Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Vibratorlek

 

Mannen min kjøpte en fjernstyrt vibrator til oss. Vi har brukt og nytt den flere ganger på soverommet vårt. Han spør meg hele tiden om ikke jeg kan bruke den ute blant folk, men jeg har alltid vært for nervøs til å prøve. Jeg har vært så usikker på hvordan jeg ville reagere foran andre folk når han skrur den på. I dag bestemte jeg meg for å ta en egen prøvetur. Når jeg har fjernkontrollen i mine egne hender, så kan jeg se hvordan det er å bli tent ute i offentligheten uten å risikere å bli rød som en tomat og flau som en ustemt fele. Rett før jeg dro tok jeg vibratoregget, smurte det inn med glidemiddel og presset det inn i meg selv. Så dro jeg ned på kjøpesenteret. Jeg ville ikke prøve vibratoren mens jeg kjørte bil, men bare tanken på at den var der inne gjorde meg våt allerede.

En kåt test

Da jeg kom frem, bestemte jeg meg for å starte med enkle oppgaver, før jeg gjorde det vanskeligere for meg selv. Jeg satte meg ned på en liten kafé der det ikke var altfor mange mennesker, kjøpte en kaffe, og satte vibratoren på lav intensitet. Den forsiktige pulsen var deilig. Jeg stønnet stille for meg selv. Jeg prøvde å høre etter om det var høyt nok til at andre kunne høre det, men heldigvis gikk den nesten lydløst. I all hovedsak så satt jeg og lekte med meg selv, her, midt i all offentlighet, og ingen kunne vite det. Jo mer tent jeg ble, jo mer begynte jeg å tenke på sex. Jeg så meg rundt for å finne et deilig stykke mann jeg kunne legge øynene på. Jeg fant en på andre siden av kafeen. Jeg prøvde å la være og stirre, men øynene mine falt liksom i hans retning hele tiden. Jeg lurte på om han skjønte at jeg satt her våt, at han ble hard og hadde lyst til å ta meg. Jeg bestemte meg for at det var best å gå videre før han la merke til meg. Jeg lot vibratoren være på for å teste hvordan det var å gå rundt med den. Jeg kunne kjenne vibratoren flytte på seg og presse forskjellige steder inne i meg mens jeg beveget meg. Det var deilig, faktisk veldig deilig, og det fikk meg til å tenke på mannen min sine fingre som presser inne i meg. Jeg gikk kjøpesenteret på langs flere ganger. I det jeg gikk forbi andre folk visste jeg at de umulig kunne ha det like gøy som meg akkurat da. Den eneste ulempen med det hele var at trusene mine begynte å bli fuktige, noe som gjorde det litt ukomfortabelt, men det var helt klart bare et bitte, bitte lite irritasjonsmoment.

Et skritt videre

Nå som jeg var litt mer komfortabel med hele situasjonen, strakk jeg etter fjernkontrollen og skrudde den opp til medium. Det første støtet tok meg litt på senga, men det tok ikke lang tid før det bare var en god følelse. Jeg noterte meg at jeg hadde begynt å gå litt fortere, og brystvortene mine var blitt hardere. Den neste testen var å kommunisere med noen. Jeg bestemte meg for å prøve en kvinne. Jeg gikk inn i en klesbutikk og suste rundt. Etter noen minutters forsøk på å virke fullstendig nonchalant kom en av de ansatte bort og spurte om jeg trengte hjelp. Testen var i gang. Jeg pustet dypt for å roe meg selv ned, og sa at jeg var på jakt etter et nytt antrekk å bruke ute på byen. Jeg kunne like så godt se meg om etter noe sexy når jeg først var i det rette humøret. Hun hjalp meg med å lete gjennom hele stativer av trange skjorter og korte skjørt. Jeg fant noe jeg likte, og gikk i prøverommet for å se om det passet. Da jeg så på meg selv i speilet tenkte jeg på hvor deilig mannen min ville synes at jeg var i det. Kanskje det var en god kombinasjon å bruke vibratoren ute på byen også? Da jeg tok av meg det nye antrekket for å skifte tilbake til det gamle, måtte jeg kjenne etter hvor våte trusene mine var. Det var ganske vått der. Jeg lot en finger gli inn på innsiden, og ble overrasket over hvor ekstremt våt jeg faktisk var. Det var dråper av væske på fingrene mine da jeg tok dem ut igjen. Brystvortene mine var fortsatt harde. Når jeg først var så godt i gang, bestemte jeg meg for å drive eventyrlysten videre, og tok av meg BH’en. Kom noen til å legge merke til brystvortene mine gjennom skjorten? Jeg ville jo se om jeg kanskje kunne få andre kåte også. Jeg ga klærne jeg hadde prøvd til jenta bak skranken, for å betale. Da hun begynte å brette det sammen, så jeg at jeg ved et uhell hadde gitt henne BH’en min også. Det oppsto et kleint øyeblikk da hun prøvde å finne prislappen. Hun så på meg for å si noe, men ble stille da hun la merke til brystene mine. Hun visste ikke hva hun skulle si, annet enn: - “Jeg tror denne er din.” Jeg var glad jeg hadde begynt med en dame. Så tent og kåt som jeg var begynte jeg å bli distrahert. Jeg sa: - “ Ja, takk. Jeg ble litt varm.” Jeg tror jeg rødmet da jeg innså hvor dumt det måtte høres ut.

Oppslukt av sex-tanker

Den neste testen gjorde meg litt nervøs igjen. Det var greit med vibratoren nå, men hvordan ville jeg reagere når jeg hadde en mann foran meg og jeg var så kåt som dette? Fitta mi begynte å verke av opphisselse, og hjernen min hadde begynt å bli fullstendig oppslukt av sex-tanker. Jeg bestemte meg for å ta det rolig. Ett skritt av gangen. Jeg gikk tilbake til kafeen for å dekke behovet med en god soft-is. I kassa sto en pen, ung mann som spurte hva jeg ville ha. ‘Det skulle du bare ha visst’, tenkte jeg. Jeg tok ham i å stirre på brystet mitt. Det var ikke så uvanlig at mannfolk gjorde det, men dette blikket holdt lenger enn vanlig. Først da husket jeg at de stive brystvortene mine selvfølgelig slo mot skjorten jeg hadde på meg. Jeg ble litt flau, siden han var så ung, men samtidig gjorde det meg enda kåtere at jeg fikk oppmerksomhet fra en som ham. Etter soft-isen var det endelig på tide å gire opp igjen. Jeg så meg ut en skobutikk der en mann sto og ryddet i hyllene. Jeg prøvde å finne et par som kunne gå med det nye antrekket mitt. Jeg fant et par svarte, høye hæler. Jeg kunne sett etter min egen størrelse, men istedet tok jeg det jeg fant og gikk til mannen som jobbet der og spurte om han kunne hjelpe meg å finne dem. Han adlød pliktig. Jeg beundret ham bakfra der han sto og lette i hyllene. Da han snudde seg raskt for å vise meg esken han hadde funnet tror jeg han tok meg i å stirre på skrittet hans. Han viste meg bort til en benk. Da jeg satt meg ned kunne jeg føle hvor våt jeg hadde blitt. En flekk var synlig på trusene mine. Jeg hadde glemt å forberede meg på en situasjon som denne. Da han satte seg på kne innså jeg at han vill ha fritt innsyn, så jeg klemte beina sammen så godt jeg kunne. Han løftet opp den første skoen, og det ble kleint å sette foten frem. Han klemte den på.

Å bytte fot var i hvert fall merkelig, og han må ha tenkt på hva i all verden som er galt med denne dama. Jeg skalv litt av nervøsitet, men var også fristet til å bare spre bena og se reaksjonen hans. På med begge skoene, og en runde i butikken for å prøvegå dem. Jeg er vanligvis god på høye hæler, men i all opphisselsen fra vibratoren som fortsatt jobbet inne i meg, og i all sjenansen, vaklet jeg rundt som en idiot. Da jeg snudde for å gå tilbake, så jeg at han humret litt. Jeg er sikker på at han tenkte at dette måtte være mine første høye hæler. Men det var vel bedre at han lo av meg for skoene, enn at han tok meg i å gi meg selv nytelse foran ham. Jeg var litt mer komfortabel da jeg satte meg ned, men jeg hadde allerede glemt, igjen, hvor våt jeg var, og slo knærne sammen raskt. Men det var for sent. Han hadde lagt merke til det. Jeg så opp og han ga meg et forvirret uttrykk, men han så ned og må ha sett hvor stive brystvortene mine var, og sakte ble forvirringen til et lurt smil. Denne gangen VET jeg at jeg ble rød. Men det var ingen vei tilbake nå. Jeg kunne ikke løpe avgårde i et par høyhælte sko jeg ikke hadde betalt for. Så han satte seg på kne igjen for å hjelpe meg å ta dem av. Den lille tommelmanøveren han gjorde langs føttene mine da han dro dem av var nok til at det gikk en iling gjennom kroppen, og jeg ga fra meg et lavmælt stønn. Så kåt som jeg var, var den minste berøring himmelsk. Jeg visste at han lekte med meg. Jeg prøvde å gi ham et rampete blikk, men det ble halvhjertet siden jeg prøvde så hardt å holde meg sammen. Jeg måtte lukke øynene for å holde meg i ro mens han tok av meg den andre skoen. - “Er det noe mer du trenger hjelp til?”, spurte han da vi hadde kommet oss til kassen, og begge to lo litt av hvordan han hadde ordlagt seg. Jeg smilte, betalte og gikk raskt ut av butikken.

Oppløp

Jeg fant meg en benk midt i kjøpesenteret der jeg kunne sette meg ned. Jeg følte meg litt skitten som hadde blitt stimulert av en fremmed mann, men det var også litt fantasi i det. Jeg var så kåt etter denne opplevelsen at jeg knapt klarte å holde meg sammen. Jeg hadde lyst til å knulle hver mann som gikk forbi benken der jeg satt. ‘Om de bare visste’, tenkte jeg. Jeg fisket frem fjernkontrollen igjen. Det eneste som gjensto nå var å prøve høyeste hastighet. Jeg kunne føle varmen spre seg i underlivet mitt. Jeg var så hoven der nede at jeg knapt kunne gå normalt. Men jeg tok en runde til i kjøpesenteret, og der jeg gikk tenkte jeg på hvordan det kjentes som om det var mannen min sin deilige pikk som fylte meg, som banket inne i meg. Alt ble en tornado av kåthet og pikk og stønn og plutselig tippet jeg over kanten. Nesten som en overraskelse slo orgasmen inn. Den var så intens at jeg måtte støtte meg til en av benkene. Jeg lukket øynene, holdt pusten og bet meg i leppa for ikke å lage oppstyr offentlig. Der ble jeg stående til en mann kom og spurte om det gikk bra med meg. Han ble stående ved siden av meg en stund selv om jeg sa at det gikk fint, at jeg bare trengte et minutt til å komme meg. Alt jeg ville var å se ham gå, så jeg kunne skru ned vibratoren, som etter orgasmen ikke var like behagelig lenger. Han gikk etterhvert, jeg rev tak i fjernkontrollen, skrudde av vibratoren, småjogget til bilen og kjørte hjem. Vel hjemme reflekterte jeg over det som hadde skjedd. Dagen hadde vært både pinlig og en seksuell rus. Blandede følelser spant rundt i hodet på meg. Spørsmålet var om jeg ville gjort det igjen, under kontroll av mannen min. Akkurat nå var jeg fortsatt så kåt at jeg ville gjort hva som helst for ham om han hadde vært hjemme fra jobben. Jeg tror svaret ligger der. JA, jeg hadde gjort det igjen.

Flere erotiske noveller:

  • Selvtilfredstillelse - Et singelliv trenger ikke være kjedelig. Det er jo så mye man kan gjøre med seg selv...
  • Cathrine live - Han kjenner henne fordi han har sett henne naken mange ganger på chat, men han har ikke sett henne live...
  • Bak konas rygg - Han elsker både svigerinnen og kona, men da han er på swingers klubb får han seg en uforvented overraskelse...
  • Fristelser i fjellet - Fjellet er ikke bare skapt for å gå på tur, men også for noe litt mer erotisk...
  • Sydenturen - Da han se henne på stranden får han ståpikk…