Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Mat som øker potensen

Mange prøver å øke potensen sin gjennom å spise piller eller syntetisk sammensatte midler. Noen til og med går til kvakksalver og betaler masse for å ende opp med samme resultat som før. Det er få som vet at det faktisk går ann å spise potensøkende grønnsaker og frekk frukt på en helt vanlig måte! Mens kvinner gjerne vil ha oppskrifter på mat som øker lysten er menn interessert i mat som øker potensen. Her kommer top 5 av ingredienser som kan hjelpe deg å øke lysten på sex:
1. Ananas: Når ananasen er veldig moden og saften brenner på tunga di er den akkurat riktig for å stimulere deg. Beboerne av Antillen sverger til denne saften i over flere hundre år så det er bare å få tak i en moden og deilig ananas.
2. Granateplet: Særlig kvinner burde ikke spare med å spise granatepler. De inneholder store mengder av vegetabilske hormoner og er full av østrogener som styrker kvinnenens lyst.
3. Aspargis: Alle som vil øke potensen sin burde spise denne grønsaken. Aspargis ble før i tiden ofte kalt for sanselig stengel og hemmeligheten bak den er at den er full av sink og asparagin-syren som virker forsterkende for mannlige potensen.
4. Hvitløk: Sink er også bestanddel av hvitløk som i middelalderen ble kalt for kjærlighetsløk.Eneste problemet er lukten! Hvis begge spiser hvitløk burde det ikke være noen problem men du burde gi avkall av den hvis din partner ikke liker den.
5. Artisjokk: Vitamin C og cynaridin gjør at artisjokker aktiverer våres seksualkjertel. Vi produserer flere seksual hormoner og får dermed mer lyst.

God sex og riktig ernæring betinger hverandre

Noen sier at sjokolade er bedre enn sex. Men hva syns folk er viktigere? God mat eller god sex? Det er nok ikke lett å svare på dette spørsmålet siden mennesker både trenger sex og mat for å overleve. Men må vi velge mellom dem? Absolutt ikke! Vi kan jo spise god mat og ha god Sex også. Men det er noen regler på hvordan du helst skal spise for å etterpå nyte sex. Rundt en åttedel av befolkningen i Norge har problemer med sin libido og mange mangler rett og slett lyst og erotisk energi. Det er ikke rart siden vi ofte lider under stress, beveger oss for lite og spiser gal. Hvis vi bare spiser ferdigmat og ikke tar oss tid til å nyte maten så kan det betyr at vi ikke verdsette kroppen vårt. Før eller seinere vil vi enten legge vekt på oss eller blir så tynn at det er usunn og hvis vi ikke tilfører kroppen alt den trenger for å fungere så går dette i feil retning. Det første vi burde gjøre er altså å være bevisst på hva vi spiser og hvordan vi gjør det. Ikke handle for mye men god mat istedenfor og nyt tiden du tilbringer med mat. Ta deg nok tid til å lage middag og inviter vennene dine så at dere kan nyte måltiden sammen.

 

Slik blir du en kåt kokk

Du vil overraske kjæresten din med en sexrett? Det finns mange måter på å vekke lysten til din partner. Enten så kan du overraske han eller henne ved å lage riktig god middag til hverandre og bruke ingredienser som du nå vet er libidovekkende. Du kan også ta på deg sexy undertøy og møte kjæresten din på bordet i bare undertøyet. Kanskje dere velger å oppvarme maten og først spiser opp hverandre. Hvis du alltid har drømt om å ha sex på kjøkkenet så kan dur for eksempel pynte deg med maten og legge deg på kjøkkenbenken eller på bordet. Ha på lys som er litt mørkere og sett på musikk som får deg og din partner kåt. Igjen ha på deg noe erotisk og pynt deg med jordbær og litt krem eller kaviar. Når han eller henne kommer hjem så vent på at de oppdager deg eller lag et spor slik at du blir funnet fort. Det eneste du må huske på er å slå av komfyren og alt du brukte, ellers blir det kanskje hettere enn dere ønsker det. En annen ting du burde tenke på er at ikke all maten egner seg for sexleker og at det faktisk kan bli ekkellt. Det er sexy å ha sushibiter på kroppen men å bade i sjokoladepudding eller spagetti bolognese er kanskje ikke den beste idéen.

Sex på restaurant

Når man spiser så tilsværer man ofte mange sanser. Hvis vi smaker på noe som er godt så syns dette på ansiktene våres. En annen ting er at når vi virkelig nyter maten så kan det være godt med litt vin eller øl. Kanskje det er derfor mange drømmer om å sex på et restaurant? Det er faktisk noe som er ganske lett å få til hvis du trykker på rette knappene av han eller henne som du er ute å spise med. Første ting er å ikke bestille mat som er for fettete eller som du blir for mett av. Det kan nemlig føre til at du blir treg og lysten på sex blir borte. En annen ting er at det finns mat som det går an å spise på en sexy måte. Det er for eksempel de fleste av sjøfruktene og ting du biter i, suger på, eller slikker. Prøv å forføre partenren din ved å berøre beinet under boret eller ha hånda di litt for langt opp ved låret. Alt du gjør burde gå sakte for seg, det er ingen andre som skal legge merke til hva dere er i ferd med å gjøre og partneren din har tid til å bli kåt. Dere kommer til å ha så mye lyst på hverandre at dere ikke klarer å holde tilbake. Du velger å gå på du, så kommer han eller hun etter. Du kan også dykke hodet ditt ned under bordet og skjemme bort han eller henne. Det som er mest spennende med å ha sex i offentligheten er at dere risikerer å bli tatt. Men hva er det vi alltid sier: No risk, no fun!