Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Meninger om Flirtfair

Mange har meninger om FlirtFair og mange har meninger om nettdating. Det er ikke rart i en tid hvor nettdating har blitt så populær som det er nå. Noen bruker opplever nettdating som utrolig spennende og nyter fordelene flørting på nettet har å by på, mens andre derimot er helt skuffet og knust etter dårlige Sex-opplevelser.

Gjør dine egne erfaringer påFlirtFair

Menneskene er ulike, osgå på nettet! Mens noen er ute etter den store kjærligheten vil andre ha spenning og uforpliktende Casual dates med en sexpartner. Derfor burde første skrittet for alle som vil prøve seg på nettdating være å stille seg følgende spørsmål:

1. Hvordan er livet mitt nå? 2. Hva liker jeg ikke når det kommer til vanlig sjekking på byen og vanlige dates? 3. Hva vil jeg forandre? 4. Hvilken forventninger har jeg til nettdating? 5. Hva er jeg ute etter?

En annen ting man burde alltid huske på er at selv om det er mange som har meninger om nettdating, så er det DEG som faktisk vet best hva som er bra og hva som ikke er bra for deg. Før du legger for mye vekt på andres meninger burde du stole på dine egne inntrykk. Derfor er det svært viktig at du gjører dine egne erfaringer og danner din egen mening. Ofte har folk som ikke engang har prøvd nettdating selv de sterkeste meninger om dette, så lytt til deg selv og finn ut selv om dette kunne være noe for deg.

 

Derfor er din mening om FlirtFair viktig for oss

Vi hos flirtfair.no er svært opptatt av at alle som er medlem hos oss trives i nettdatingverden. Derfor er det veldig viktig for oss å få tilbakemeldinger om hva dere tenker om våres side. Vi er alltid ute etter å forbedre oss, så vi setter stor pris på ris og ros fra dere. Vi mener jo at ingen er perfekte, men vi vil gjerne prøve alt for å bli nærmest perfekt, og det betyr å alltid jobbe på seg selv og gjøre en liten innsats. Vår Kundeservice jobber hver dag med målet å tilfredstille medlemmene på en best mulig måte og er både lykkelig når de får positive tilbakemeldinger eller konstruktiv kritikk.

Din personlig FlirtFair-mening

Du er ikke medlem hos oss, men ønsker å danne din egen mening om Casual dating? Da er det bare å melde seg på hos oss og teste siden uten kostnader! Så ser vi frem til å høre hva du syns om FlirtFair!

Noen meninger av våre medlemmer

Karianne 31 „Siden jeg er bifil er det mange kjekke damer og menn jeg møtte på FlirtFair. Syns det er utrolig kjekt denne siden.”
Svein 43 „I begynnelsen var jeg skeptisk om nettdating kunne være noe for meg. Men etter tre måneder hos FlirtFair storkoser jeg meg her og har allerede vært på noen dates med fantastiske damer.“
Mina 22 „Ingen vet hvor lei jeg var av fulle folk ute på byen. Heldigvis finnes det FlirtFair, hvor det ikke bare er flere kjekke gutter men også mye mer å oppleve.”