Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Bursdagsgaven

Jonatan ligger naken i senga. Det er en skikkelig fin kveld. Sola skinner. Han har akkurat gjennomført siste eksamen før sommerferien. Moren lagde lasagne til middag. Sist men slett ikke minst skal kjæresten Gro overnatte hos ham. Hun ligger ved siden av ham i senga, kun iført Evas drakt. De ser på hverandre og smiler. De har bare vært kjærester noen uker, og begjæret oser. Fingrene hans kjæler med kroppen hennes. Langs halsen, over brystene, nedover magen. Han ser henne dypt inn i øynene idet fingrene glir over fitteleppene hennes. "Åh, Jonatan", ynker hun seg. Han smiler og lar to fingre gli inn og ut av henne i et rolig og behersket tempo. Hun gjengjelder det ved å runke kuken hans. Det er en ekstremt deilig følelse å kjenne den våte og deilige fitta hennes. De stønner i kor. "Jonatan, jeg vil ha deg", hveser hun. Han trekker fingrene til seg og legger seg over henne. Pikken er stor og stiv, og han lar den gli inn i den klissvåte fitta. De lar kroppene forenes i heftig og intens elskov. Jonatan elsker at fitta hennes kan ta hele lengden på kuken hans. Gro vrir seg av nytelse. Han kan høre hvesingen og pustingen hennes bli gradvis mer intens. Det går rykninger gjennom kroppen hennes. Hun biter seg i leppa for ikke å skrike skikkelig høyt. Han vet hva dette betyr, hun har fått orgasme. Han nærmer seg faretruende selv. "Åh Jonatan, sprut meg full", hvisker hun. De magiske ordene tenner ham så mye at det går troll i ord. Det rykker i pikken. Den klissete og varme sæden støtes inn i henne. "Takk Jonatan", sier hun og stryker lett gjennom håret hans. Han smiler tilbake med et melkehvitt smil en prins verdig.

Et lite bursdagsønske

De blir liggende lenge å kjæle med hverandre. Jonatan elsker å massere Gros bryster. Hun fikler med testiklene hans. "Du blir jo 20 år neste helg, er det noe spesielt du ønsker deg?", spør hun i en kjærlig tone. Han drøyer litt med å svare. Det er en ting han har fantasert om lenge, men han vet ikke om han tør å nevne det. "Vel, det er en ting jeg har tenkt på...", mumler han. "Kom med det!", sier hun. "altså..., det hadde vært skikkelig kjekt med en sex-date på bursdagen min", sier han med en usikker tone. Gro lyser opp. "Det hadde vært helt suverent!". "Men kanskje ikke helt sånn du tenker, jeg har lyst til å invitere en kompis også", sier han. Kinnene hans blusser opp i flauhet. Gro blir først litt satt ut, men så brer det seg et lurt smil om munnen hennes. "Det høres skikkelig spennende ut, Jonatan", sier hun entusiastisk. "Er det en spesiell kompis du har tenkt på?". "Vel, jeg har tenkt på Torstein". "Godt valg, Torstein er en kjekk gutt. Men bare på en betingelse, at jeg også får suge pikken hans!", sier hun og blunker til ham. Jonatan er lettet over at hun tar det så sporty. "Klart du får, du kan få gjøre hva du vil med ham". "Supert, kanskje jeg kan invitere med meg en venninne også?", spør hun. "Klart det, enda mer fitte er ikke å forakte", sier Jonatan i en leken tone. De ser på hverandre og ler. Morgenen etter bestemmer de seg for å ringe og forespørre sine respektive venner. Jonatan gruer seg. Flauheten han følte da han konfronterte Gro med sitt bursdagsønske kommer sikkert til å bli småtterier sammenlignet med den kommende telefonsamtalen. Han manner seg opp. Skal han få tilgang på ballene til Torstein må han ha baller nok til å spørre ham om det. "Heisann kompis", svarer Torstein muntert. "Heisann. Du jeg har et spørsmål til deg", sier Jonatan nølende. "Fyr løs". "Vel jeg tenkte å feire bursdagen min med en sex-date, og jeg lurte på om...vel...har du lyst til å komme?". "Wow, du er jammen ikke snau, Jonatan", utbryter Torstein. Jonatan er redd for at han har mistet kompisen for alltid. "Klart jeg har lyst til å komme. Jeg har jo sett kuken din i dusjen, og den har i grunn alltid fristet meg", sier Torstein. Jonatan er særdeles overrasket og ganske lettet. "Ok, vi sees", sier han jovialt. "Sees, kompis". Jonatan går tilbake til rommet sitt. Gro forteller at hun har fått takk i venninnen Anita. Hun likte ideen og kom gjerne på sex-date til helgen. "Dette blir heftige saker, jenta mi", sier han. "Dette skal bli din beste bursdag ever", sier hun mens hun ser ham inn i øynene. Hun setter seg ned på kne. "Din også", sier hun og lar tunga slikke lett på kukhodet hans.

En litt annen bursdagsgave

 

Endelig er lørdagskvelden der. Foreldrene hans har reist på hytta for anledningen. Lite vet de om hva som skal foregå i huset deres. Gro og Jonatan lager i stand en bursdagsmiddag. Gjestene ankommer, og de setter seg til bords. Praten er munter, selv om alle har desserten i bakhodet. Etter at alle er vel forsynte tar Jonatan initiativet. "Vel, kanskje vi bare skal gå ovenpå?". De rusler opp på rommet hans, og blir enige om å kle av seg på likt. Det er like greit å starte på like vilkår. Kuken til Jonatan er skikkelig stiv. Omstendighetene tatt i betraktning så ser han ingen grunn til å skjule det. Han ser at Torstein også har en stiv rakker mellom beina. De smiler til hverandre. Jonatan skjønner at vennskapet aldri vil bli det samme igjen. Han har alltid vært nysgjerrig på hvordan det er å suge kuk, og har lyst til å kaste seg over Torstein. Blygheten gjør imidlertid at han vil starte litt mer safe. "Nå min kjære, det er din bursdag, vi er i din makt", sier Gro. Hun smiler bredt. De andre nikker. "Vel...kanskje om jeg kan knulle deg, Gro, og så kan jeg slikke deg, Anita?". Jentene smiler til hverandre. Jonatan legger så på ryggen i senga. Gro setter seg oppå ham og fører pikken hans inn i fitta hennes. Jonatan kan kjenne hvor våt hun er. Han smiler til henne. Anita setter seg overskrevs på brystet hans. Hun er sannelig våt hun også. Det glinser i fitta hennes. Jonatan lar tunga leke med klitten og fitteleppene hennes. Hun stønner. Plutselig kommer Jonatan på Torstein. "Du må bare komme og bli med på leken", sier han til kompisen. "Slapp av, jeg kan nyte synet så lenge", sier Torstein mens han runker kuken. Jonatan smiler godt inni seg. Han gleder seg til kompis-kos etterpå. Men enn så lenge kan han nyte deilig fitte. Han stikker tunga inn i Anitas aller helligste. Det er deilig. Hun smaker godt.

Harmoni og nytelse

Ettersom aktiviteten øker i intensitet, og begjæret fyller rommet, kjenner Jonatan hvordan hele kroppen fylles av harmoni og nytelse. Det er euforisk å kjenne kuken gli inn og ut av fitta til Gro samtidig som han kan nyte smaken av Anita. Jentene virker også som de koser seg. De puster og peser. I sidesynet får Jonatan med seg at Torstein står med ildrøde øyne og runker intenst. For en deilig kuk han har, tenker Jonatan. Han kjenner at det er like før det går for ham nå. Det er så deilig at han nesten forsvinner inn i sin egen verden. Det er så vidt han registrerer at jentene nærmest skriker navnet hans i kor. Torstein gisper og spruter sæd utover magen til Jonatan. Selv kjenner han rykninger rase gjennom kroppen og det som kjennes som en eksplosjon i pikken. Han fyller opp Gro med sperm. De blir liggende å gispe etter luft alle sammen. Rommet er på kokepunktet. Jonatan orker ikke vente lenger. Han setter seg på kne foran Torstein. Kuken til kompisen er fortsatt slapp. Jonatan ser på ham med bedende øyne. Torstein nikker. Jonatan tar tak i skaftet og slikker på kukhodet. Han kan kjenne den umiddelbare reaksjonen. Torsteins pikk stivner til. Jonatan merker at han er iferd med å bli stiv selv. "Skal vi gjøre det sammen", spør Torstein. Jonatan nikker med blanke øyne. De legger seg i 69. Synkront tar de hverandres penis i munnen og suger på den. Jonatan synes det smaker godt. Han kan kjenne hvordan kukhodet vokser i munnen hans. Det tenner ham noe innmari å kjenne kombinasjonen av at kompisen suger den stive pikken hans, samtidig som han kan kose seg med Torsteins kuk. Jentene bestemmer seg for å hjelpe til. Jonatan kjenner en våt tunge som slikker pungen hans. Samtidig hjelper Gro ham der oppe med å slikke penis-skaftet og pungen til Torstein. De bytter på å suge kuken når de blir slitne. De blunker til hverandre. Samarbeidet går strykende, og det varer ikke lenge før alle 4 stønner og bærer seg. Torstein og Jonatan spruter ut sæden omtrent på likt. Jonatan synes det smaker godt. Jentene slikker hver sin kuk ren for sperm. Gutta ligger og nyter det. De blunker til hverandre. "For en sex-date", sier Torstein takknemlig. "Min beste bursdag ever", svarer Jonatan. Det går ikke an å ha det bedre, tenker han mens kuken blir slikket ren.

Flere erotiske noveller:

  • Uventede fristelser - Tre gutter finner ut at det finnes en løsning når man har lyst på sex og det ikke er noen jenter tilgjengelig.…
  • En fot i begge leire - Naturen har noen fine steder for sex i det fri. Det utnytter han med en deilig dame han treffer på båttur...
  • Blodsbroedre - Han ser han og han vet at han må ha han med en gang...
  • Husleie - Hun blir kastet ut av ektemannen men trenger ikke langt for å finne en annen pikk hun kan suge ...
  • Flink gutt - Han elsker smerter. Det vet hun og derfor gir hun ham det han trenger…
  • Vibratorlek - En fjernstyrt vibrator er det ikke alle som ha. Men denne dama tester den til og med i offentligheten…