Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Hard jobb

Daniel Birkelund var det man kan kalle en selvstendig type. Da han ble uteksaminert fra videregående skole og til tross for oppfordringer fra sine foreldre, avskydde han ideen om å gå videre til medisinstudier og startet heller umiddelbart opp sin egen virksomhet. Ideen om å bli maler og dekoratør hadde streifet ham når temaet hadde handlet om å starte egen bedrift på skolen og han hadde startet sitt eget lille prosjekt selv før konfirmasjonen. Han var ikke interessert i å bli lege, han ville bare leve et enkelt liv og male bilder på fritiden. Til dette formålet leide han seg til slutt et lite hus, brukte garasjen som base for virksomheten sin og mesteparten av planene hans ble satt ut i live bortsett fra kjærlighetslivet hans! De fleste av relasjonene han hadde utviklet endte raskt fordi kvinnene ikke ble videre imponert over hans mangel på ambisjoner. Dette var før han møtte Connie. Hun var sekretær for to aldrende advokater som hadde hyret Daniel til å pusse opp kontorene sine. For at han skulle få komme i gang og få jobbe uforstyrret, tok de seg en uke fri og reiste på fisketur. Dette betydde at de to attraktive 30 -åringene ble helt alene på kontoret deres. Mens Daniel jobbet hjalp Connie ham med alt hun kunne gjøre for ham, det være seg å gi ham en ny malerpensel, lage kaffe eller lage litt mat til ham. Da hun stod rett nedenfor stigen hans, hadde han en ganske så luftig utsikt ned i blusen hennes og han beundret det lille han kunne se.

Selv om de var dempet av en BH, så puppene hennes utrolig innbydende ut. Selv om han prøvde ikke å gjøre sin interesse for åpenbar, virket det som hun var ganske klar over at hun tok seg bra ut. På dag to hadde hun ingen BH i det hele tatt og da hun ga ham en malerskrape slik han hadde bedt om, fikk han full oversikt over de gode egenskaper hennes der de flyttet seg fra side til side og han falt nesten ned fra stigen i ren beundring. Da det var tid for lunsj, hadde Connie brakt med seg nok til en komplett piknik og tok et teppe og bredde det utover på gulvet i stedet for å bruke møblene siden de fleste av dem var stablet med bøker, permer og stoler. "Jeg håper du liker smørbrød med eggsalat," sa hun, og lente seg over for å åpne opp en plastboks. Han var for distrahert av å se ned i kløften hennes til å svare henne umiddelbart, men han klarte å tvinge blikket sitt vekk fra dem et øyeblikk for å fortelle henne at det var en av hans favoritter. Mens de satt og tygget på smørbrødene sine og drakk fra de to fine Kina- krusene hun hadde tatt med seg, begynte han å innse hvor vakker hun var. Med det mørke lange håret og de lange bena sine som hun nå hadde gjemt under seg, lignet hun en superstjerne fra Hollywood der hun satt, men han så likevel en påfallende likhet med kvinnen han hadde forelsket seg i etter å ha vært på Neil Young-konsert. Samtalen ders drev fra ett tema til et annet før hun spurte om jobben hans involverte det å treffe mange ensomme husmødre. “Hvis noen av dem så ut som deg hadde jeg ikke hatt noe imot det," sa han.

Invitasjonen

Connie smilte, "Var det ment som en invitasjon?" spurte hun, og satte ned kruset sitt og så ham rett i øynene. "La oss bare si at jeg ville føle meg fryktelig smigret hvis noen så vakker som deg var interessert i meg." Connie smilte igjen og lente seg frem så ansiktet hennes bare var noen centimeter fra hans. "Jeg tror jeg er interessert, i hvert fall i litt sexdating,” hvisket hun, og ikke før de ordene var ute av munnen hennes, rørte Daniel henne ved skuldrene og kysset henne forsiktig. Selv om det var et ganske kort kyss, fyrte det opp nervetrådene hennes og da hun trakk seg tilbake antydet hun at de kanskje burde låse døren. Da hun kom tilbake til ham, kneppet hun opp det korte skjørtet sitt og tok det av seg. Hun beveget seg deretter over gulvet like grasiøst som en gaselle og før hun nådde bort til teppet hadde hun tatt av seg toppen sin og avslørte to vakre formede bryster og stod der kun iført et par av de mest delikate hvite truser og svarte høyhælte sko. Daniel reiste seg opp og kjempet for å få av seg buksene. Hun fniste da han nesten falt og kom han til unnsetning og hjalp ham med å ta av seg skjorten. Med brystene hennes helt nært opptil ham, kneppet hun opp en etter en skjorteknapp med de sensuelle fingrene sine så pikken hans ble lengre og hardere enn han noensinne kunne huske at den hadde vært.

a skjorta falt av ham, la hun hendene rundt livet hans og sank ned på kne og trykket leppene mot pikken hans før hun trakk tilbake forhuden og slukte hele lemmet hans. Daniel mistet pusten i noen sekunder og begynte å mumle "Åh faen”, mens hun dyktig jobbet med munnen og fingrene hennes. Hun holdt den samme magien gående helt til han ikke klarte å holde ut lenger og han forsiktig vred seg ut av grepet hennes og lot dem begge synke ned på gulvet. Mens han lå flatt ut på gulvet, hang brystene hennes over ansiktet hans og lignet deilige, modne frukter. Han senket seg ned mot henne slik at han kunne ta brystvortene hennes i munnen sin. Connie stønnet og forsøkte å gni skrittet hennes mot den bankende pikken hans. Selv om hun fortsatt hadde på seg trusen, kunne han likevel føle foldene av den fuktige, varme blomsten hennes. Posisjonen hans hindret ham i å få av henne trusen, men han fortsatte prosessen og hun vridde seg ut av den på egenhånd. Hun snodde seg som en slange mens hendene hans bevegde seg sensuelt over kroppen hennes og strøk undersiden av brystene hennes mens han sugde på brystvortene og noen ganger strakk seg ned og stakk en finger inn i den våte blomsten hennes. Mens han holdt henne i underarmene hennes, gled han inn mellom lårene hennes og med tungen sin begynte han forsiktig å utforske de skjøre fuktige foldene hennes. Noen ganger strøk han tungen sin rundt som vingeslagene til en sommerfugl, mens han andre ganger stakk den hardt og dypt inn i henne mens den roterte rundt.

På et tidspunkt bevegde han seg opp og slikket brystene hennes mens han roterte forsiktig og han forsiktig tok de rosa kronbladene hennes, noe som forårsaket at hun begynte å riste voldsomt. Hun tok deretter tak i armene hans, strakte seg bakover og begynte å rope " Åh faen" igjen og igjen mens hun fikk en kraftig orgasme. Begge pustet tungt og stanset i noen sekunder før Daniel la henne hardt ned på ryggen hennes og penetrerte henne med et kraftig støt. Han stønnet da han kjente blomsten hennes knep rundt pikken hans og begynte å støte den inn og ut av henne i vill fart som fikk henne til å stønne høyt mens hun kastet armene sine bakover i fullstendig overgivelse. Det føltes så godt og han ville at det skulle vare evig, men siden hele kroppen ble elektrisk mistet han all kontroll og økte tempoet til rumpa hans beveget seg som en stempelstang . Da han så ned på henne og så puppene hennes som gynget fra side til side, ble han enda mer spent og snart kunne han føle den varme sæden komme strømmende fra ballene sine da han ga henne det siste kraftige fremstøtet med et rop - hun satte neglene dypt inn i hoftene hans og holdt fast - som om hun ikke ville gå glipp av en eneste dråpe. Paret ble liggende der i stillhet en liten stund til Connie satte seg opp og så ned på ham. Hun strøk en finger sakte nedover brystet hans, bøyde seg over ham og kysset roten på pikken hans, noe som fikk den til å begynne å bli hard og begynte å reise seg igjen og sa: "Det var fantastisk." Daniel fortalte henne at det syntes han også og da hun gnidde nesen mot hans, spurte hun: "Har du lyst til å gjøre det en gang til?" Han smilte og kjærtegnet brystene hennes, "Hvis du vil, kan du komme på middag til meg i kveld?" Hun så betenktsomt på ham en stund, og sa hun tenkte at det var kanskje litt for tidlig. Han så skuffet opp på henne og hun begynte å le. "Gi meg adressen din så skal jeg komme," sa hun, og kysset ham på leppene før hun reiste seg opp for å kle seg. "Ser ut som dette kan være begynnelsen på et godt forhold," tenkte han med seg selv da han tok på seg skjorta, "Hvem vet – kanskje dette vil vare."

Flere erotiske noveller: