Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Sexpartner Norge

For å kunne finne deg en sexpartner i Norge er det viktig å vite hva en sexpartner egentlig er. Definisjon av ordet ”sexpartner” er nokså entydig. I de aller fleste tilfeller vil det si at man begrenser seg kun til den fysiske delen av et forhold. Altså, at man har en pulevenn. Mange av oss går gjennom forskjellige faser i livet. Av og til, kan man bli lei av langvarige forhold eller man kan slite med å være tilknyttet til andre mennesker. Det kan også hende at etter flere år med en og samme sexpartner, får man ikke lyst til å være innblandet i noen forhold som helst eller man har lyst på en Affære. I slike situasjoner kan det være veldig passende med en uforpliktende sexpartner. Man kan nyte den fysiske delen, uten å ha med den emosjonelle ”lasten” med seg. På et eller annet tidspunkt i livet kan det være nødvendig å ha en slik person i nærheten av deg. Enten som en plaster på såret etter et eventuelt Utroskap, eller bare for å ha det gøy, eller som middel for å slappe av på fritiden.

Finn en sexpartner i Norge

Du er sugen på Sidesprang eller uforpliktende treff? Det å finne seg en ”normal” sexpartner i norske storbyer kan være både enkelt og utfordrende. Det kommer selvfølgelig an på hva slags person du er. Om man er utadvent eller svært sjenert, er det fortsatt flere muligheter for å finne seg den rette personen for å ha det gøy. Et viktig punkt på dette området kan være å finne balansen mellom det å være mer eller mindre selvsikker, samtidig som man prøver stadig vekk å utforske nye måter for å finne forskjellige ”nøkler” til samme dør. Uansett hva slags personlighet eller utseende man har, er det alltid lurt å ha litt sjarm i bagasjen. Å kunne uttrykke sjarm kan betraktes som en slags kunst. Man trenger ikke nødvendigvis å være noe særlig pen eller sexy, i hvertfall ikke ut fra det ”allmennaksepterte” bildet. Historien har vist en del eksempler på akkurat dette. Den franske sangerinnen Edit Piaf var ikke noe særlig attraktiv fysisk sett, dessuten hadde hun en nokså tragisk livshistorie. Men mange kan si seg enig i det at hun hadde noe spesielt og attraktivt i seg. Noe svært tiltrekkende, som førte til at hun hadde mange fans, og hun slet neppe med sexlivet. Kanskje det var snakk om hennes stemme eller stil, hvem vet? I hvert fall kan man påstå at de aller fleste mennesker har noe i seg, noe som kan virke veldig tiltrekkende for andre personer. Det viktigste er å få det frem på rett vis, kanskje ved hjelp av en kontaktannonse. Å gjøre slik at sjarmen kommer ut på en riktig og naturlig måte, fordi da kommer den uansett til å se ut som en fordel i andre sine øyer. Man selvfølgelig gi blaffen i hva andre mennsker synes eller sier om deg. Noen kan betrakte akkurat denne biten som en slags form for sjarm, men her kan det være litt lurt ikke å overdrive, fordi det er ikke alltids slik at mennesker trives å være rundt personer som er arrogante eller har en tendens til å virke alt for selvsikre. Uansett hvilken fremgangsmåte man skulle velge, kan det være en god ide å gjøre litt research før man skal på jakt etter en sexpartner i Norge.

 

En sexpartner i Oslo

Oslo, for eksempel, har en del barer, restauranter, diverse utesteder å by på. Norges hovedstad har mulighet til å skryte av forskjellige bystrøk som er rike på uteliv og kulturliv. Noen av de mest populære utestedene ligger selvfølgelig i sentrum eller i nærheten av sentrum, men Grünerløkka og Majorstua har også mange attraktive kafeer og barer som kan være en god start for dem som ønsker å finne seg en ny sexpartner. Er man i en alder av 20-50 år, kan man ta seg en pubrunde på en lørdagskveld for å utforske litt. Det kan kanskje være lurt å ta med seg en kompis eller to. På denne måten kan man nyte kvelden enda mer. Dessuten kan man øke sine sjanser for å bli vellyket, dersom en ikke er alene. Sosialt samvær med sine kamerater eller venner er uansett en fordel, uansett om man er på jakt etter nye sexopplevelser som One Night Stand eller ikke.

I området rundt Blindern er det ofte slik at det kryr av studenter som er villige til å bli kjent med mange forskjellige mennesker. Når de lager noen form for arrangementer der (dette skjer vanligvis enten i begynnelsen, eller på slutten av et studiesemester) er det neppe en dårlig ide å ta seg en tur til for eksempel Chateu Neuf for å nyte et par øl, og kanskje bli kjent med noen studenter eller andre unge mennesker. Noen av dem kan også være på jakt etter nye opplevelser når det gjelder sex. Det er ikke alltids slik at man går rett på sak i sånne tilfeller, så her gjelder det å være litt tålmodig. Går man fra Majorstuen i rettning av Slottsparken, kan man også finne mange utesteder der det er liv. Her kan man støtte på puber og barer for dem som er litt eldre enn den gjennomsnittlige studenten. Utestedene kan selvfølgelig variere i forhold til pris og publikum, så her gjelder det å utforske litt for finne frem den rette atmosfæren. I Oslo, og i andre norske storbyer er det ofte slik at man finner seg en potensiell ”one night stand” rett før et utested skal stenges. Fordi da er det slik at mange har konsumert en del alkohol, alle er i godt humør, og noen vil at festen skal fortsettes. Da er det bare å finne seg en rett gjeng med glade mennesker som vil eller skal på en nachspiel. På et slikt tidspunkt kan man prøve å spørre direkte om å bli med på festen. Har man ankommet på en slik fest, er det ofte slik at sjansene for å vellykkes blir mye større en vanlig.

I Oslo generelt, er det relativt enkelt å finne seg en uforpliktende sexpartner, hvis man virkelig går for det. Med den rette innstillingen kan man oppnå veldig mye. Som sagt, det er ikke alltid snakk om utseende, nasjonalitet, sosial status, økonomisk situasjon eller lignende. Oslo har mange mennesker som representerer forskjellige lag av diverse bakgrunn. Så her gjelder det bare å prøve å gli inn i det rette miljøet, sette fokus på et godt humør, og man har nesten en garanti om få ting som man vil!

Flere sexpartner fakta og erfaringer: