Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

I hotellrommet

Andreas styrte bilen med vante hender på de svingete vestlandsveiene mens Lene satt i passasjersetet og nøt synet av de vakre fjordene og høye fjellene som de passerte. De hadde bestemt seg spontant for å ta en ukes ferie uten å planlegge hva de skulle gjøre. De ville ganske enkelt bare kjøre til de fant et sted de likte, for så å bli der til ferien var over. Nå hadde det begynt å li mot kveld og det var snart på tide å finne et sted å sove, så Andreas styrte bilen inn på en rasteplass og bladde i kartboka for å se hvor nærmeste overnattingssted var. Han fulgte den røde streken som markerte veien i kartboka til fingeren hans stoppet ved en liten fjord hvor det var merket av for hotell. Det er bare et par mil igjen tenkte han lettet, satte bilen i gir og svingte ut på veien igjen. Akkurat da de hadde begynt å få opp farten kjente han at Lene la hånden sin på låret hans og strøk den ertenede oppover på innsiden. Han så skrått bort på henne og så at hun hadde et velkjent og ertent glimt i øynene. Han skjønte hva som ventet ham når de kom fram, så han satte opp farten mens han så for seg Lenes nakne kropp på en hotellseng.

I badekaret

Lene fortsatte å stryke ham på innsiden av lårene og av og til dro hun forsiktig fingrene over ballene og pikken hans. Pikken hans stivnet og han ante at Lene smilte fornøyd. Hun klarte alltid å få det som hun ville. Da de endelig parkerte utenfor hotellet hadde hun stukket hånden innenfor buksene hans og tatt et godt tak i den stive pikken som hun masserte grundig og hun stoppet ikke før han hadde vridd om nøkkelen og stanset motoren. Da steg de begge ut av bilen og tok ut bagasjen sin. Andreas tok på seg en genser som han dro godt nedover for å skjule ereksjonen sin, og Lene lo en trillende liten latter da de gikk mot inngangsdøren. Inne i resepsjonen ble de møtt av en smilende resepsjonist, som lot dem velge mellom flere forskjellige typer rom. De valgte et stort dobbeltrom i øverste etasje, og fylte ut papirene før de tok nøklene og gikk mot heisen. Inne i Heisen presset Lene seg mot ham så han kunne kjenne de faste brystene hennes mot brystkassen sin. Hun kysset ham på halsen og stakk hånden ned i buksen hans igjen. Heisen stoppet, dørene åpnet seg med et lite pling og Lene dro hånden ut av buksa hans og de gikk ut i korridoren hvor de begynte å se etter det rette romnummeret. De fant rommet sitt innerst i korridoren og låste seg raskt inn. Vel innenfor ble de stående litt paff og se seg rundt. Rommet var vakkert dekorert med gamle antikke møbler og en enorm dobbeltseng med store myke puter. Vinduet pekte ut mot fjorden og ga dem en perfekt panorama utsikt over alt som skjedde der ute. I et hjørne stod det et lite kjøleskap fylt med forskjellig drikke og Andreas tok ut en liten flaske med rødvin. Sammen gikk de inn på badet og fant at de hadde et stort badekar til sin rådighet. «Hva med et varmt bad og en flaske rødvin, kjære?» spurte Andreas og smilte til Lene. De skrudde på vannet som sakte begynte å fylle badekaret mens de kledde av hverandre og steg opp i badekaret før det enda hadde fylt seg opp. Andreas helte rødvin i to glass og ga det ene til Lene.

De skålte og drakk, men før han fikk svelget kjente han Lenes hånd legge seg rundt pikken hans, og han merket at han stivnet momentant. Her var det visst rett på sak tenkte han fornøyd og lente seg tilbake for å la Lene gjøre som hun ville. Mens vannet sakte steg i badekaret begynte hun å runke ham lett mens hun ålte den slanke, faste kroppen sin inntil ham. Hun satte seg skrevs over ham så brystene hennes pekte mot ham i ansiktshøyde. Han kunne kjenne at pikken lå mot den barberte fitta hennes og han trakk henne mot seg og tok en brystvorte i munnen. Lene rufset ham i håret og klemte seg mot ham da han begynte å suge på den. Han kjente at hun tok tak i pikken hans og satte den mot åpningen sin før hun senket seg litt ned på ham og stanset. Han kunne kjenne den varme, herlige følelsen av at pikken gled sakte inn i det våte hullet hennes og han stønnet fornøyd. Hun satt lenge helt rolig med pikken hans halveis inne før hun senket seg helt ned og la seg framover ham mens kysset ham heftig. Tungene deres møttes i vill dans og han la armene sine rundt henne og klemte henne hardt mot seg. Sakte begynte hun å ri ham mens vannet stadig dekket mer og mer av kroppene deres. Han la hendene rundt den runde bakenden hennes og styrte henne forsiktig opp og ned på pikken sin mens tungen hans lekte med hennes. Lene klynket svakt og satte opp tempoet slik at det skvulpet i badekaret. Han var utrolig opphisset på grunn av den gode oppvarmingen hun hadde gitt ham i bilen, og visste at han ikke kom til å holde ut så lenge. Lene kjente ham godt og stoppet når hun merket at han nærmet seg orgasmen. Hun ventet til bankingen i pikken hans ga seg før hun rolig begynte å ri ham mot kanten igjen. Flere ganger lot hun ham nesten komme før hun stanset og ventet, og Andreas nøt den herlige følelsen av å bli tatt til kanten om og om igjen. Etterhvert ble det vanskeligere og vanskeligere å holde igjen og Lene satte opp tempoet mens hun kysset ham heftig. Andreas stønnet og kjente at det begynte å rykke i pikken. Og denne gangen hadde ikke Lene tenkt å stoppe. Hun satte inn et voldsomt tempo og Andreas ropte ut idet en varm følelse spredte seg i underlivet og pikken rykket ukontrollert mens han sprutet henne full. Lene red ham til de siste rykningene ga seg og han var melket tom. Da trakk hun seg av ham og satte seg ved siden av ham i badekaret. Hun tok vinglasset sitt og holdt det opp mens hun smilte fornøyd. «Skål da vennen,» sa hun med erten stemme. Andreas var i en annen verden og for utmattet til å svare.

 

Het og dampende sex

De ble sittende i badekaret å tirre hverandre til vannet begynte å bli kaldt. Da de steg ut og tørket seg hadde Lene klart å gjøre ham opphisset igjen, og han tenkte at nå skulle hun jammen få. Hun hadde akkurat rukket å tørke seg da han grep tak i henne og bar henne leende ut av badet og bort til den store senga. Han slapp henne ned, la seg over henne og holdt henne ned i et hjerngrep. Hun elsket å bli tatt hardt og bestemt og ble rød i kinnene av opphisselse. Pikken hans var igjen klar for dyst og han satte den mot åpningen hennes og trengte hardt inn. Lene stønnet i nytelse og slo bena rundt ham mens kroppen hennes skalv i ekstase. Andreas begynte å ta henne hardt og bestemt mens han bet henne i øreflippen og kysset henne nedover halsen. Lene vred på seg under ham og klynket for hver gang han trengte den stive pikken sin opp i henne. Hun ble rødere og rødere i kinnene og Andreas visste at hun nærmet seg en orgasme. Han trakk seg med ett ut av henne så hun ble liggende å se desperat opp på ham. Det var flere en henne som visste å pirre. Andreas reiste seg, løftet henne ut av senga og bar henne bort til den store vinduskarmen. Han snudde henne rundt så hun ble stående å støtte seg med hendene før han stilte seg bak henne og førte pikken sin mot åpningen henne igjen. Lene var så opphisset at hun slapp alle hemninger og ropte høyt idet han trengte inn i henne igjen. Og mens båtene gled forbi ute på fjorden la han armene rundt henne og klemte brystene hennes mens pikken hans gled raskere og raskere inn og ut av fitta hennes. Lene ble rødere og rødere i kinnene og han kjente at kroppen hennes dirret. Hun begynte å presse seg bak mot ham for hver gang han trengte inn og han svarte med å ta henne enda hardere. Med ett skrek hun ut og begynte å skjelve mens hun kastet på hodet. Orgasmen red henne voldsomt og Andreas kjente at fitta hennes strammet seg rundt pikken hans gang på gang. Han fortsatte å ta henne hardt helt til hun ville synke utmattet sammen mot vinduet. Da fanget han henne opp, bar henne bort til senga og la seg ned ved siden av henne. Lenge ble hun liggende å hive etter pusten før hun kom til hektene igjen. De to ble værende på hotellet ved den vakre fjorden hele ferien, og mye av tiden ble tilbrakt naken på rommet med utsikt over fjorden mens de hadde het og dampende sex i alle mulige varianter.

Flere erotiske noveller:

  • Jeg er en milf - Ja, hun er en milf og det vet vennene til sønnen hans like godt som henne…
  • Det Beste - Det skjer på en utstilling at han og kjæresten plukker opp en het dame...
  • Adam og Eva - Det hele må skje hemmelig, for eksempel mens de plukker bær...
  • Blodsbroedre - Han ser han og han vet at han må ha han med en gang...
  • Utflukt - Et par som nyter deilig sex på stranden risikerer å bli oppdaget...