse vennene til Stine var. «Jeg er ikke...», sa jeg lavt og vred meg unna. Jeg møtte blikket til Mari, og det sank i meg da jeg så skuffelsen i øynene. «Å», svarte hun og klødde seg i nakken. «Beklager, jeg trodde det. Alle vi er lesbiske. Det er derfor vi samles så ofte som vi gjør.» Jeg forbannet Stine stille for å ikke ha nevnt en slik vesentlig detalj, spesielt da det betydde at de andre kunne misforstå min legning. «Det går fint», sa jeg og beit meg på innsiden av kinnet. Mari så virkelig bedrøvet ut. «Jeg kan ikke bli forelsket i jenter, det er vel egentlig det», la jeg raskt til og håpte at det hørtes mykere ut. Mari smilte svakt og satte seg på sengen. «Det er mye en kan gjøre uten å være forelsket», sa hun og lo lavt. Jeg lo med, og følte meg svært utilpass. «Har du aldri vært nysgjerrig en gang?» spurte hun så med en liten stemme. Øynene var store, hun var virkelig pen.

 

Nysgjerrig

«Jeg vet ikke helt», drog jeg på det. Det var uvant at noen faktisk ville ha meg. Kroppen min hadde alltid vært formløs og spinkel, og puppene fylte såvidt en a-cup. Det var fint å se at jeg var attraktiv for noen – men uheldig at det måtte være noen av samme kjønn. «Du vet ikke om du liker det før du har prøvd, vet du», blunket hun lurt og drog noe av det blonde håret bak ørene. Jeg flirte og så ned i gulvet. Mari reiste seg da, og tok begge hendene mine i hennes. Hun drog meg forsiktig bort til sengen og gav tegn til at jeg skulle sette meg. Jeg gjorde det, og foldet hendene sjenert i fanget. Hun smilte mykt til meg, og dytter overkroppen min forsiktig bakover. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, for å være ærlig var det en meget spesiell situasjon. «Bare si stopp du, så kan vi gå ned igjen», sa Mari og bøyde seg ned mot ansiktet mitt. Jeg stirret henne forfjamset inn i øynene, og hun lo av min usikkerhet – før hun kysset meg. Leppene var myke, tungen var forsiktig og hånden som strøk over kjolestoffet på magen, var varsom. Det var noe mykt med det hele, noe pirrende og kjærlig. Mari begynte å kneppe opp kjolen min, som hadde knapper helt fra halsen og ned til kjolekanten. Hun gjorde det sakte, så på meg av og til og smilte. Deretter brettet hun hver del av kjolen til side, og blottet undertøyet mitt. Jeg ble med en gang beskjeden, for jeg hadde jo ingenting av det hun sikkert tente på.

Men Mari gav ikke tegn til å mislike synes, hun kysset meg på magen og lot leppene stryke over huden Jeg svelget, trakk pusten og lukket øynene. Behandlingen var så absolutt behagelig. «Du er deilig», hvisket Mari og så opp på meg. Jeg satte hodet på skakke. Hørte jeg riktig? Var jeg deilig? Hun fortsette og kysse meg nedover til hoftebeina, nedover til låret og deretter rettet seg mot underlivet mitt. Hun kysset meg mitt på fitta, og jeg skvatt til. «Får jeg lov?» spurte hun og tok tak i trusekanten min. Jeg nikket motvillig, blyg som jeg var, men tanken var spennende. Hun drog trusa nedover lårene mine, og lot den falle på gulvet ved siden av. Deretter bøyde hun seg over fitta mi, spredte leppene forsiktig og lot tunga falle mykt ned på klitoris. Jeg stønnet svakt, og begynte å puste fortere. Hun var forsiktig, kjærlig og ekstremt sexy. Tunga gikk mer rytmisk, og den gled til slutt ned mellom leppene og til hullet. Der lot hun tunga gli varsomt inn, før hun rettet oppmerksomheten mot klitoris igjen. Jeg spente meg, stønnet svakt og grep om lakenet. Alt gikk så fort, og plutselig kom jeg. Jeg hev etter pusten, buet ryggen hardt oppover og knep øynene igjen. Det verket av opphisselse i underlivet, og jeg kjente hvordan følelsen ikke ville bort – selv etter orgasmen. Mari smilte til meg, og jeg ville ha mer.

To jenter opp i sengen

Brått, satte jeg meg opp og dytter henne forsiktig ned ved siden av meg. Hun smilte stort og lukket øynene, visste hva som kom. Jeg løftet kjolen hennes helt opp over puppene, og begynte å kna dem utpå bhen. De var myke, store og deilige. Jeg ville kjenne mer av henne. Mari løftet litt på seg, og løsnet bhen før jeg fikk gjort det selv, og bhen kom kjapt av. Tent og ivrig, bøyde jeg meg over henne og begynte å slikke forsiktig på den ene brystvorten. Mary ynket seg av velvære, og lyden av henne gjorde meg enda kåtere. Hun var så søt, så elegant – og det var helt utrolig opphissende å høre henne stønne. Jeg beveget meg ned til trusa, og begynte å dra den av henne, bråere enn hva hun hadde gjort på meg. Jeg kunne se at hun var våt, det var en stor flekk i trusa og det glinset mellom de fyldige kjønnsleppene hennes. Jeg tok en finger og lot den stryke mellom leppene, kjente hvor glatt og mykt det var. Fingeren gled lett inn i henne, og jeg trakk pusten av begeistring. Mari stønnet svakt, vred på seg og rynket pannen av tilfredsstillelse. Jeg lot fingeren gli inn og ut, og bevegde ansiktet ned mot henne. Hun luktet fantastisk. Jeg ville smake. Tunga traff fitta, og jeg lot den leke seg frem til klitorisen, kjenne hvordan den hovnet opp. Selv om jeg var totalt grønn på området, skjønte jeg hva jeg skulle gjøre. Jeg kunne bare innbille meg hva jeg selv likte, og ta det derfra. Lydene til Mari tilsa at jeg gjorde noe riktig, så jeg fortsatte å slikke, fortsatte å leke. Leppene hennes var store, og jeg sugde på dem, drog litt i dem, og lot enda en finger gli inn i henne. Det var mykt og varmt, og jeg kunne kjenne musklene hennes klemme rundt dem. Jeg kjente hvordan et lite område inni henne svulmet opp, og jeg antok at jeg hadde truffet g-punktet. Jeg fortsatte å massere det, samtidig som jeg slikket henne godt på klitorisen. Hun stønnet høyere, og vred på hele kroppen. Plutselig åpnet hun øynene, og satte seg opp. Jeg ble med et redd for å ha gjort noe galt og trakk fingrene raskt ut av henne, men hun smilte betryggende til meg. «Jeg har noe», var det eneste hun sa, før hun gikk kjapt bort til en skuff. Der drog hun frem en dildo, og jeg lyste opp.

Mari kom imot meg, og uskyldigheten i blikket var totalt borte. Hun dyttet meg ned på ryggen og spredte beina mine. Så lot hun dildoen presse seg mot hullet mitt, og jeg gapte lydløst opp av nytelse. Den ble trengt helt inn i meg, og jeg klarte ikke å holde stønnet tilbake. Mari lot dildoen gå kjapt inn og ut av meg, og jeg krøllet tærne av den deilige følelsen av å bli totalt fylt opp. Hun satte seg på huk ved siden av meg, og jeg tok den ene hånden og førte den opp mellom beina hennes. Hun var så våt. Jeg fokuserte på klitorisen hennes, gned og masserte, og lydene hennes gjorde at fitta strammet seg hardere og hardere rundt dildoen. Mari økte tempoet, trykket dildoen hardt inn i meg, og pumpet den fortere og fortere. Jeg bet tennene hardt sammen, og kjente hvordan hvordan klitorisen og leppene til Mari hovnet kraftig opp. Endelig kom hun, og hun dirret i hele underlivet. Hun sank ned på kne, hodet falt bakover og jeg ble imponert over at hun fremdeles klarte å kjøre dildoen så godt inn og ut av meg som hun gjorde. Dildoen føltes større, men jeg var fullt klar over av det var musklene inni meg presset hardt rundt den – og det bygget seg sakte opp enda en orgasme. Mari bøyde seg raskt ned og drog bhen min over de små puppene mine. Hun tok den ene brystvorten i munnen og sugde, lekte med tungen og småbet. Jeg klynket, og presset øynene igjen av orgasmen som deilig og elektrisk rullet over hele kroppen. Hun strøk meg over huden, gned over klitoris og kysset meg på puppene. «Oi», hørte jeg brått en stemme si, og jeg sperret øynene opp. Mari fniste, drog dildoen ut av meg og trakk kjolen nedover seg selv igjen. «Har du omvendt Elisabeth?» Stine stod i døråpningen med armene i kryss, og et ertende smil om leppene. «Nei det tror jeg ikke, hun virker altfor glad i pikk», svarte Mari og lo. Dildoen lå som et synlig bevis på ugjerningene mine, og jeg kjente rødmen bre seg i hele hodet. Stine bare lo og lukket døra etter seg. «Ops», lo Mari og så på meg. Jeg flirte litt selv, og lot hodet falle tungt bakover igjen. Kroppen føltes kanskje litt flau, men absolutt deilig lett. Det kriblet i huden, og jeg smilte forsiktig. «Det var godt», mumlet jeg og så på Mari. Hun nikket og reiste seg. Vi ordnet hårene våre i noen sekunder, og gikk syndig ned til etasjen under. Stine gav meg en øl og klappet meg skulderen. Stemningen var like fin som før vi forlot alle sammen, og det var heller ingen som kommenterte entreen vår. Stine blunket til meg fra kjøkkenet, og jeg visste at hun ikke hadde nevnt noe. Kanskje de allikevel skjønte det.

Flere erotiske noveller:

  • Min Grotte - I en grotte finner hun ut at det ikke er en hvilken som helst jente hun er sammen med, men Amanda...
  • Distraksjonen - Han har basseng i hagen sin og da kan man jo like godt knulle litt i vannet...
  • Bassengpuling - Han har basseng i hagen sin og da kan man jo like godt knulle litt i vannet...
  • Vibratorlek - En fjernstyrt vibrator er det ikke alle som ha. Men denne dama tester den til og med i offentligheten…
  • Svømmecampen - Her er det både trekant, sex på flytoilett og deilig homsesex på menyen...