Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Livet som stjerne

Hun hadde alltid vært interessert i dansing men da hun var liten fikk Mona aldri lov av foreldrene å gå på dansekurs. “Du har så mange andre aktiviteter på gang så du har mer en nok å gjøre!” Det syntes i hvert fall foreldrene hennes. Men Mona visste at de bare var redd for at hun skulle ødelegge fingrene sine. Hun hadde begynt med å spille piano da hun var tre og blitt ganske flink. Foreldrene hadde planen om at hun skulle bli det nye stjerne på klassikhimmelen og derfor måtte hun øve hver dag i flere timer. Ingen tid for venner eller andre ting. Da Mona ble åtten hadde hun fått nok. Hun hadde ingen venner i klassen sin og livet hennes besto av å øve piano, gi konserter eller dra til konkurranser. Hun orket ikke mer og skulle bare slutte med dette livet. Foreldrene hennes var skuffet over hennes beslutning men klarte verken å ombestemme henne med rolige ord eller kjefting. Så det var dagen Mona oppdaget hva det egentlig betydde å leve. Hun skulle bare gjøre ting som hun hadde lyst til og siden hun hadde spart litt av pengene hun tjente gjennom spillingen sin var det første hun gjorde å dra til nærmeste danseskolen for å bestille dansekurs. Hun hadde alltid vært interessert i latinamerikanske dans og hadde en hemmelig lidenskap for salsa. Derfor meldte hun seg inn på salsakurs. Den skulle starte om en uke og hun hadde nok tid til å kjøpe seg noen fine danseklær og sko. Så var dagen endelig kommet og hun brukte dobbelt så lenge som vanlig for å gjøre seg klar. Pulsen hennes raste da hun gikk inn døren til danseskolen. Heldigvis var det et kurs for begynnere, så de fleste kjente ikke hverande. Mona satt seg ved siden av noen jenter som allerede pratet og gjorde noe hun aldri hadde gjort før. Hun begynte å snakke med dem. De var kjempe hyggelige og Mona la ikke merke til at danselæreren hadde kommet inn på rommet. “Vel kjære dere”, sa en utrolig fin mørk stemme med spanisk aksent plutselig og alle snudde seg mot døren. Da sto det en høy mann med sort hår og brunfarged hud som var kanskje den kjekkeste mannen Mona hadde sett i hele sitt liv. Det var noe med kroppsholdningen hans som gjorde at han virket utrolig selvbevisst og så hadde han ikke mørke men blåe øyer. Så sa han rett på Mona og fortsatte med et lite smil: “Finn dere en partner dere skal danse sammen med nå”.

Første dans

Før Mona visste ordet av det hadde alle funnet seg noen å danse med. Bare ikke hun. Litt hjelpeløst sto hun der og visste ikke hva hun skulle gjøre nå. Det var nesten hun hadde tårer i øynene men klarte å svelge dem ned. “Perfekt”, sa danselæren og smilte enda mer til Mona. Hun visste ikke hva som skulle være perfekt med det at hun som eneste person ikke hadde noen å danse med. Men da hun nesten var i ferd med å løpe ut av rommet for å aldri komme tilbake til dette helvete kom han bort til henne og spurte: Hva heter du? “Mona” svarte hun litt lavt. “Mona og jeg skal vise dere hvordan det er å danse Salsa” fortsatt han. Mona visste ikke hva hun skulle si. Hun kunne jo ikke danse i det hele tatt. Vel, hun hadde øvd litt men hadde aldri danset sammen med noen. “Men jeg kan jo ikke Salsa” sa hun enda lavere enn før. “Bare vent og se”, svarte han mens han tok tak i henne med hans myke hender. Så begynte salsamusikken og han sa til alle sammen: “Vel dere, for å få et lite inntrykk av hvordan dere kommer til å danse når dere er ferdig med kurset, skal dere se på Mona og meg nå.” Med en gang de begynte å danse følte Mona seg så godt om aldri før. Hun trengte ikke å gjøre noe annet enn å følge etter skrittene av salsalærern og aldri i livet hadde hun følt seg lettere. De bokstavelig fløy rundt i rommet og hun glemte alt. Hun klarte ikke å tenke noe annet enn at dette øyeblikket aldri skulle ta slutt.

Salsa og sex

Etter dansetimen brukte hun ekstra lang tid for å komme seg ut av rommet. Hun hadde ennå ikke skjønt hva som hadde skjedd med henne. Hvordan kunne en eneste dans føre til slike følelser? I det hun skulle forlatte rommet var det noen bak henne som la hånda si på skulderen hennes. Hun kjente den igjen med engang, den myke, varme hånda. “Hei Mona, takk for en nydelig danseopplevelse”, sa lærern til henne. “Det skjer ikke ofte at jeg kommer bort i en jente som danser like bra som deg allerede i første timen”. Mona rødmet litt og sa “Takk, men egentlig kan jeg jo ikke danse Salsa i det hele tatt”. “Mulig det, men du klarte å stole på meg og du tenkte ikke, du bare lot kroppen din gjøre jobben og følte musikken. Det er jo kunsten av å danse. Jeg er forresten José.” De pratet litt sammen og så fant de ut at de skulle gå ut på restaurant og spise litt. Begge var sultne og de hadde lyst å snakke litt mer sammen. Det fant et fint liten sted hvor de spiste noe og snakket om deres fortid. Mona fortalte at hun hadde spilt piano hele sitt liv og at det var det eneste livet hennes besto av. José var imponert over at hun hadde klart å leve et slikt liv, men så at øynene hennes var trist. Så sa Mona: “Takk José for at du viste meg hvor fint livet kan være”. I det hun sa det tok José hånda hennes og sa henne dypt inn i øynene. “Det er så utrolig mye mer som gjør livet verdt til å leve.” Mona sa på han og kjente at det var nå hun skulle ha sitt første kyss. De kysset hverandre lenge og så sa han alvorlig på henne. “Mona, kan du love meg en ting og ikke sier dette til noen andre fra kurset?” “Ja, selvfølgelig, dette her skal ingen andre vite om.” José gikk for å betale regningen og så kjørte han Mona hjem. Slik gikk det hver uke. Mona ble værende igjen hver gang for å kunne kysse Jos, men de gjorde ikke mer enn å kysse seg. En kveld var det Mona som sa til José: “Helt siden vi kysset første gang ønsket jeg å ha sex med deg, akkurat i dette rom med salsamusikk i bakgrunnen. José tok tak i Mona og så begynte de å danse. Men denne gangen var det mye mer lidenskap i dansen, enn da de hadde danset foran klassen. Denne gangen så de på hverandre og blikkflørtet som bare det. Hendene til José holdt Mona fast helt til begge to var åndpusten. Så begynte de å kysse hverande igjen med musikken i bakgrunnen og begynte å ta klærne av hverandre. Det hadde sex rett på gulvet og selv om det var første gangen Mona hadde sex, så gjorde det ikke vond. Hun klarte å slappe helt av, stolte på José og hans erfaring og bare lot kroppen sin gjøre det han hadde lyst til. Akkurat som hun gjorde det når de danset sammen første gang. Akkurat det var kunsten.

Flere erotiske noveller: