Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Ditt sex horoskop på flirtfair.no

Stjernetegn har ingenting å si når det kommer til flørting? Vel, det er nok de fleste som tenker slik. Men det finnes faktisk stjernetegn som passer bedre sammen enn andre, om det gjelder kjærlighet, ekteskap eller flørting! Det er klart at det alltid finnes unntak av reglene men hvis du endelig vil lykkes igjen med flørtingen din burde du kanskje finne ut, hvilket stjernetegn det er som sitter foran deg.

La stjernene flørte for deg

Det er ikke bare bare å flørte. Det har nok de fleste av oss funnet ut, og selv om det er mye enklere å flørte på nettet så har vi jo alle et mål vi øsnker å oppnå. Mens noen er ute etter sin store kjærlighet er andre på jakt etter et erotisk eventyr, en sidesprang, trekant, one night stand eller hva det så kan være. Vi kan fort bli deprimert når vi ikke lykkes med datingen og første skrittet frem mot et treff er jo selveste flørtingen.

Sjenert, selvbevisst eller litt begge deler?

Det er litt morsomt men de fleste av oss vet ikke engang hvilken flørttype de virkelig er. De tror at de alltid er for sjenerte eller kanskje litt for frempå, men flørting handler ikke bare om deg og din måte å flørte på, men i stor grad også om med hvem det er du flørter med. Hvis du for eksempel flørter med ei dame som er født i tidsrommet 20.2.-20.3. så har du mest sannsynlig med en veldig klassisk dame å gjøre som noen ganger trenger litt tid for å bestemme seg for hva hun egentlig vil. Det er nemlig slik at fiske-damene er mer av den sjenerte typen som sjelden tar initiativet først. Hvis du vet dette, så er det mye lettere for deg å ta opp kontakt med denne personen og flørte med henne.

Disse stjernetegn passer sammen

Det kan lønne seg å sjekke ut hvilken stjernetegn du lett kan flørte med og hvilken stjernetegn som kanskje ikke passer like godt til deg. Vi har sjekket hvilken stjernetegn mest sannsynlig har flørtlykke og hvilken stjernetegn kanskje skulle finne seg en annen å flørte med. Her kan du finne ut, hvem som passer best til deg!

Månedens horoskop

Sjekk ditt stjernetegn