Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Mine to store lidenskaper

Jeg brenner for ting som er hård. Jeg er ikke den type dama som du kan komme hjem med blomster og som venter på deg med maten ferdig på bordet. Nei, jeg er virkelig ingen husmor skal jeg sier deg! Alt jeg gjør har sine ekstreme vinklinger og det blir aldri kjedelig når jeg har lyst å finne på noe gøy. Jeg er glad for at jeg allerede som tenåring har funnet ut hva mine to store lidenskaper er: musikk og menn! Jeg klarer ikke å leve uten dem og hvis jeg skal forestille meg et liv som rik jente med alt hun kan ønsker seg, men som ikke ha lov til å høre på musikk eller ligge med menn så ville jeg helst være død! Som sagt brenner jeg for hårde ting og det er ikke akkurat romantisk musikk jeg hører på. Musikken må ha raske rytmer og jeg helst ingen som synger. Nesten alle sang er jo om kjærlighet og det orker jeg bare ikke å høre på! Kjærlighet er noe jeg bare ikke er skapt for. Jeg klarer ikke å være tro mot en partner lengre enn to uker. Avveksling er noe som er veldig viktig for meg og mitt livsmotto er at vi lever bare en gang og denne gangen vil jeg prøve ut så mye som mulig! Musikken jeg liker passer til måten jeg helst vil ha sex på. Lenge, hård og rå. Det verste en mann kan gjøre er å sakte prøve å ta av klærene mine og attpå det prøve å kysse meg. Jeg foretrekker å bite enn å kysse så bare vær innstilt på det hvis du en gang skulle møte meg ;)

Sexfest

Jeg kan trygt sier at jeg har prøvd ut det meste når det gjelder sexstillinger. Det er vanskelig å skulle nevne en opplevelse som jeg likte best fordi de fleste var utrolig bra. Men hvis det er noe som jeg aldri kommer til å glemme så er det nok en fest jeg var bedt på for et halvt år siden. Det var en venn av meg som er kjent for sin uvanlig smak. Han har tjent masse penger på et eller annet jeg ikke helt vet men det spiller jo heller ingen rolle her. Han har i alle fall sendt meg en invitering som kom i et stort pakke med kondomer og sextøy oppi. Utrolig morsomt å få en slik pakke og det første jeg gjorde etter jeg hadde åpnet den var å ta meg en tur til byen for å handle sexy undertøy. Det er ikke hver dag man blir bedt til en sexparty så det tok ganske langt tid før jeg hadde bestemt meg for et antrekk jeg var tilfreds med. Neste dagene klarte jeg hverken å sove eller å spise normalt fordi jeg var så spent på festen. På jobb klarte jeg heller ikke å konsentrere meg så det ble litt vanskelig å skulle forklare til sjefen min hva jeg satt og tenkte på i steden for å jobbe med mine oppgaver, hehe. Men endelig var dagen kommet og jeg brukte hele lørdagen på for å gjøre meg klar for festen. Selvfølgelig satt jeg på hård musikk og nytet litt sjampus før jeg bestillte meg taxi. Når man er bedt på en slik fest så kommer man ikke for sent så jeg var akkurat i tide og klarten nesten å tro hva jeg fikk til å se. Hele huset var nesten mørkt, det var bare litt lys ved svømmebassenget i hagen. Hvert rom hadde et annet sextema og så DEN musikken… Vennen min hadde engasjert fire DJ fra NYC som serverte de beste rytmer jeg noen ganger hadde hørt! Alle gjestene var klar over hvorfor vi var her så det tok ikke lang tid før lekene begynte. Hvis du nå vil vite hva som skjedde den kvelden så er alt jeg kan sier: Alt du drømmer om i dine villeste drømmer!

 

Enda mer action med egen flirtprofil

Du lurer sikkert på hva det er jeg jobber med. Vel, det er ikke noe alt for spennenede egentlig men som sagt er ingenting i livet mitt vanlig eller kjedelig så for min del så er jeg ganske tilfreds med jobben min. Jeg får reist en del i forskjellige land og kjenner derfor menn nesten overalt i verden. Det er utrolig deilig å vite at det er noen jeg kan ringe alle steder jeg reiser til og hvis jeg kjeder meg for mye en gang så finner jeg bare en annen mann å ha det gøy med. Siden musikk er mitt andre lidenskap så var det ikke vanskelig for meg å finne en job jeg elsket . Derfor jobber jeg hos et stort label og er ansvarlig for musikerne, planlegger tourneer og pressekonferanser og alt som har med kunstnerne å gjøre. Siden jobben min krever ganske mye tid har jeg flere datingprofiler på nettet. Jeg syns det er bare moro å flørte litt etter en lang dag på jobb. Det har blitt en vane av meg å sjekke profiler mens jeg trener og deretter svare på meldinger av interessante menn. Nettdating har gjort livet mitt enda spennendere enn det allerede var fra før så hvis det er noen der ute som kjeder seg så kan jeg bare gi rådet å skaffe seg en flirtprofil.

Flere erotiske noveller: