Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Snakk dirty

Menn elsker når kvinner snakker om sex. Ikke bare på grunnen av ordene men også fordi de tenker på alle andre ting som munnen kommer til å gjøre etter hvert. Men hvis man ikke har så mye øving på sextalk så kan det fort gå i feil retning. I steden for å gjør mannen kåt, mister han interessen og du blir værende aleine. Hvis du passer på følgende ting, lykkes det helt sikkert!

Leksjon 1. Overvinn hemninger: Hvisk ham i øret at du har lyst på ham nå. Det er harmløs men har en stor virkning. Vis ham at du virkelig mener det og prøv å være selvbevisst. Jo mer selvbevisst du er jo kåtere blir han. Velg en stemme som er litt dypere og ikke høy og barnslig. Det passer mye bedre når du snakker om ønskene dine!

Leksjon 2. Finn ord som passer: Denne grunnregelen er egentlig veldig enkelt. Snakk tydelig om det du vil og ikke prøv å bare antyde ting. Det er alltid bedre å snakke direkte om det du vil. Det som er bra med dirty-talk er at du kan bruke nesten alle ord du kan tenke på. I steden for å krampaktig finne på ord som beskriver penissen, bare bruk ordene du vanligvis sier når du snakker med din vennine om sex! Noen ganger kan bare et ord gjør at setningen blir kåt. “Du lukter godt” er det ingen som hører på. “Du lukter kåt” derimot er garantert noe som får han til å komme ute av seg.

Leksjon 3. Ikke sier noe intesigende: Ofte er det bra med enkelte lyder som åååh eller oooh, men hvis du er ute etter en dialog full av seksuell spenning så holder det ikke med det. Bare snakk rett ut hva du vil og ikke sier ting som “Det hadde vært fint om du kunne lekke meg”, men heller “Jeg vil at du lekker meg”.

Leksjon 4. Velg riktig tonefall: Hvis han liker fransk aksent så gjerne uttal ordene på en fransk måte. Det som er viktig er at du snakker tydelig og setter pauser, og at du fremhever ordene som ikke vanligvis hører til ditt ordforråd. Særlig når dere er på utesteder viser dette sin virkning. Snakk til ham om dine ønsker uten at noen andre rundt dere legger merke til det og skynd dere å komme dere hjem.

Leksjon 5. Står bak ordene dine: Ingenting er pinligere enn den forlegende tausheten etter deres dirty-talk. Du trenger ikke være pinlig berdørt av det du akkurat har sagt men heller sier: Det var virkelig godt!” Det gjør deg til den mest attraktive kvinnen i verden og hvis du fører til at du fortsatt er våt så kommer han til å bevise deg dette en gang til.

 

Falsk kaptein på båten

Har du noen gang opplevd at du hadde det gøy sammen med noen som du var i senga med og bare en liten setning gjorde at du aldri igjen kommer til å kunne ha sex med denne personen igjen? Det har faktisk en god veninne av meg opplevd. Hun ble kjent med en tysk mann som var to år yngre enn henne, de likte hverandre og en kveld endte de opp med å ha sex. Vennina mi fant fort ut at han kysset greit men resten? Vel, ikke noe å snakke om. Han prøvde et eller annet med fingrene på puppene hennes og deretter skled han lengre ned, men det føltes ut som om det var en tenåring som for første gang i sitt liv hadde en dame i sengen. “Herregud”, tenkte hun, mens han fortsettet med sine rare forsøk å tilfredstille henne. “Nei, hva i helvete, hva er det han driver med?”. Hun skulle gjerne avbrøt alt sammen men hun likte ham svært godt og ville ikke såre han. Hun prøvde å late som om det var godt og tenkte på hva hun skulle spise til middag i morgen. Så ble det enda verre med han. “Nei så jævlig, dette har jeg ikke fortjent”, tenkte hun videre. Han var akkurat i ferd med å presse seg inn mot henne og beveget seg sakte opo og ned. Nå klarte hun ikke å late som om hun likte det lenger. Hun bare lå der som en stein, mens han åpenbart hadde det gøy og trodde hun òg. Hun hadde lukket øynene for å ikke måtte se på han som allerede svettet, men åpnet dem brått da han sa: “Ohhh, jeg har ikke så mye erfaring men i tyskland har vi et ordtak som sier at på gamle båter lærer man å seile”. Hun trodde ikke på ørene sine. Hva var det han akkurat hadde sagt? Gamle båter? Skulle hun liksom være en gammel båt med sine tjueseks år? Hun klarte ikke lenger å holde lattekrampen tilbake. Hun knekk sammen av latter og skjøv ham bort fra seg. Han kikket forvirret på henne, rødmet og hadde ikke peiling på hva han hadde gjort feil. “Hva er det for noe?” Spurte han og hun kunne ikke annet men å si: “Vet du hva? Du får ikke lov å være kapteinen på båten min lenger.”