Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Pianotimen

Han visste at han var god med fingrene, men ikke at han var så god. Han visste ikke at hun kom til å gråte av glede på grunn av dem. Han hadde gjort så godt han kunne, prøvd å treffe riktig, kjent det vibrere, forsiktig, hardere, forsiktig, hardere, gi alt i avslutningen og la det siste støtet ligge og dirre til det ble stille. Han så på henne. Hun smilte bak tårene som fortsatt lå i krokene og vitnet om hva som hadde skjedd. “Det var… spektakulært. Jeg kjente det over hele kroppen”, sa hun. Han hadde gjort leksene sine ordentlig, og stykket han hadde spilt satt som et skudd. Han visste at pianolæreren var av den emosjonelle sorten, men at han skulle klare å få henne på gråten av Grieg i A-moll, det hadde han ikke trodd. Fornøyd var han ihvertfall, han hadde tross alt bare spilt i et par år. Etter endt utdanning ville han ha en hobby, og ettersom en av damene i nabolaget var pianolærer fant han ut at det var enkelt og greit å dra til henne en gang annenhver uke for å holde kreativiteten igang. Dessuten var det en skikkelig MILF han hadde med å gjøre. Kanskje ikke så tradisjonelt deilig, men det var et eller annet ved henne som ropte sex og lek. Hun var ikke spesielt utadvendt, hun var altfor emosjonell og hun var meget høflig - men er det ikke det man sier - det er de stille som er de verste. Dessuten var hun alenemor, han hadde aldri sett noen mann i nærheten av henne. Han kunne enkelt forestille seg det, og han hadde gjort det mange ganger, hvor vill hun var på tomannshånd. Det var ikke fritt for at en del utløsninger hadde kommet som et resultat av henne på minnet, i deilig undertøy og i fri utfoldelse på sofaen bak pianoet. Så valget av hobby var til slutt enkelt - han fikk kikket litt ekstra på henne, selv om hun var kanskje tjue år eldre og han følte seg litt skitten av å tenke de tankene.

Grieg i A-moll

Hun tørket tårene i øyekroken og smilte igjen. Han smilte tilbake. “Fornøyd?”, spurte han. “Det er noe helt spesielt med det stykket”, svarte hun. “Det er så… sårt. Så ensomt. Har du vært ensom noen gang?, spurte hun. Han visste ikke hvordan han skulle svare på det. Var det et retorisk spørsmål? “Har du noen gang kjent på et tomrom? En ensomhet som etterlater seg noe som må fylles? Det er det jeg tenker på når jeg hører denne musikken. Ensomheten.”, sa hun. “Jeg har vel ikke… Er det…”, begynte han. “Nei, herregud, det blir for mørkt å sitte her og prate om det med deg”, sa hun. Hun sa ikke mer om det, men hun sa ikke mer om noe annet heller. Det var helt stille i rommet. “Er du ensom?”, spurte han. -“Jeg? Neida…”, nølte hun. “Altså, jeg vet ikke… det er bare at denne musikken vekker noe i meg.” “Hva da?” “En slags lengsel.” “En lengsel?” “Ja. En lengsel etter… nærhet.” Han satt på pianokrakken, og hun sto over ham. Han kjente at hun pustet i nakken hans. I det hun begynte å snakke om nærhet la hun hånden sin på skulderen hans. Han kjente at han rykket til. Det var noe med timingen som ga en beskjed. En beskjed om at fantasiene hans kanskje kunne ha rot i virkeligheten. Han snudde seg mot henne. “Hva slags nærhet?”, spurte han. Hun så på ham, og han holdt blikket hennes. Det lyste av øynene hennes. Han hadde rett, han visste det. Sakte reiste han seg opp fra pianokrakken uten å ta blikket fra henne. Han lå hånden sin på kinnet hennes, og lente seg inn mot henne. Han ga henne et langt og vått kyss. Hun kysset ham tilbake, og så ble de stående og se på hverandre, nese mot nese, panne mot panne.

En litt annen pianotime

 

- “Noe sånt, ja”, smilte hun bak de triste øynene. Han lot hånden gli fra kinnet og ned til nakken hennes for å få et bedre tak. Den andre hånden la han rundt livet hennes, og han dro henne inn til seg. Han kysset henne igjen, og hun kysset tilbake. Pusten deres begynte å gå, som om noen vred om på en bryter og satte motorene deres igang. Hun la armene om halsen hans, og han lot den ene hånden falle fra livet og ned på rompa hennes. Kjente hvor god og stram den fortsatt var, og med én bevegelse løftet han beinet hennes fra undersiden av låret, opp på pianokrakken. Han strøk henne på baksiden av låret mens hun kysset halsen hans, og pusten hennes ble tyngre. Hun hadde på seg trange tights, og slik hun sto fikk han stryke henne over musa og høre henne gi fra seg et klynk. Han tok beinet hennes ned fra krakken igjen, og vendte henne fra seg. Han satte seg på huk og dro tightsen hennes ned, trusene også. Hun hjalp til med å få dem av fra anklene, og der sto hun, lett fremoverlent, med en deilig, våt og rosa mus som allerede glinset av fuktighet. Han ble der nede, satte seg på knærne og bet i rumpeballene hennes. Hun holdt seg fast i pianoet. Han lekte med tungen sin nedover låret hennes, kysset henne bak kneskålene, dro tungen oppover det andre låret. Han ertet henne, kysset henne så nært musa hennes han kunne komme uten å være borti. Han ba henne sette seg, og hun snudde seg mot ham og satte seg ned på pianokrokken med spredte ben. Hun lente seg bakover og la albuene over tangentene. Pianoet ga ifra seg en dissonant blanding av mørke og lyse toner, og la seg som et bakgrunnsteppe for klangen fra melodien hun stemte i da tungen hans traff musa hennes vått og lekent.

Han slikket henne med forsiktige strøk over hele musa, kjente hvor våt hun var, og hvor våt hun ble. Han løftet hodet, spyttet på de lyserosa leppene hennes, spyttet i sin egen hånd, og lot tungen etablere seg rundt klitten hennes. Med de våte fingrene strøk han henne mens han slikket henne, og så skled han langefingeren inn i henne. Hun svarte med lange vokaler, og holdt hodet hans med en hånd mens den andre albuen hennes fortsatt spilte lyse, vakre toner på pianoet - for hun klarte ikke sitte stille. Han skled en finger til inn i fitta hennes, og begynte å fingerpule henne. Han hadde visst det hele tiden, men fikk det bekreftet nå - hun var vill, og hun elsket det hardt. Hun så på ham med et blikk som bønnfalte om å fingerpule henne hardere, og det gjorde han. Mens han lot tungen prikke fast på klitten hennes kjørte han henne hardt med to fingre. Så hardt at hun løftet rompa fra krakken for å ta imot. Han gravde inni henne, og kjente henne trekke seg sammen i små rykninger. Hun klynket, la hodet bakover og nesten rev i håret hans med den ene hånden. Hun bevegde hoftene i samme rytme som fingrene hans, og støtene ble kortere og kortere, raskere og raskere, før hun vred nakken hans, den andre hånden kollapset på siden av pianoet og hun kjørte underlivet opp fra krakken og slukte fingrene hans i en gapende orgasme. Han visste at han var god med fingrene, men ikke at han var så god. Han visste ikke at hun kom til å gråte av glede på grunn av dem. Han hadde gjort så godt han kunne, prøvd å treffe riktig, kjent det vibrere, forsiktig, hardere, forsiktig, hardere, gi alt i avslutningen og la det siste støtet ligge og dirre til det ble stille. Han så på henne. Hun smilte bak tårene som fortsatt lå i krokene og vitnet om hva som hadde skjedd. “Det var… spektakulært. Jeg kjente det over hele kroppen”, sa hun. “Neste uke spiller vi noe… sugende.”

Flere erotiske noveller:

  • Forelska i Lærer’n - Han er forelska i lærerinnen med deilig rumpe og store bryster...
  • I hotellrommet - De er på ferie og nyter tiden i badekaret for deilig sex...
  • Trøst - Han får to trange fitter på en gang da bestevinna til samboern hans kommer over en tur...
  • Til vi treffes igjen - De treffes på ferie og nyter siste kvelden sammen…
  • Kraftig orgasme - Det er det alle i denne novellen får da de har vannsex…
  • Løpetur i skogen - En joggetur om morgenen utvikler seg til noe helt annet enn hun hadde forvented…