Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Et stort pakke

Anne sukket idet hun lukket døren etter den unge postmannen som hadde kommet på døra og levert en pakke med klær som hun hadde bestilt på postordre. Den som bare hadde vært 20 år igjen tenkte hun og så ut gjennom vinduet da postbilen forsvant nedover veien. Anne var 45 år og gift med en kjedelig bankdirektør på godt over 50, og som ikke akkurat var noe monster i senga. Hun manglet spenning i hverdagen, og drømte ofte om den kjekke postmannen som av og til kom oppom hvis hun fikk en pakke i posten som var for stor for postkassa. Faktisk hadde hun av og til bestilt pakker kun med tanke på å få se ham innenfor døra i noen øyeblikk, men hun hadde aldri tatt mot til seg og gjort noen som helst framstøt mot ham, selv om hun var sikker på at hun rødmet hver gang han kom innom. Hun tok med seg pakken inn på stua og åpnet den. Den inneholdt en sexy kjole med dyp utringning og var ment å skulle kunne tas fort av, men det var ikke den kjedelige mannen sin hun hadde tenkt på idet hun bestemte seg for å bestille den, og hun gjemte den innerst i klesskapet hvor hun var sikker på at han aldri kom til å se. Kanskje en dag ville hun bli modig nok til å ta den på seg når postmannen kom med en pakke... Om ettermiddagen laget hun som vanlig middag til ektemannen kom hjem, og de to spiste i stillhet mens han så på tv og Anne tenkte på hvordan det ville være å ligge naken inntil postmannen. Utpå kvelden gjorde de et halvhjertet forsøk på å ha sex, men selv om han greide å få henne våt, så kunne hun ikke si at hun nøt det spesielt, og etter at han hadde sovnet gikk hun inn på stua, logget seg på internett og kikket på annonser for sexleketøy.

Med den misslykkede hyrdestunden i tankene bestilte hun sexy undertøy og ett av de nymotens leketøyene som hun så lenge hadde hat lyst til å prøve. Hun passet på å bestille alt på samme ordre, slik at hun kunne være sikker på at pakken ble for stor til å få plass i postkassen. Hun ble sittende til langt på natt og fantasere om postmannen og lurte på om hun denne gangen ville greie å ta mot til seg og gjøre et framstøt. Varmen spredte seg i underlivet hennes og før hun gikk inn til den sovende ektemannen sin, onanerte hun seg selv til en deilig orgasme. Dagene gikk og Anne prøvde å beregne omtrent når pakken skulle komme. Det hade stått 14 dagers leveringstid i annonsen, så hun hadde god tid til å samle mot. Om dagene, når mannen var på jobb, tok hun ofte fram den dristige kjolen og prøvde den på. Hun hadde fortsatt fine former og kjolen passet henne bra. Det hendte da enda at en og annen spenstig ung hingst snudde seg etter henne hvis hun kledde seg til fest. Om kveldene satt hun oppe lenge og ventet til ektemannen hadde sovnet før hun gikk og la seg. Sakte men sikkert gikk dagene og når det nermet seg pakkelevering, tok hun frem kjolen og staset seg opp i tilfelle postmannen skulle komme kjørende oppover veien. Og på en mandag formiddag, nøyaktig to uker etter bestillingen, hørte hun den velkjente duren fra postbilen. Anne fortet seg bort til speilet og så etter at alt så perfekt ut. Kjolen satt som støpt og viste den smale midjen, de brede hoftene og fremhevet to store, fyldige bryster. Hun så over håret og smilte fornøyd. Joda, alt var klart, så nå stod det bare på om hvor villig den unge postmannen var, tenkte hun og så ham i et øyeblikk for seg liggende naken på sofaen hennes.

Den unge postmannen

Da huset deres var det siste på postruten hendte det ofte at postmannen tok en kopp kaffe når han kom innom med pakker, så Anne satte på kaffetrakteren akkurat idet det ringte på døren. Hun skyndte seg ut i entreen og trakk pusten dypt før hun åpnet døren. «Hei,» sa hun og smilte mot postmannen som sto litt paff i døråpningen og så på den dristige kjolen hennes. «Pakke til deg,» sa han da han endelig fikk summet seg. Anne slapp ham inn og viste ham inn i stua. «Kaffe?» spurte hun og smilte. Han tenkte seg litt om og takket ja før han la pakken på bordet og satte seg ned i sofaen. Hun hentet to kopper med rykende varm kaffe og passet på å sette seg tett inntil ham i sofaen før hun bøyde seg litt frem og ga ham kaffekoppen på en måte som gjorde at han så rett inn i den dristige utringningen hennes. Hun visste at han kom til å se mesteparten av brystene hennes hvis hun gjorde det slik, og hun merket at han reagerte, for han la beina i kryss etter å ha tatt i mot koppen. Hun latet som ingenting og signerte for pakken mens hun pratet om hverdagslige ting, og han svarte høfflig mens han prøvde så godt han kunne å ikke stirre på henne.

Til slutt klarte hun å ta mot til seg for å dreie samtalen inn på det hun ville. «Hva syns du om kjolen min forresten?» spurte hun og så spørrende på ham. «Fantastisk,» sa han og smilte høfflig. «Hva er anledningen for finstasen?» «Det er ingen spesiell anledning,» svarte hun. «Jeg må jo nesten pynte meg litt når jeg får en ung kjekk herremann på besøk,» fortsatte hun og blunket lurt til ham. Postmannen så bort på henne. «Hadde jeg ikke kjent deg, så hadde jeg trodd du var 20 år og lagt ann på deg sa han» flørtende tilbake. Anne la en hånd på kneet hans og så ham inn i øynene. «Du kan legge an på meg når du måte ønske det,» sa hun og så alvorlig på ham mens hun lot hånden gli oppover låret hans. Han skvatt til og sølte kaffe i fanget sitt og reiste seg litt opp i forfjamselen. «Huff da, jeg skal hente noe å tørke med,» sa Anne og fortet seg inn på kjøkkenet etter tørkepapir. Hun kom raskt tilbake og satte seg på kne foran ham, og hun visste at han kunne se inn i utringningen hennes igjen hvis han kikket ned. Hun begynte å tørke ham oppover låret og hun merket at han satt stiv i sofaen mens en kul begynte å vokse frem nedentil. Hun fortsatte og tørke ham med bestemte bevegelser opp mot skrittet, og kunne kjenne at pikken hans reiste seg mer til lenger hun holdt på. Hun så opp og merket at han rødmet kraftig. «Bare rolig,» sa hun. «Dette tar jeg som et hyggelig kompliment,» fortsatte hun og strøk fingrene over kulen på buksa. Han lukket øynene av berøringen hennes, og hun lot hånden massere ham prøvende på innsiden av låret. Gutten er klar som ett egg, tenkte hun og jublet inni seg. Hun åpnet forsiktig beltespennen hans, kneppet opp gylfen og førte hånden inn på innsiden av buksene.

Klar som ett egg

Pikken hans var stor og hard når hun la fingrene rundt den og runket ham forsiktig. Hun kjente varmen bre seg i underlivet og lengtet etter å tre seg ned på ham. Hun reiste seg opp og dro skulderstroppene ned slik at kjolen sakte gled av henne og datt ned på gulvet. De bare fyldige brystene hennes struttet mot ham og han så på henne med store øyne. Hun satte seg ved siden av ham kun iført en sexy svart truse og begynte sakte å kle av ham mens hun hele tiden strøk og kjente på musklene i den unge spenstige kroppen. Plagg for plagg dro hun av ham og snart så satt han helt naken ved siden av henne i sofaen. Pikken hans pekte rett opp og Anne presset ham sakte ned til han lå på rygg under henne før hun dro av seg trusa og la seg ned over ham. Hun kysset seg nedover kroppen hans og lot tungen leke på innsiden av lårene. Hun stirret sultent på den store pikken før hun tok den i hånden og runket den lett mens hun førte de røde leppene sine mot den. Postmannen stønnet idet leppene hennes la seg rundt pikkhodet og hun sugde den sakte inn i seg. Hun lot dem gli sakte opp og ned på skaftet hans mens hun masserte ham med tunga og den unge hingsten ga fra seg små stønn for hver gang hun tok ham helt inn. Hun sugde og slikket ham rundt pikkhodet lenge, til hun kjente at pikken hans banket kraftig og hun visste at hun måtte være forsiktig så han ikke kom før hun hadde fått kjenne ham i fitta si. Hun stoppet sugingen og krøp sakte oppover kroppen hans mens hun kysset magen og brystet. Lenge ble hun liggende og pirre brystvortene hans før hun fortsatte oppover og ga ham et langt tungekyss. Pikken hans lå mellom bena hennes, men hun ventet til rykkningene hadde gitt seg før hun styrte den på plass mellom lårene sine og senket seg sakte ned. Hun lukket øynene og klynket idet pikken hans nådde bunnen i henne.

Han var utrolig stor og hun kjente hvordan han videt ut fitta hennes når hun hevet og senket underlivet sitt. Hun satte seg opp og støttet hendene på brystkassa hans og begynte å ri ham sakte. Han strakte opp hendene og lekte med brystene hennes og hun kjente ilinger gå igjennom kroppen og visste at en kraftig orgasme bygget seg opp. Bare synet av den spenstige unge mannen under henne var så opphissende at hun gled inn i en tåke og begynte å ri ham raskere og raskere. Etterhvert la hun seg framover og han slo armene rundt hoftene hennes og presset henne ned på seg hver gang hun senket underlivet og pikken hans forsvant inn i fitta hennes. Anne begynte å skjelve og klynket høyere og høyere før hun satte i et langt hyl idet orgasmen tok et kraftig tak i henne og sendte henne til himmels. Synet ble sløret og kroppen hennes ristet i ekstase og hun vred og kastet på seg mens hun red postmannen i et enormt tempo før hun sank utmattet frem over ham og ble liggende å hive etter pusten. Lenge lå hun oppå ham mens han strøk henne over ryggen og klemte henne inntil seg, Han hadde enda ikke kommet, og den stive pikken hans befant seg fortsatt inne i henne. Anne våknet til liv igjen og trakk seg av ham før hun akte seg nedover og la seg til rette med pikken hans mellom brystene sine. Hun presset dem sammen rundt staken hans og masserte ham grundig mens bøyde seg så ned og lot leppene omkranse pikkhodet. Postmannen vred på seg og hikstet hver gang hun sugde ham inn mellom leppene sine, og hun kjente på rykningene at han var på bristepunketet. Hun satte opp tempoet og brukte en hånd til å massere ballene hans, og han stønnet høyere og høyere før hun kjente en voldsom rykkning i pikken hans og han tømte seg i munnen hennes med et brøl. Anne svelget og fortsatte sugingen til hun hadde melket ham tom og han lå slapp i sofaen og hev etter pusten. Etterpå kledde de på seg og postmannen lovde å komme oppom med posten hver eneste dag, selv om det ikke var noen pakke til henne. Hun var jo den siste på ruten hans, så det gjorde ingen ting om han brukte litt lenger tid. Anne på sin side tenkte lurt at det kom nok til å bli en del pakker likevel, for hun måtte jo lete opp noen små frekke gaver til den unge hingsten...

Flere erotiske noveller: