Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Ulovlig Lidenskap

 

Jeg er betatt, lidenskapelig betatt av deg. Øynene dine sitter i sinnet mitt hele tiden, og hver sene i armene dine har brent seg fast i hukommelsen min. Hver bevegelse du gjør er sexy, og hver gang blikket ditt hviler på meg, føler jeg at du beføler meg. Du er forbudt for meg, og jeg er forbudt for deg, men at du ønsker det samme er jeg ikke i tvil om. Vi har begge ring på fingeren og ikke vil jeg være uten heller, men jeg vil ha deg. MÅ ha deg. Jeg må kjenne huden din mot min, bare en gang. Jeg må bore neglene inn i rygge din og kjenne deg nærmere enn noen gang. Hud mot hud, Jeg har aldri vært så kåt på et menneske noen gang før, og det gjør meg gal og ikke få den tilfredstillheten. Så nå har jeg gjort noe jeg absolutt ikke skal gjøre. Jeg har sendt deg en melding, spurt om du kan møte meg, og nervene er i helspenn. Jeg ser på telefonen hele tiden og skvetter til av den minste lyd. Jeg er veldig redd for at jeg har gått for langt. Men jeg klarte rett og slett ikke å la være. I to år nå har frustrasjonen bygget seg opp, og det er to år som vi har gått og lurt på hverandre med blikkontakt og flørtende setninger. Tilfeldig berøring og prat om ingenting.

Svar!

Så nå får det briste eller bære, jeg må ha et svar. Sier du nei, kan jeg kanskje endelig legge deg bak meg og gå videre. Litt småirritert og skuffet over ikke å få svar, setter jeg i gang med husvask. Det er et godt sted å begynne om litt frustrasjon har bygget seg opp. Og det skal gudene vite, at det er nok av frustrasjon i denne kroppen her nå. Det går så vannet spruter, musikken er på full guffe og svetten pipler av pannen min. Overalt ser jeg øynene dine foran meg, og lengselen som lyser ut av dem. Det er så mange ganger jeg bare har hatt lyst til å strekke ut hånden for å ta på deg. Stryke deg over kinnet eller ta deg på rumpa. Til og med i rutete arbeidsbukse og skjorte er du en av de heteste mennene jeg vet om. En av mine yndlingslåter spilles på radioen, og jeg synger av full hals og svinger rundt med langkosten mens ansiktet ditt konstant er på nettehinnen min. Humøret begynner å bedre seg, og jeg er rimelig sikker på at du kommer til å svare meg. Kanskje er du for opptatt på jobb og venter litt. Det hamrer plutselig veldig hardt på ytterøren, og jeg svinger meg utover med tørkle over håret, sikker på at det er en venninne som står på utsiden. Jeg blir revet ut av drømmen, og sangen stopper da jeg ser at det er du som står der. Lett unnskyldene i blikket og med armene ut. Uten å tenke på hvordan jeg ser ut, kaster jeg meg i armene dine og kjenner at gråten er på vei til å ta meg, men jeg klarer å kjempe imot. Bli med meg på en tur i skogen Julia, sier du og forklarer med at du ikke vil prate med meg her, men på et nøytralt sted der vi ikke forbindes med barn og familie.

Kun deg og meg

Dette her gjelder kun deg og meg, sier du, og jeg nikker tilbake. Jeg ber om fem minutter til å få av vaskeklær, og du setter deg i bilen så lenge. Hjertet hamrer som besatt da jeg står på badet og fikser lett på utseendet. Bare tanken på å få sitte ved siden av deg i bilen, gå ved siden av deg i skogen, få lytte til stemmen din og kanskje få være nær deg en gang til, gjør meg helt svimmel. Du tar meg med til et sted vi, som er kjent her, kaller for Dammane. Det er en fin tur gjennom tett skog og kratt for så å komme ut ved en liten usjenert bik. Et nydelig sted. Været i dag er kaldt og høsten har for fullt satt inn, men det er vindstille, og trærene står helt stille og betrakter oss. Uten å si noe, tar du hånden min i din, og vi går inn i skogen. Ikke et menneske er å se, og det pirrer meg. Jeg gleder meg til å sette meg ned ved siden av deg. Helt i egne tanker, og distre som jeg er, begynner jeg å skli på en trerot og prøver desperat å gjennvinne balansen. Jeg drar deg i armen, og istedenfor at du klarer å holde meg fast faller vi begge over ende. Lattermilde med mose i håret og pinner på klærene blir vi liggende og le av vår dumhet. Så snur du deg mot meg, gir meg hånden din for å hjelpe meg opp, og øynene møtes. Det gnistrer, og da er det slutt på tålmodigheten for min del. Jeg velter deg igjen over ende, drar deg mot meg og kysser deg. Krevende og sulten. Du stritter litt imot før jeg merker at du også gir faen og legger tyngden din på meg. Nå er det absolutt ingen vei tilbake for min del, og du bør ikke prøve på å trekke deg unna nå.

Som aldri før…

Det gjør du heller ikke. Du kysser meg som jeg aldri er blitt kysset før, og jeg er allerede god og våt i trusa. Hendene dine er overalt på meg, og uten at jeg har fått det med meg, kaster du vekk BH-hen min. Puppene mine strutter av opphisselse, og brystvortene er harde og ber om å bli befølt å slikket på. Genseren løfter du opp, og jeg fnyser av deg når du spør meg om jeg fryser. Hvem kan fryse i en slik stund? Jeg er så forbanna kåt og varm og så opphisset når jeg tenker på hva som egentlig skjer. Endelig skal jeg få være din, om enn bare for en liten stund, er jeg like fullt din her i skogen akkurat her og nå. Ingenting annet betyr noe nå. Jeg spenner kroppen i bue og vifter brystene oppi ansiktet dit til stor tilfredstillelse. Du småbiter og slikker mens hånden din tar seg fram i buksen min. Du har et vilt uttrykk i blikket, og jeg føler at du er like desperat som jeg er. All den seksuelle frustrasjonen som har bygd seg opp i løpet av to år, får nå renne fritt, og vi griper det med begge hender. Jeg rykker til når fingrene dine stryker meg utenfor trusa. Du stønner og legger hodet på brystet mitt da du kjenner hvor våt jeg er. Griper tak rundt hodet mitt med begge hender og kysser meg intenst. Jeg lirker av meg buksa og trusen, og brått ligger jegg med mose stikkende opp i rumpa, så setter jeg meg opp og hjelper deg av med buksen. Kuken din er flott, lang og akkurat passe tjukk, og jeg kan nesten ikke vente med å kjenne deg inni meg, men dette har jeg ventet på i en evighet. Endelig

Flere erotiske noveller:

  • Ikke en vanlig dag - En lastebilsjsjåfør opplever noe de fleste menn bare kan drømme om…
  • Elektrikeren - Han kommer hjem til henne og det er ikke bare elektrisiteten som kommer tilbake...
  • Color Fantasy - Etter en stor krangel flykter en moden dame seg i armene til en ung og kjekk fyr...
  • Bursdagsoverraskelse - Hun får både håndjern og tau til bursdagen av han...
  • Besøket på badet - Han overrasker søstera til kona hans i dusjen...
  • Channel No. 5 - Hun blir kjent med han i heisen og fantaserer med en gang...