Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

I klesbutikken

Trine var illsint. Så illsint som kun en rødhåret og bestemt dame kan være når mannen hadde kommet hjem full som en dupp klokken 4 om natten etter å bare skulle ta en tur i butikken. For det var akkurat det som hadde hendt. Tore hadde sagt at han skulle være tilbake innen en halvtime, men i kiosken på hjørnet hadde han selvfølgelig truffet en av sine dårlige venner og sagt ja til en pils på puben. En pils hadde utviklet seg til flere og snart hadde han helt glemt at han lovet å være tilbake innen kort tid. Hun hadde prøvd å ringe ham flere ganger i løpet av kvelden og natten, men uten at han svarte. Først klokken 4 om natten hadde han ramlet inn døren, så full at hun måtte støtte ham i seng, hvor han selvfølgelig ramlet om og sovnet med klærne på.

Et forsoningsforsøk

Først tidlig på ettermiddagen dagen etter våknet Tore sakte til liv, stabbet seg ut av senga og inn på badet. Han skvettet litt vann i ansiktet og dro hendene gjennom håret. Han så forferdelig ut, og gruet seg til å gå inn i stua der han visste at Trine mest sannsynlig befant seg. Han lurte på hva han skulle gjøre for å få henne blid igjen, og uansett hva det var så visste han at visakortet hans kom til å gå varmt lenge før han var tilgitt. Trine satt i sofaen og stirret olmt på ham da han kom inn i stua. Han lusket slukøret ut på kjøkkenet og satte på vannkokeren før han hentet to kopper i skapet og lagde til to kopper med rykende varm te. Han passet på å ha to skjeer med sukker i Trines, akkurat slik hun likte den. Det var best å begynne forsoningen med en gang. Han tok med seg koppene inn i stua og satte den ene foran Trine, som bare skulte bort på ham. «Unnskyld,» prøvde han seg slukøret. Trine svarte ikke, bare så bort på fjernsynet og lot som han ikke var der. «Noe jeg kan gjøre for at det skal bli bra igjen?» Trine tok en slurk av teen men svarte fortsatt ikke. Tore tenkte seg om en stund og fikk en ide. «Hva om jeg og du drar på shopping i hele morgen?» spurte han med håp i stemmen. Trine kikket på ham, litt mildere i blikket. «Kan du tilgi meg da?» «Kanskje,» svarte hun fort, men Tore kunne til sin store lettelse se at hun allerede var mildere stemt. Han fikk ta henne med på shopping, for selv om det ville bli en kostbar affære så ville det være bedre en å lide under Trines temperament i en uke eller to. Tore holdt seg unna Trine resten av dagen, og lot henne få roe seg til dagen etter. Tidlig neste morgen, før Trine hadde våknet, sto han opp og stelte i stand en bedre frokost.

Han ville skjemme henne bort skikkelig denne dagen, som plaster på såret. Trine stod opp når frokosten var ferdig og satte seg ved bordet. De spiste sammen uten å si så mye, men han kunne se at hun var i betraktelig bedre humør denne dagen. Etter frokost ryddet han av bordet mens Trine var på badet og pyntet seg før hennes private kjøpefest på hans regning kunne begynne. Når hun var klar til å dra gikk han ut i garasjen og kjørte frem bilen. Trine satte seg inn og de begynte kjøreturen inn til byen. Han tok peiling på Trines favorittkjøpesenter hvor han viste at hun ville finne alle de butikkene som hun likte, slik at han ikke trengte å kjøre rundt halve byen for at hun skulle bli fornøyd. Vel framme parkerte de, låste bilen og gikk mot inngangsdøren. Trine tok først peiling på en liten gullsmedforretning og Tore sukket og kunne formelig høre visakortet be om nåde i lommeboka. Etter mye om og men valgte hun ut et vakkert gullsmykke før Tore betalte og fulgte etter henne lenger inn på kjøpesenteret. Joda, hun visste å straffe ham, så hans spontane pubtur ville nok bli av den dyre sorten. Utover dagen var de innom flere klesbutikker og Trine handlet det hun likte. Tore var flere ganger ute i bilen og la fra seg esker og plastposer med forskjellige klær og sko, og håpet at hun snart ville bli fornøyd.

Het shoppingtur

Rundt klokken 12 på dagen kom de inn i en stor klesbutikk som var nesten tom for folk. Tore kjedet seg kollosalt, for han hatet klesbutikker. Trine gikk rett bort til avdelingen for undertøy mens hun i øyenkroken så at Tore gikk og stirret i gulvet og ønsket seg langt vekk. Hun fikk prøve å få ham litt mer underholdt tenkte hun lurt og valgte ut noen svært sexy plagg som hun tok med inn på prøverommet. Tore ble stående å vente på utsiden, helt til Trine ropte ham til seg. «Nå, hva syns du?» spurte hun og holdt gardinen til prøverommet litt på gløtt. Tore gjorde store øyne og kjente at det strammet litt i underlivet når han så henne stå der i en hvit, gjennomsiktig kjole som hun hadde valg ut. Men det var ikke alt, hun hadde tatt av seg undertøyet så han kunne se alt fra de små faste brystene hennes, til det barberte underlivet. Trine kunne se at han fikk ereksjon og smilte lurt til ham. Tore så seg rundt i lokalet for å forsikre at ingen andre fikk med seg det han så, og til sin store lettelse så han at butikken var helt tom. Han snudde seg tilbake mot Trine og beundret den sexy skikkelsen hennes. Jo, dette var et plagg han mer en gjerne ville betale for, tenkte han og håpet at hun ville bruke det allerede samme kveld. Men Trine hadde andre planer. «Kom,» sa hun bare, tok tak i skjortekragen hans og trakk ham mot seg, inn i prøverommet. Tore holdt igjen og ville til å protestere. Tenk om det kom noen? «Kom, eller skriker jeg høyt og løper gjennom butikken så alle kan se,» sa Trine og trakk hardere i ham. Tore visste at hun var truende til å gjøre det, så han tok enda en titt rundt i lokalet og steg inn i prøverommet. Trine trakk for gardinen og gikk rett på sak. Trine satte seg rett ned på den lille stolen som stod inne på prøverommet og åpnet med en gang beltespennen og gylfen hans før hun trakk buksen og bokseren litt ned slik at den allerede stive pikken hans spratt fram. Tore undret seg litt over freidigheten hennes og håpet at det ikke kom noen, men samtidig følte han en enorm opphisselse av å kunne bli oppdaget hvert øyeblikk. Trine la hånden rundt pikken hans og førte den mot leppene sine, som omfavnet pikkhodet og sank sakte nedover skaftet, helt til roten. Tore måtte konsentrere seg for ikke å stønne, og holdt seg fast i en av kleshengerne. Trine begynte å bevege hodet slik at pikken hans for inn og ut av munnen hennes. Av og til så hun opp på ham og kunne se at han hadde lukket øynene i nytelse. Hun masserte ballene hans med en hånd og lot tungen pirre ham rundt pikkhodet.

Tore kremtet og hun stoppet litt og hysjet på ham før hun fortsatte den deilige bahandlingen. Hun sugde ham til hun kjente at det begynte å banke i pikken hans før hun stoppet og reiste seg opp. Hun dro den gjennomsiktige kjolen opp til livet og snudde ryggen til ham. Så satte hun den ene foten på krakket slik at hun ble stående med rumpa pekende mot ham. Tore førte en finger over de rosa fitteleppene hennes og kjente at hun var dryppende våt. Også hun var enormt opphisset av å kunne bli oppdaget, og Tore hørte at hun pustet tyngre når han masserte klitten hennes forsiktig med en finger. Han styrte pikken sin mot åpningen hennes og trengte sakte inn til han nådde bunnen i henne. Trine bet seg i leppene for ikke å gi fra seg lyd da han tok tak i hoftene hennes og begynte å knulle henne bakfra. Først tok han henne sakte mens hun støttet seg mot veggen og ble rødere og rødere i kinnene. Så satte han opp tempoet og merket at hun begynte å møte ham hver gang han støtte inn i henne. Hun pustet tyngre og tyngre og Tore strakte seg fram og la en hånd over brystene hennes mens han støtte hardere og hardere inn i henne. Trine klarte etterhvert nesten ikke å være stille og Tore visste at hun var nær ved å komme. Han la hånden rundt munnen hennes for å kvele skrikene hennes, for hun var ikke av den stille typen når hun kom. Trine støtte hardere og hardere mot ham og Tore kjente at også han var nær ved å komme. Idet det begynte å banke kraftig i pikken hans ble Trine med ett helt stille i noen sekunder, så gikk en skjelving gjennom kroppen hennes og hun hev voldsomt på seg idet orgasmen gikk gjennom kroppen hennes. Tore kjente at det bygget seg opp i underlivet hans, og han slapp seg løs og pumpet kraftig inn i henne. Gang på gang støtte han inn i henne så hun ble presset opp mot veggen i prøverommet og skrek stille inn i hånden hans. Ikke før han var helt tom stoppet han og de ble stående å hive etter pusten mens han fortsatt var inne i henne. Trine tok av seg den gjenomsiktige kjolen og kledte på seg klærne sine igjen. De trakk forsiktig fra gardinen i prøverommet og tittet ut. Heldigvis var det ingen å se, og de tok med seg kjolen bort til den andre enden av lokalet, der hvor disken var, for å betale. Trine la kjolen på disken og en ung ekspeditrise tok i mot betalingen uten å si noe. Men både Tore og Trine så at hun rødmet kraftig, så de hadde nok ikke klart å være stille nok. Leende forlot de kjøpesetneret og satte seg i bilen for å kjøre hjem igjen, og Tore ville nok ikke ha så mye imot å bli med Trine på handletur i fremtiden.

Flere erotiske noveller:

  • Caroline - Deilige jenter i en bil, det er en sjanse han bare må ta...
  • Bryllupsfesten - På bryllupsfesten blir han kjent med henne som endelig skal sørge for at pikken hans for en ekstra behandling...
  • Forelska i Lærer’n - Han er forelska i lærerinnen med deilig rumpe og store bryster...
  • Channel No. 5 - Hun blir kjent med han i heisen og fantaserer med en gang...
  • Bursdagsoverraskelse - Hun får både håndjern og tau til bursdagen av han...