Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Konserten

Det duret i kroppen, bassen fikk huden til å vibrere – og den svale sommervinden strøk meg godt over skuldrene. Dagen var nydelig, perfekt for å nyte konserten. Egentlig skulle det være en hel gjeng som skulle dra, meg og flere venninner. I siste liten hadde de alle avlyst, og solgt billettene sine videre. De unnskyldte seg med at tiden ikke strakk til, og jeg var så klart svært skuffet. Jeg må innrømme at jeg ikke følte meg helt på topp da jeg aleine trasket inn på konsertområdet. Heldigvis var det ingen som kunne se at jeg var alene, for alt de andre visste så kunne jeg ha mistet dem i folkemengden. For folk var det massevis! Jeg rakk å få en noenlunde god plass, ikke så langt fra scenen, og jeg ble stående der i frykt for at plassen var umulig å få tilbake senere. Området fylte seg raskt opp, og mennesker presset på fra alle vinkler. Jeg helte i meg den tredje ølen, nøt alkoholen som strømmet gjennom blodårene mine og fikk hodet til å føles både lettere og gladere. Livet var herlig.

Hånden på rumpa

Konserten startet, og jeg rettet på den blomstrete kjolen jeg hadde på meg, holdt godt fast på den lille skinnvesken og droppet ideen om å skaffe meg enda en øl. Solen varmet hardt, fikk huden til å nuppe seg og smilet til å bli enda bredere - og da bandet jeg hadde kommet for å se, trødde frem på scenen, klappet jeg ivrig. Jubelen var ekstrem, stemningen var rett og slett helt på topp. Det begynte derimot å ble svært trangt, folk presset på fra alle vinkler – og noen frekke prøvde å dytte seg fremover. Jeg priset meg lykkelig for at jeg droppet å hente enda en øl, da den mest sannsynlig ville ha blitt sølt ut over hele kjolen. Det var ikke før bandet spilte sin tredje sang, at jeg kjente det. En eller annen bak meg hadde hånden sin plassert midt på den ene rumpeballen min. Jeg vred noe på meg, tenkte det sikkert var på grunn av den umenneskelige trange settingen vi alle befant oss i. Men hånden ville ikke vike. Jeg prøvde da og snu hodet bakover, for å få øye på gjerningmannen,- men det var umulig. Det var så trangt av mennesker rundt meg, at jeg ikke ble litt klokkere av å prøve å finne ansiktet til den skyldige. Hånden var der fremdeles, og jeg fikk lirket min egen hånd bakover for å vifte den bort. Men før jeg rakk å gjøre noe som helst, begynte hånden å gli nedover rumpa og under kjolekanten. Jeg frøs til, kjente pusten endre seg. Likte jeg dette? Likte jeg virkelig å bli klådd på av en fremmed jeg ikke kunne se? Hånden holdt seg på stedhvil i flere, lange sekunder, før den begynte å stryke oppover rumpa mi igjen, denne gangen under kjolen. Følelsen av å ha en mystisk person som bare tok for seg, tente meg faktisk. Det kan ha vært ølen, det kan ha vært solen – men jeg må ærlig innrømme at det hele gjorde meg kåt. Varmen fra hånden smittet over på den nakne huden, der hvor stringtrusa mi ikke kunne dekke. Jeg bet meg litt i leppen, prøvde igjen å vri hodet bakover i håp om å møte øynene til han eller henne som tydeligvis ikke fokuserte seg om konserten. Men jeg så ingen. Alle stirret begeistret opp på scenen, og alle lo og sang med. Hvem i alle dager hadde hånda si på rumpa mi? Det var ikke før hånden strøk nedover rumpa, og mot de indre lårene mine, at jeg skvatt. Jeg trakk pusten kjapt, og bet i meg overraskelsen. Varmen var elektrisk mot huden, og jeg tok meg selv i å dytte rumpa utover. Den ukjente hånden begynte å stryke meg ved siden av det tildekte underlivet mitt, frem og tilbake, nedover låret og opp igjen. Det var for deilig. Sakte, prøvde hånden å lirke seg under trusa, brette den til side for bedre tilgang – og jeg lot den gjøre det. Jeg kunne kjenne fingrene stryke over kjønnsleppene, og pulsen ble høyere. Jeg spredte beina diskre, dyttet rumpa utover igjen og bestemte meg for å ikke se meg over skulderen igjen. Om jeg skulle nyte dette, måtte hånden forbli mystisk, det var hele poenget.

Fingerpuling i menneskemengden

Musikken fortsatte, og tempoet på sangene økte. Det var heldigvis nok lyd til at jeg kunne slippe ut små stønn i ny og ned, uten at noen ville høre meg. Fingrene under kjolekanten min hadde nå dyttet hele trusen til siden, og hadde full tilgang til hva det måtte være. Den strøk frem og tilbake, over klitoris, mellom leppene og opp til rumpehullet. Jeg skalv. Plutselig kjenner jeg mannen bak meg trykke seg tett opptil meg, og det går opp for meg at gjerningsmannen hadde vært rett bak meg. Logisk nok, i og med at hånden hans hadde vandret så usett som den hadde. Jeg prøvde å huske hvordan han så ut, men bestemte meg for å la det ligge. Jeg var ikke interessert i mannen, jeg var kåt og ville ha mer av hendene hans. Den andre hånden ble plassert på den ene hoften min, og han tok et godt tak i meg. Jeg ble nesten flau over min egen skjelving, og visste at han kunne kjenne det. Eller, kanskje bassen reddet meg der? Hånden hans fortsette å stryke, og jeg kjente hvordan den gled glattere for vært stryk. Jeg ble våtere, varmere. Pusten ble slått ut av meg, da han endelig lot en lekende finger gli inn i meg, hardt og fort. Jeg lot hodet falle bakover mot brystkassen hans, lukket øynene i noen sekunder og nøt det som skjedde med meg. Han lot enda en finger bli trengt inn i meg, og jeg tok meg selv i å bevege meg rytmisk mot hånda hans. Ingen hadde noen anelse om hva som foregikk, ingen merket noenting. Og det var jeg voldsomt glad for, skammen hadde blitt for mye. For å ikke snakke om å bli kastet ut av konsertområdet for syndefulle gjerninger.

Fingrene hans overalt

Fingrene gikk fortere, inn og ut, tok pauser hvor de strøk og gned over klitoris. Leppene svulmet opp, og han lot dem ligge mellom fingrene imens han presset hånde i en rytmisk, fantastisk bevegelse – opp og ned. Han lot tommelen forsiktig bevege seg opp til rumpehullet, men lot resten av fingrene fortsette jobben nede ved fitta. De gned, fingerpulte og strøk – og tommelen lekte rundt det andre hullet. Veldig varsomt begynte han å presse, og jeg vred meg litt av overraskelse. Jeg har aldri vært fan av ideen om å bli tatt der, men kroppen reagerte overraskende bra. Det var nerver jeg ikke visste jeg hadde, som bli stimulert. Tommelen sirkulerte rundt hullet, presset litt på, for å så sirkulere igjen. Det brant i hele underlivet, fitta var så våt at jeg var redd det ville begynne å renne nedover de nakne lårene mine. Tommelen trykket seg litt inn rumpa, og jeg kjente hvordan lukkemuskelen presset hardt rundt den. Jeg gapte opp, lot et lite stønn slippe ut. Følelsen av å ha en finger både i fitta og rumpa samtidig, å bli helt fylt opp, var aldeles nydelig og pirrende. Kroppen skalv, nytelsen strøk over huden og jeg pustet tungt. Blikket mitt ble slørete, øynene rullet bakover og jeg holdt pusten lenge idet jeg kjente orgasmen bygge seg opp. Men han stoppet like før, trakk til seg hånden og lot meg stå igjen forvirret, kåt og dirrende. Jeg snudde meg instinktivt rundt, men mannen hadde snudd seg og var på vei ut av folkemengden. Jeg kunne skimte mørkt halvlangt hår, en lett dongerijakke og mørke bukser. Det var det jeg fikk se, ingen alder, ingen ansiktstrekk – bare en ukjent mann i dongerijakke med våte fingrer. Det slo meg nettopp hva som hadde skjedd, og jeg kastet et bekymret blikk rundt meg, i frykt for å få noen formanende øyne tilbake. Men alt var trygt, ingen hadde fått det med seg. Jeg rettet trusen diskre tilbake og hevet et øyenbryn over hvor utrolig våt jeg var. Bandet spilte de siste sangene, før det ble en pause – og folkemengden begynte å løsne opp. Jeg stod på samme sted, speidet etter mannen i dongerijakke. Jeg så han aldri igjen, og jeg opplevde heller aldri det samme igjen. Jeg vil derimot aldri glemme den ukjente mannen som nesten fingret meg til orgasme, både her og der, ute i full offentlighet til favorittbandet mitt. Det var en deilig dag. Solen skinte, ølen virket og kroppen skalv. Det var en nydelig dag.

Flere erotiske noveller:

  • Eventyr i jungelen - Da Ronja drar på jungeltur blir hun kidnappet av to kjekke menn som vet hva hun fremfor alt trenger...
  • Overraskelse på telt-tur - Det blir et deilig knulletreff da fire gutter skal på telt-tur. Sex i det fri inkludert...
  • Sommerforelskelsen - Hun ser så deilig ut i sin bikini at han ikke klarer å tenke på noe annet enn sex med henne...
  • Svømmelæreren - Da han får svømmeundervisning hadde han aldri i livet tenkt at det skulle ende med noe så deilig...
  • Naturens skjønnhet - Naturen har noen fine steder for sex i det fri. Det utnytter han med en deilig dame han treffer på båttur...
  • Lilly - Han bestiiller henne hjem til seg og gjør med henne alt han vil...
  • Nabojenta - Nabojenta vet akkurat hva hans store kukk trenger. En deilig luftetur...
  • Fristelser i fjellet - Fjellet er ikke bare skapt for å gå på tur, men også for noe litt mer erotisk...