Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Café og øredobber

Han hadde lagt merke til henne helt siden hun hadde åpnet døren på caféen. Hans yndlingscaféen. Her satt han hver morgen for å ta seg en kopp kaffe før jobben. Hver dag i hans liv pleide å være som dagene før og det skjedde ikke så mye nytt. Han elsket sin rutine, eller i hvert fall innbillet han seg det. Helt siden hans store kjærlighet forlot ham for to år siden hadde han ikke noe særlig lyst på forholder eller følelser. Han tillot seg ikke til å tenke på damer og prøvde å lukke ut alt hva som hadde med jenter og sex å gjøre. Hans eneste kvinnelige kontakter var hans mor, hans søster og bestevennina som var den eneste personen i verden som visste hva han virkelig følte. Men den dagen var anderledes. Allerde da han hadde våknet følte han seg på en underlig måte lett. Vanligvis pleide han å føle seg trøtt, tungt og trist, men i dag var han blid og fornøyd uten åpenbar grunn. Han satt faktisk på caféen og smilte for seg selv da jenta åpnet døren. Aldri før hadde han sett en jente som var så pen som henne. Hun hadde langt blond hår som nådde nesten rumpa hennes. Store mørke øyer i et ansikt som var like pen som resten av kroppen hennes. Men det fineste var ørene hennes. De var i akkurat riktig størrelse og smykket av et par øredobber som han aldri hadde sett maken på. Nå sto hun ved desken for å kjøpe seg et rundstykke og en kopp kaffe. Han lyttet på stemmen hennes. Ikke for lyst og ikke for mørkt.

Han fikk gåsehud av å bare høre på hennes samtale med servitøren. Så satt hun seg på et bord som sto overfor ham, tok frem en avisa og begynte å bla gjennom den mens hun av ig til tok en bit av rundstykket. Han la ikke merke til at han faktisk satt der med åpen munn. Det var ingen andre på caféen, bare han, jenta og servitøren, som var opptatt med å steke flere rundstykker. Han klarte ikke å vende øynene bort fra henne. Nå var hun ferdig med avisen og tok seg en stor slurk av cappucinoen. Så sa hun endelig opp og rett inn i øynene hans. Hun begynte å smile og han kjente varmen stige opp. Han rødmet litt og da han realiserte at han satt der med åpen munn måtte han vende blikken sin til side. “Så jævlig pinlig jeg er” tenkter han. “Så søt han var” tenket hun. Siden han var så opptatt av å se på henne hadde han ikke lagt merke til at han for lengst skulle har vært på jobb. Han så på klokken og fikk det plutselig veldig travelt. Men han hadde også lyst å se henne igjen! Hun hadde lagt merke til at han var i ferd med å gå og sa på han en gang til. Hun smilte oppmuntrende til han og det var tegnet. Han gikk bort til henne og sa: “Egentlig burde jeg skynde meg på jobb, men om jeg får sier det du er så utrolig fin å se på at jeg har helt glemt meg bort.” “Så søt sagt av deg”, svarte hun og smilte enda mer. “Har du kanskje lyst på en liten høstspasertur?” spurte han. “Jo det har jeg, men skal ikke du på jobb egentlig?” “Ah, det var det ja… gi meg to minutter”. Han skynte seg ut av caféen og fant frem mobiltelefonen sin. Så ringte han til sjefen og lat som om han følte seg dårlig. Siden han nesten aldri var sjuk var det ingen problem å ringe inn sjuk og sjefen bare ønsket ham god bedring. Da han skulle gå tilbake var hun akkurat i ferd med å gå ut av caféen. Han sa hele scenerien foran seg som om det var en langsom kino. Hennes øredobber veiet seg sakte frem og tilbake med hver eneste skritt hun gjorde og da var det igjen: peneste smilen han hadde sett for lenge siden. “Så hvor er det vi skal?” spurte hun. “Jeg vet om en fin park som ikke ligger langt unna, da er det fint å gå”, svarte han.

Skogsturen

De gikk dit og snakket om bokstavelig alt under himmelen og jorden. Han hadde aldri opplevd dette før og før de hadde tenkt seg om var de midt i skogen. Her var det ingen andre rundt dem og det var det fineste høstværet man kunne forestille seg. Ved et tre stanset han og så henne dypt inn i øynene. De snakket ikke lenger men bare så på hverandre. Så klarte han ikke holde seg tilbake lenger men tok hodet hennes mellom begge hendene pg kysset henne. Hun var litt overrasket men likte kysset og kysset han tilbake. De klarte ikke å holde opp men kysset og kysset. De var ikke så sjenerte lenger men ble mer lidenskapelig og sto tett inntil hverandre. Hun sto presset mot et tre og kjente at han var allerde kåt. Hun ble opphisset av dette og følte at kukken hans presset hårdere og hårdere på underlivet hennes. Hun stanset han og skjøv ham litt til side. Han var litt forvirret men hadde ikke mye tid å tenke fordi hun allerede hadde to fingrene inn i munnen sin. Blikket hennes hadde forandret seg og hun var ikke den snille jenta lenger menn en dame som hadde et kåt blikk full av erotisk utstråling. Hun tok fingrene ut av munnen sin og skjøv dem inn i trusa si. Nå hadde hun lukket øynene og begynte å stønne litt. Hun presset seg fortsatt på treet mens hun tok på seg. Venstre hånda var imidlertid under genseren og hun bet seg på leppene da hun tok av seg genseren og viste ham puppene i full prakt. Nå klarte han ikke lenger. Han tok den store kukken hans ut av buksa og så på henne imens. Men etter en stund var begge så kåte at de ikke lenger bare ville se på hverandre men lengtet etter å komme seg nærest mulig. Han presset henne mot treet igjen og skjøv kukken sin sakte inni henne. Så økte han farten og hun henga seg helt til henne. De elsket seg som om det skulle ikke bli morgen igjen og endte opp sammen på bakken midt i høstløvet.

Flere erotiske noveller: