Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Nabojenta

 

Mads er en 20 år gammel gutt i sitt første år som idrettsstudent. Allerede som liten gutt var han særdeles aktiv, høyt og lavt hele tiden. Gleden ved aktivitet tok han med seg inn i ungdomsårene. Fritiden gikk med til idrett av ymse slag. Den idrettslige karrieren er lagt på hylla, men aktivitetsnivået er fortsatt høyt. Mads er på vei hjem fra skolen. Dagen har vært intens, med svømming, fotball og orientering. Miljøet i klassen er veldig godt. Mads har fått seg mange nye kompiser. Han har også fått god kontakt med en del av jentene. Noen av dem er skikkelig deilige. Det har imidlertid ikke blitt søt musikk med noen av dem enda. Han forsøker å være søt og hyggelig, gjerne legge an en flørtete tone, men ingen har respondert nevneverdig på dette enda. Han ser på seg selv som en attraktiv person. Det høye aktivitetsnivået har gitt ham en muskuløs og veltrent kropp. Huden er solbrun som en følge av gode gener og mye tid ute. Håret er krøllete og med en gyllen nyanse. Han har også en stor kuk som han er ganske stolt av. Vel, det har jo ikke jentene fått muligheten til å erfare enda, tenker han og smiler for seg selv.

Den deiligste jenta han vet…

Mads rusler forbi huset til Amalie. Hun er en nabo og barndomsvenninne. De er jevngamle og har kjent hverandre siden barneskolen. Ingen av jentene i klassen kan måle seg med henne. Det ligger en stor hekk utenfor huset hennes. Han hører lyden av skritt innenfor hekken. Nysgjerrig som han er bruker Mads fingrene til å lage en liten åpning i hekken. Det er Amalie som befinner seg i hagen. Hun er tydeligvis alene. Nabojenta er kun iført en blå bikini. Det går ilinger gjennom kroppen hans. For ei sexy jente! Så skjer noe særdeles uventet. Hun tar av seg bikinien og legger seg ved bassenget i Evas drakt. Han sperrer opp øynene, overrasket over at venninnen kan opptre så dristig. Riktignok er hekken høy, men likevel. Mads kjenner at han blir kåt. Uten å tenke seg om trekker han ned shortsen. Pikken står som et spett. Med et hardt grep rundt kuken runker han mens han nyter synet av nakne Amalie. For ei deilig fitte hun har, tenker han. Jeg skulle gitt hva som helst for å la kuken min gli inn og ut av den. De skitne tankene setter fart på kroppen hans. Det nærmer seg nå. Han biter seg i leppa for ikke å stønne høyt, og sædspruten står i hekken. Med en blanding av kåthet og flauhet trekker han på seg shortsen og småspringer hjem. En bønn blir sendt til høyere makter om at ingen så ham. Det er vanskelig å sovne denne kvelden. Bildet av den nakne Amalie kretser rundt og rundt i hodet. Mads har alltid hatt et godt øye til henne. Han vet i grunn ikke hvorfor de aldri ble kjærester i ungdomsårene. De var vel muligens for gode venner. Opplevelsen ved hekken forandrer umiddelbart hans syn på venninnen. Fra å være den søte nabojenta han kaster stjålne blikk etter, er hun nå en deilig dame med frodige pupper som gir ham ståpikk. Mens han funderer på hvordan han skulle gripe saken an, vibrerer mobilen hans. En ny melding i innboksen. Hjertet begynner å hamre idet han ser hvem avsenderen er. Ingen andre enn Amalie. Har hun sett ham ved hekken? Nei, det kunne vel ikke være tilfelle? Det var jo bare et bittelite kikkehull. Han skjelver på fingrene mens han åpner meldingen. HEI MADS. JEG TENKER Å TA MEG ET LITE NATTBAD. VIL DU VÆRE MED? Kroppen sitrer. Hun pleier aldri å spørre om slike ting. Attpåtil den samme dagen som han har sett henne naken for første gang, og runka til det. For et merkelig sammentreff, tenker han. Invitasjonen er uansett alt for fristende å si nei til. Det er riktignok sent, men badeinvitasjoner fra sexy nabojenter vokser ikke på trær. Med dirrende fingre klarer han å taste frem et svar. KLART DET. SEES OM 10 MIN. Han tar på seg sin blåstripete badeshorts og tripper over til henne.

 

Nattbading

Hun sitter ved bassenget og venter på ham, kun iført den samme bikinien som hun har vrengt av seg tidligere på dagen. "Så kjekt du kunne komme", sier hun muntert. "Klart jeg ville", svarer han. De setter seg i hver sin strandseng. Det er i grunn en god stund siden de har vært sammen. Praten går lett, og Mads merker hvordan han har savnet de lange samtalene. Etter en stund reiser Amalie seg. "Nå vil jeg bade", sier hun og stuper elegant ut i bassenget. Han vil ikke være noe dårligere, og kaster seg uti etter henne. Det varme, deilige vannet leker med kroppen. De svømmer noen runder før de tar en hvil ved kanten. Det er ikke så dypt, så vannet rekker dem bare til livet. "Gud, for en stram og deilig kropp du har, Mads", sier hun mens hun stryker hånda over brystet hans. Kommentaren kommer brått og uventet. Han rødmer i kinnene. "Takk, jeg..vel...jeg liker kroppen din veldig godt", stotrer han. Flau over sin egen klumsete opptreden har han mest lyst til å gå opp av bassenget. Amalie legger armene rundt ham og hvisker i øret hans: "Jeg så deg ved hekken i dag". Ånei, herregud så flaut, tenker han. "B..Beklager virkelig, jeg oppførte meg som en umoden fjortis", sier han, vel vitende om at forholdet til nabojenta er ødelagt for alltid. Hun reagerer imidlertid annerledes enn han ventet. "Slapp av, jeg likte det godt. Jeg tok faktisk av meg bikinien for din skyld. At du tente på det gjorde meg skikkelig glad". Mads blir sprutrød. Hun hadde forutsett hans kåthet. Og kledd av seg for hans skyld. Han trodde sånne jenter bare fantes i de våteste drømmer. Flauheten har for lengst blitt erstattet av kåthet. Junior er oppe og banker i sømmene. Tett som de står, er det lett for henne å merke det. "Jeg kjenner at du liker meg. Så kjekt", sier hun og trekker ned badeshortsen hans. "Så stor og fin den er", hvisker hun ham lekent i øret. Mads dirrer i en blanding av sjokk og tenning. Amalie setter seg på huk, trekker tilbake forhuden og stryker ham kjærlig på kukhodet. Plutselig hører de skritt foran huset. Han får panikk og trekker på seg badeshortsen. "Slapp av, det er bare Mamma og Pappa. Vi får fortsette et annet sted. Hva sier du til Knottetjern?, hvisker hun ham i øret". "Gjerne for meg. Vi kan dra hvor du vil, så lenge jeg får lov å ta av deg den bikinien", hvisker han dyrisk tilbake.

En hyrdestund i Nordmarka

De sykler den lille biten inn til Knottetjern. Tjernet ligger idyllisk til i Nordmarka. De slenger syklene fra seg og spaserer ned til vannkanten. "Vi får nesten fortsette der vi slapp", sier Amalie. Hun trekker på ny ned badeshortsen hans. Kuken har blitt halvslapp av sykkelturen, men stivner umiddelbart når hun lar tunga leke med kukhodet. Mads vrir seg i nytelse. Amalie suger ham hardt og intenst. "Åh, det er så deilig å kjenne pikken min gå inn og ut av munnen din", sier han, kåt som en okse. "Åja, jeg vil at du skal sprute sæden i munnen min", svarer hun. Han blir sprengkåt av denne kommentaren. Det varer ikke lenge før han får rykninger gjennom kuken, og sender ladning på ladning med sperm ut av pikken. "Så deilig det smaker", sier hun mens hun slikker penisen ren for sæd. "Nå vil jeg smake deilig fitte", sier han med grøtete stemme. Han vrenger av henne bikinien. "Gjerne for meg", svarer hun, legger seg på ryggen og sprer beina. Han begraver hodet mellom beina hennes. Fitta er så våt at det renner av den. Han slikker opp og ned fitteleppene hennes, og lar tunga sirkulere rundt omkring inne i henne. "Å Gud, du er så god Mads". Han smiler fornøyd mens han bruker tunga for det den er god for. Han merker at hun liker det. Gjennom tunga kjenner han rykningene, de blir stadig heftigere. "Ååh, Mads", nærmest brøler hun ut. Fitta vibrerer som et trykkluftbor, og han skjønner at hun fikk orgasme. "Tusen takk", sier Amalie til ham med et stort smil om munnen. "Bare hyggelig", svarer han ømt. Han legger seg oppå henne, og de kysser lenge. Kuken begynner å stivne igjen nå. Fitta hennes er fortsatt klissvåt. Mens de kysser glir han plutselig inn i henne. De ler godt. "Ja, hvorfor ikke", humrer han". "Jeg vil at du skal knulle meg sanseløs", hvisker hun. Mads lar ikke en sånn oppfordring gå fra seg. Han støter kuken raskt og intenst inn og ut av henne. Den søkkvåte fitta og den store kuken skaper umiddelbare reaksjoner. De kommer nesten på likt. Amalie stønner til mens kroppen rister lenge i en kjempeorgasme. Mads brøler og pumper masse sæd ut fra kukhodet. Vennskapet er uten tvil forandret for alltid, men Mads og Amalie fortsetter å holde kontakten. Det gjør kuken og fitta også…

Flere erotiske noveller:

  • Utflukt - Et par som nyter deilig sex på stranden risikerer å bli oppdaget...
  • Havfruen - På stranden er det alltid mye som kan skjer...
  • Adam og Eva - Det hele må skje hemmelig, for eksempel mens de plukker bær...
  • Fristelser i fjellet - Fjellet er ikke bare skapt for å gå på tur, men også for noe litt mer erotisk...