Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Den kjekke haikeren

Maria og Anita skravlet og lo der de satt i bilen på vei nedover i Europa. De hadde begge sommerferie og hadde bestemt seg for å bare farte rundt uten mål og mening i flere uker. De hadde vært bestevenner siden barndommen og holdt sammen som erteris, og det hendte at folk trodde de var lesbiske. Men selv om de nok av og til hadde prøvd hverandre ut, så likte de begge gutter og var uforbederlige flørtere. Det hadde også hendt at de delte på en gutt hvis de begge likte ham eller at de gikk på swingerklubb sammen. De guttene som hadde fått oppleve det hadde aldri protestert, for Maria og Anita var to jenter av den flotteste typen, med slanke veltrente kropper, fyldige bryster og vakkert hår. Maria var brunette, og Anita var rødhåret. Maria brukte å erte Anita litt for det røde håret, og sa at det passet henne godt, siden hun var den mest hissige av de to, noe som for så vidt stemte godt. De to venninnene kjørte etterhvert over grensen til Tyskland og bestemte seg for å holde seg unna de store motorveiene. De byttet på og kjøre og tok seg frem mellom små landsbyer og svingete veier. Middagen inntok de på et lite vertshus på et sted de ikke brydde seg om å sjekke navnet på. De hadde god tid og kjørte dit veien tok dem, uten å lese kart eller bry seg om veiskilt. Sent på dagen tok Maria over kjøringen og Anita sovnet i passasjersetet og våknet ikke før Maria bremset hardt og stoppet bilen. Anita gned søvnen ut av øynene og så seg rundt. «Hvorfor stopper vi?» spurte hun og strakte seg som en katt. «En haiker,» sa Maria og så i speilet. «Du skal vel ikke plukke opp en haiker her vel?» Anita så på henne som om hun skulle være gal. «Jo, det skal jeg vel. Han så kjekk ut.» Anita snudde seg og så ut bakruten. En høy, bredskuldret unggutt på kanksje 19 – 20 år kom gående mot bilen, og hun måtte medgi at Maria hadde rett. Han så virkelig kjekk ut.

En het biltur

Den unge mannen snakket dårlig Engelsk, men Maria hadde gode tyskkunnskaper, så de bestemte seg for å ta ham med hvor enn han hadde tenkt seg. Han forklarte at han skulle til et lite sted helt sør i landet og Maria forklarte at han fikk vise vei, siden de ikke hadde noen konkrete planer om hvor de skulle reise. Maria ble sittende å prate med mannen og Anita begynte å kjede seg siden hun ikke i det hele tatt forstod hva det var de pratet om. Til slutt sovnet hun og gled inn i en drøm hvor hun hadde vill sex med den kjekke fremmede haikeren på alle tenkelige måter i baksetet på bilen, mens Maria satt og kjørte. Anita våknet ikke fra drømmen før etter flere timer. Maria satt fortsatt og snakket med haikeren, men nå hadde hun et smil om munnen og kikket lurt på Anita som strakte seg i setet og gjespet. «Jeg sovnet visst jet,» sa hun og gned søvnen ut av øynene. «Ja, du gjorde visst det,» svarte Maria og lo. «Og du snakken en hel masse i søvne,» sa hun lurt. «Anita husket hva hun hadde drømt om og rødmet. «Å, hva sa jeg da?» spurte hun selv om hun helst ikke ville vite svaret. «La oss si det sånn at enhver mann ville ønsket seg det du snakket om å gjøre med vår nye venn i baksetet.» Anita rødmet kraftig og så ut gjennom bilvinduet. «Bra at han ikke forstår Norsk da,» sa hun etter en liten stund. «Bare rolig, jeg oversatte alt du sa til tysk, og så kom jeg i skade for å si at vi stoppet på grunn av at du ville ha sex med ham i baksetet.» Maria gliste og så på henne med store uskyldige katteøyne. «Du gjorde ikke det vel?» Anita kjente at hun ble varm i kinnene. «Gjorde jeg vel,» svarte Maria med et smil som gikk fra øre til øre. «Bare se på ham, klar som et egg han.» Anita kikket fort på ham i speilet og så at han satt midt i baksetet og gliste med et forventningsfullt blikk. Hun rødmet enda mer og prøvde å drepe Maria med blikket. «Kom igjen da, lek litt med ham, han er jo utrolig kjekk.» sa Maria. Anita skulte på henne men måtte medgi at hun hadde rett, og tanken var ganske opphissende. «Hvis du gjør det først, så gjør jeg det etterpå,» kvitret Maria i førersetet. Anita tenkte seg om et lite øyeblikk og kjente at hun ble varm nedentil.

Hun bestemte seg raskt, løsnet sikkerhetsbeltet og klatret bak til haikeren og satte seg over ham. Maria stilte inn speilet så hun kunne følge med på hva som skjedde i baksetet. Hun så at Anita dro toppen over hodet og hektet av seg bh-en så haikeren ble sittende med de runde brystene hennes rett foran seg. Det tok litt tid før han reagerte, men da Anita kysset ham heftig på munnen tok han mot til seg og la hendene over puppene hennes. Maria kjørte etter hvert ut på en av motorveiene og trafikken ble tettere rundt dem, men de to i baksetet brydde seg lite om det. Anita dro skjorten av haikeren mens hun presset underlivet sitt ned mot skrittet hans og kjente at han allerede var stor og stiv. De bakset litt for å få av seg buksene, men til slutt satt de helt nakne i baksetet og befølte hverandre. Maria kunne se i speilet at haikeren hadde hånden mellom bena til Anita, og Anita hadde tatt et godt tak rundt pikken hans og runket ham heftig mens hun vred seg oppå hånden hans. Maria prøvde så godt hun kunne å holde øye med trafikken men klarte ikke helt og la vær å se på det opphissende synet i baksetet. Hun så at Anita hadde bøyd seg ned og tatt pikken hans i munnen. Hun la en hånd om ballene hans og den andre rundt skaftet og runket ham mens munnen arbeidet opp og ned på den stive pikken. Han hadde lukket øynene og satt bakoverlent mens han stønnet i nytelse. Han la en hånd på Anitas hode og styrte henne opp og ned på pikken sin og hun sugde ham grådig inn mellom de røde leppene sine. Maria ble rød i kinnene og klarte ikke å la være å føre en hånd ned under trusestrikken sin, mens hun styrte bilen med den andre. I speilet så hun at Anita satte seg skrevs over mannen og pikken hans forsvant sakte inn i henne da hun senket seg ned over ham. Hun begynte å ri ham sakte mens hun klynket og vred seg oppå ham. Hun hadde armene rundt halsen hans og presset ham inn til brystene sine. Haikeren tok et godt tak i hoftene hennes og løftet henne opp og ned på pikken sin mens han stønnet høyt.

Maria masserte klitten sin og syntes det ble vanskeligere og vanskeligere å følge med på trafikken, men det gikk heldigvis bra. Hun kjente at det bygget seg litt opp i henne og i speilet så hun at haikeren hadde snudd Anita så hun stod på kne med ansiktet og brystene nesten presset mot det ene sidevinduet. Nå presset han den store pikken sin inn i henne bakfra og Anita klynket høyt da han nådde bunnen i henne. Anita åpnet øynene og så en rød BMW komme opp på siden av bilen deres på motorveien. Sjåføren så på henne der hun var presset naken opp mot sidevinduet mens haikeren tok henne hardt bakfra.. Hun så at han holdt opp tommelen og vinket til henne i det bilen hans passerte dem. Hun brydde seg ikke, hadde kun tanke for hva den kjekke haikeren gjorde med henne og hun kjente at hun kom nærmere en orgasme for hver gang han støtte inn i henne. Maria var på bristepunktet og styrte bilen helt inn i høyre felt på motorveien, der hastigheten på trafikken var lavere. Hun masserte klitten sin kraftig og snart kjente hun kriblinger i underlivet, og orgasmen seg inn over henne. Hun måtte bruke all sin viljestyrke for å klare å holde øynene på veien og en hånd på rattet, men det gikk bra og selv om hun stønnet høyt så var de to i baksetet så opptatt med sitt at de ikke hadde merket hva hun holdt på med. Haikeren kjørte den store pikken sin inn og ut av Anita i et større og større tempo, og Anita klynket høyere og høyere. Maria kunne se at hun ble rødere og rødere i ansiktet. Venninnen satte plutselig i et høyt skrik og begynte å skjelve under en kraftig orgasme og haikeren grep et godt tak rundt hoftene hennes og kjørte henne hardere og hardere mens han stønnet høyt. Med ett satte han i et rop og støtte inn i henne, mens det rykket i pikken hans og han sprutet henne full mens de siste skjelvingene jog gjennom kroppen hennes. Så sank de begge utmattet ned i baksetet og ble liggende stille og hive etter pusten.

Takk for sist

«Nå er det din tur,» sa Anita og så på Maria da hun hadde fått igjen pusten. «Har ikke tid, vi er fremme,» svarte Maria og gliste fornøyd. «Fremme hvor?» «Der han skal av vel,» sa hun og pekte på en liten husklynge som dukket opp i veikanten foran dem. Anita glodde på henne og latet som hun var fornærmet for at Maria hadde lurt henne. Haikeren dro på seg klærne og takket for skyssen før han forsvant ut døren og gikk mot ett av husene. De to venninnene kjørte en times tid til før de fant et hotell for natten. De betalte for et dobbeltrom og låste seg inn. Anita dusjet først og kledde på seg et sexy antrekk før hun overlot badet til Maria og gikk ned i hotellbaren. Hun bestilte en drink og satt ved bardisken og nippet til den idet en bredskuldret kar kom bort til baren. Hun dro kjensel på ham med en gang. Det var sjåføren i den røde BMWen som hadde vinket til henne på motorveien. Hun merket på glimtet i øynene hans at han kjente henne igjen. «Hei,» sa hun på Engelsk. «Hei,» svarte han og smilte. «Likte du det du så på motorveien i dag?» «Javisst,» svarte han med forventningsfull stemme. «Venninnen min som kjørte bilen syntes du var kjekk,» fortsatte Anita. En plan tok form i hodet hennes. «Åja,» svarte han og så spørrende på henne. «Ja, hun gjorde det, faktisk så er hun naken i dusjen nå og venter på at jeg skal finne en mann til henne.» Mannen kremtet. «Har du lyst til å besøke henne?» fortsatte Anita. «Mannen nikket med lyst i blikket. «Fint, her er nøklene til rommet, bare gå rett inn på badet du.» Mannen tok imot nøklene og stirret på henne, men så bestemte han seg, og gikk mot heisen. Anita lo for seg selv så hun ristet, så tok hun opp telefonen og sendte en tekstmelding til venninnen. Maria stengte av vannet og strakte seg etter telefonen som lå på kanten av vasken. Hun åpnet tekstmeldingen som var fra Anita og leste: Sendte en gave til deg som takk for sist, sto det. Hun stusset og strakte seg etter håndkleet akkurat idet badedøren ble åpnet…

Flere erotiske noveller: