Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Den gamle døren

De fleste kvinner anså Aleksander som godt bygget og hadde et bra utseende og som en konsekvens av det, hadde han aldri hatt problemer med å skaffe seg en date. På reklamekontoret Media Visjon, der han jobbet, var det derimot en jente som aldri hadde gitt han så mye som et blikk. Han prøvde alltid å være hyggelig mot henne og hun svarte på samme måte, men hun virket likevel litt reservert og han hadde aldri tatt seg mot til å be henne om å gå ut med ham fordi han ikke taklet særlig godt å bli avvist. Charlotte var vakker, hadde en flott figur og kanskje de mest fantastiske bena han noensinne hadde sett. Det å måtte dele et lite kontor med en slik flott skapning var ikke så lett og når hun hadde på seg en av miniskjørtene sine og sto bøyd over arkivskapet, fikk han alltid en knallhard ståpikk - som han måtte gå rundt med resten av dagen. En tirsdag morgen var hele etasjen under okkupert av samarbeidspartnerene til firmaet og Media Visjon-kontoret var usedvanlig stille. Det var et seminar i underetasjen og alle var til stede unntatt Aleksander og Charlotte. Å være de to junior-ansatte i firmaet betød at de måtte bli igjen for å holde fortet. På venstre side av kontoret de brukte stod det et stasjonært skap som de brukte til å oppbevare permer og annet kontorutstyr som de med jevne mellomrom trengte forsyninger av. Charlotte gikk inn for å hente noen permer og måtte klatre opp en liten stige for å nå opp til den øverste hylla da hun plutselig begynte å miste balansen med en bunt permer under ene armen sin.

Da hun ropte om hjelp, stormet Aleksander inn i skapet for å hjelpe henne. Uheldigvis (eller heldigvis) snublet han i en gummikile som var ment for å holde døren åpen så døren begynte å gli sakte, men sikkert igjen. Gummikilen ble brukt fordi døren, som var like gammel og slitt som resten av bygningen, var temmelig skjev og dette skapet ble fra tidligere tider brukt for å lagre syltetøy. Flere mennesker fra fortiden hadde funnet seg selv innelåst her og måtte banke på døren i lang tid før noen kom dem til unnsetning. Da Aleksander stormet inn og tok tak i Charlotte for å hindre henne i å falle, enset han døren, men da han hjalp henne ned fra den lille stigen, innså han plutselig situasjonen de var havnet i. Døren smekket igjen bak ham med et smell. Han gjorde flere forsøk på å tvinge døren opp, men den var ikke til å rikke. Charlotte satte seg rett ned på gulvet og så litt forkommen og oppgitt ut. "Vi er innelåst," sa hun,"og det har ingen hensikt å hamre på døren fordi det er ingen der som hører deg likevel”. "Herr Simonsen sa han ville være tilbake rundt klokken halv fire," forsikret Aleksander henne. Hun så på klokka, "Det betyr at vi bare trenger å bli her i ytterligere fire timer, " flirte hun spydig. Aleksander prøvde døren igjen, men endte opp sittende på gulvet og så fullstendig beseiret ut.

Charlotte satte seg ned på en kasse med noen bøker og gjemte hodet mellom hendene sine i ren fortvilelse. Samtalen mellom dem var heller lunken så Aleksander prøvde døren enda en gang, men hans forsøk var ufruktbare. Det var begynt å bli ganske varmt i det lille rommet og Charlotte beklaget seg fordi hun hadde på seg en tykk ullgenser. "Hvorfor tar du den ikke bare av deg, jeg har sett mange kvinner i BH før jeg," smilte han. "Jeg har ikke på meg en BH." " Åh - vel, jeg har sett massevis av nakne bryster før." "Det vedder jeg på at du har," svarte hun. “Hør, jeg tar meg av skjorta først om det gjør deg mer komfortabel." Hun fortalte ham at det ikke fikk henne til å føle seg mer komfortabel, men hun bestemte seg uansett for å ta av seg toppen sin. Aleksander kunne ikke tro sine egne øyne, puppene hennes var vakkert globulare i form og brystvortene hennes var utrolig appetittvekkende. De befant seg i en slags merkelig situasjon med to halvnakne mennesker som stirret på hverandre i et snevert skap. Det begynte å bli varmere og varmere og Charlotte begynte nå å klage på at hun var tørst. Det stod en kartong med Pepsi på sokkelen like bak henne og Aleksander reiste seg opp for å hente et par flasker. Skrittet hans var svært nær ansiktet hennes mens han lente seg frem og før han visste ordet av det, hadde hun dratt ned glidelåsen på buksene hans og sugde pikken hans som om hun ikke hadde spist på flere dager. Han var i en tilstand av sjokk blandet med ekstase, selvfølgelig, og fortsatte å lene seg på sokkelen mens hun fortsatte å svelge ham dypt inn i munnen hennes. Mens hun gjorde dette, løsnet hun beltet og buksene falt ned rundt anklene hans. Deretter trakk hun ned ned trusa og strøk de lange delikate fingrene sine over den våte blomsten sin. Aleksander kjente at han kunne komme når som helst, så han trakk seg litt tilbake, falt ned på kne og begynte å suge på brystvortene hennes, mens han gjorde det, dro han samtidig opp skjørtet hennes og trakk av henne den tynne røde trusen hennes. Charlotte flyttet rumpa rundt på kassen for å hjelpe ham med denne oppgaven og endte dermed opp med å falle på gulvet.

Forretten

Snart var han over hele kroppen hennes med leppene mens fingeren hans penetrerte blomsten hennes og den store harde pikken hans gned mot låret hennes. Omsider knelte han foran henne, løftet bena hennes over skuldrene og begynte å slikke blomsten hennes med stor entusiasme. Charlotte lukket øynene og stønnet stille. Følelsen ble for overveldende for henne og hun stønnet høyere og høyere. Aleksander kunne kjenne at foldene i blomsten hennes begynte å trekke seg sammen som i små kramper og hele kroppen hennes begynte å skjelve til hun ropte "faen -hellige Gud," og hun fikk en kraftig orgasme. Han flyttet seg tilbake og trakk henne mot seg mens han skilte bena hennes og hadde planer om å introdusere hennes delvis barberte blomst for hans bankende ståpikk, men det skulle ikke skje. Charlotte satte seg opp og dyttet ham bakover og senket seg deretter ned på pikken hans helt ned til den siste centimeteren. Aleksander gispet da han kjente at han var helt til bunns i den varme deilige blomsten hennes.

Charlotte tok hendene hans og foldet fingrene sammen med hans og begynte sakte å bevege seg opp og ned, noen ganger raskt, noen ganger sakte og noen ganger stoppet hun helt opp. Stakkars Aleksander fikk føle på smerten og var full av lengsel etter at hun skulle fortsette. Først fniste hun litt og deretter begynte hun å ri ham som en villhest. Øynene hans hadde vært lukket, men nå stod de på vidt gap. Foruten den utrolig deilige følelsen av blomsten hennes som kjærtegnet pikken hans, kunne han samtidig beundre de nydelige faste brystene hennes der de spratt rundt i takt med rytmen som hun laget. Det føltes utrolig godt, men han var desperat etter å komme så han prøvde å flytte rumpa opp og ned for å øke tempoet. Plutselig begynte det å prikke i ballene hans og han visste at han var i ferd med å eksplodere i orgasme. Charlotte følte dette så hun stoppet en liten stund, noe som fikk kroppen hans til å hoppe opp og ned som om han hadde fått elektrosjokk. Hun fniste litt igjen og så begynte hun igjen i dobbelt tempo til han til slutt ropte ut en strøm av obskøniteter i det han kom inne i henne. Hun bremset ned, men holdt på en stund til før hun hadde tømt hver dråpe ut av ham. Begge to pustet tungt så de satte seg overfor hverandre en liten stund og skvatt til da de plutselig hørte lyden av noen som kom inn på kontoret. "Hei ," lød en stemme. "Fy faen," hvisket Charlotte: "Det er herr Simonsen." De dro raskt på seg klærne sine og ordnet håret og deretter banket Aleksander på døren som i panikk. Simonsen åpnet den forsiktig og Aleksander snublet forbi ham mens han pustet og peste som om han skulle kveles. “Gudskjelov at du kom tilbake " ropte han, "Vi hadde blitt kvelt der inne." Charlotte dukket opp som om hun var i ferd med å besvime og sjefen, som tydeligvis hadde glemt noen papirer, kom dem raskt til unnsetning med vann fra kjøleren og foreslo at de skulle ta fri resten av dagen. Aleksander forklarte om kilen som var blitt slått ut og Simonsen, full av unnskyldninger som han var, sa han skulle få fikset den jævla døren. Kontoret var stengt for dagen og Aleksander og Charlotte gikk sammen ned trappen til det underjordiske parkeringshuset. "Du har vel ikke lyst til å komme hjem til meg på dessert - vil du vel?" ertet hun. Han lo, "Mener du at det var bare forretten?" "Hvor mange retter klarer du," spurte hun, og låste opp bildøren. Før han rakk å svare snudde hun seg rundt og grep jakkeslagene hans "Faen heller,” ropte hun, "La oss heller gjøre det her i baksetet på bilen eller ha sex i det fri." Denne jenta som virket så reservert beviste at “ingen vet hva dagen bringer.”

Flere erotiske noveller: