Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

15 morsomme fakta om dating

Du har meldt deg på hos oss for å prøve ut nettdating? Gratulerer! Du er en av 230.000 nordmenn som kommer til å oppleve mange utrolige og spennende dates gjennom flirtfair.no. Hvis livet ditt var litt kjedelig nå så kan du være sikkert på at det kommer til å bli mye spennendere nå. For å få et lite inntrykk fra datingverden har vi samlet noen morsomme fakta om dating som du ikke bure gå glipp av! Noen av dere er kanskje ikke vant til å date lenger? Dere var i et lang forhold men av en eller annen grunn ble det slutt mellom dere to. Det er ofte ikke en bra følelse, men det verste er du kan gjøre nå er å sette deg ned og syns synd på deg selv! Derfor kan vi gi deg et råd: Ta en titt på våres morsomme fakta om dating. Hvis du må smile minst én eneste gang, så er du klart for å gi singellivet ditt en sjanse!

 • Du har vært på Speeddating før eller kjenner noen som var det? Vel – en ting du sikkert ikke visste om Speeddating er at den ble oppfunnet av en Rabbi i Los Angeles i 1999. Det er faktisk en jødisk tradisjon at unge singler møtes for å bli kjent med andre singler.

 • Blå er sexy! Det har vist seg at menn som har på se noe blått har en større sjanse hos damene. Så gutta: Løp og kjøp noe blått ;)

 • Damer er jo kjent for å plutselig få hodepine... Men dette er ingen unnskyldning lenger. Det som faktisk hjelper bedre enn smertestillende er sex. Kroppen fyller seg med lykkefølelsen under akten og plutselig er smertene borte. Og hvis de skulle komme igjen – vel, da er det bare å prøve en gang til. Men gutta, dere burde fortsatt huske på at når man faktisk ha hodepine trenger damene en litt ekstra behandling. Så gi henne det hun vil elske og ikke bare tenk på dere selv!

 • Både damer og menn øker sjansen for å få melding gjennom online dating hvis de laster opp et bilde. Kvinner får faktisk dobbelt så mange meldinger enn hvis de ikke har et bilde.

 • Hvis vi er singel, så pleier vi å dra ut med hele jentegjengen eller guttegjengen. Det er jo forsovet moro det, men ikke akkurat en god plan hvis dere vil flørte med noen. Gutta blir redd hvis det er for mange jenter på en gang, så hvis du vil gi dem en sjanse å snakke med deg, er det best å ta en liten runde for deg selv.

 • Kvinner som har en doktorgrad har doppelt så mye lyst på Sex som kvinner uten doktorgrad. De er jo smarte de ;)

 • Du elsker dirty talk? Det er faktisk for det meste kvinner som starter å snakke dirty mens de har sex.

 • Alle som er ute etter langvarig forhold må være ekstra bevisst på hva de sier fra 3 til 5 måned. Det er nemlig tiden hvor de fleste slår opp med partneren sin.

 • Første inntrykket teller: De fleste av oss vet etter tre sekunder om de kan tenke seg et ligg med datingpartneren og om daten kommer til å bli et Sextreff eller ikke.

 • Dere lurer på hvor dere skal gå på første date? Det har vist seg at det beste stedet for første daten er et kinesik eller italisensk restaurant.

 • Menneskene er ikke de eneste som ikke bare ha sex for å forplante seg. Det er faktisk også delfiner og gorilla som ha sex for moro skyld!

 • Er du singel så må du passe på å ikke bli for lat. Mer en halvparten av alle singler har ikke vært på en eneste date de to siste årene. Så det er nok lurt å bare sette i gang!

 • Sex gjør at damene blir penere! Mens en kvinne har sex produserer hun flere østrogener som gjør at håret hennes skinner og huden hennes blir mykere. Så hvis du ser en pen dame kan det hende at hun har en del sex ;)

 • For at du og daten din kommer til å ha et fast forhold trenger dere opptil 6-8 dates - med samme personen selvfølgelig.

 • Hvis du sier navnet av dating partneren din minst to ganger under daten øker sjansen for at dere møtes igjen.

Det er klart at de fleste datingfakta som vi har listet opp her bare gjenspeiler en tendens. Menn og kvinner er jo altfor forskjellige og en enkeltperson finner seg kanskje ikke igjen i dette. Men det er aldri feil å kunne snakke om noe mer enn bare været på første date, og kanskje du kan vinne han eller henne med en morsom datingfact? Hvis det er mer du lurer på så kan det også lønne seg å sjekke vårt Erotikk Ordbok hvor du finner artikler om blant annet Vannsex eller forskjellige Sexstillinger