Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Grinebiteren

Hanne stønnet. Hun trykket dildoen dypt inn i seg, og lot musklene presse den mykt ut igjen. Hun var våt, dryppende våt faktisk, og hun lot hodet falle bak mot puta. Det var over 7 måneder siden hun sist hadde kjent en kuk inni seg, og frustrasjonen hadde begynt å gå utover både humøret og jobbprestasjonene hennes. Konsentrasjonen var på bunn, og det eneste hun klarte å tenke klart på – var å bli tatt. Det var blitt så ille at hun nå mentalt kledde av hvert mannfolk hun passerte på gata. Hun forestilte seg pikken deres, lurte på hvor store de var, hvor harde de ble. Hun fantaserte om å runke dem, suge dem, erte dem og tre seg ned på dem. Hun ville ha noe inni seg, hun ville bli bunnet og fullt opp. «Faen», mumlet hun og la dildoen bort. Hun stirret opp i taket og sukket høyt. Å fingre seg selv til orgasme var for lengst blitt til noe utilfredsstillende. Hva hjalp en klitorisorgasme når hun egentlig ville bli stimulert hardt og godt innvendig? Dildoen var en god sak å ha når det ble for ille, men mentalt var det ikke nok. Hun lot fingrene gli mellom de våte kjønnsleppene, og hun gnidde fingeren hardt og fort over klitoris. Den var oppsvulmet, det var godt – men ikke godt nok.

Nok av vibratoren

Kjapt, reiste hun seg og drog trusa og buksa på seg igjen. Hun kastet et raskt blikk i speilet og skar en ergerlig grimase til seg selv. Hun var jo pen, slank og søt. Det burde ikke være noe problem for ei ung og fin jente som henne selv å få seg noe, det var hun klar over. Men hun hadde alltid levd i den troen av sex var noe som skulle praktiseres mellom to kjærester. One Night Stands hadde alltid bydd henne imot, og hun forstod ikke trangen de andre venninnene hadde til å finne seg noen på byen. «Det var før jeg selv ble singel, det», svarte hun speilbildet sitt og sukket igjen. Hun hadde standarder før, kriterier hun alltid opprettholdt. Men nå... Nå var hun på nippen til å stikke ut ytterdøra og finne det første og beste av mottatte kjønn. Ikke var hun glad i alkohol, så å dra på den lokale puben bare for å plukke med seg et mannfolk, ble rett og slett for dumt. Så lavt ville hun ikke synke. «Faen», sa hun igjen og drog en hånd over ansiktet. Hun begynte å fikse det korte, mørke håret og fjernet litt mascara som lå under øynene. Brått skvatt hun til idet ringeklokka ringte, og hun virret forvirret rundt seg selv, før hun registrerte hva hun måtte gjøre. «Toppen, toppen», mumlet hun for seg selv og drog toppen raskt over hodet før hun gikk ut av stuen og bort til gangen. Hun åpnet døra og ble overrasket over å se den eldre, ofte sure, naboen stå utenfor. «Hei», sa hun forfjamset, nærmest i en spørrende tone. Han gryntet. «Det lekker fra taket ditt», gneldret han irritert og trådde inn. Hanne lukket døra etter han og satte hodet på skakke. «Hæ?» «Det drypper ned på kjøkkenet mitt! Skulle tro du hadde oversvømmelse her oppe!» Naboen gikk bestemt gjennom gangen og inn i stua. Hanne fulgte etter, fremdeles svært forvirret. «Det er da ingen oversvømmelse her», sa hun. «Det kan du vel se?» Naboen svarte ikke, og Hanne himlet med øynene. Hun hadde bodd over denne eldre mannen i tre år, og aldri hadde han vekslet et hyggelig ord med henne, hun visste ikke en gang hva han het! Han var stor, streng og småskallet. Sammen med en ufyselig personlighet, kunne Hanne trygt konstantere at han var en av de minst sjarmerende menneskene hun noen gang hadde kjent. En skikkelig grinebitter. «Blir det muggskader, så får du betale», gneldret mannen igjen og fortsatte mot badet hennes.

Oversvømmelse

 

«Se her ja! Du har rammet du også.» Han stod i døråpningen til badet og pekte mot dusjen hennes. Hanne fikk hjertet i halsen og ble med et redd for at det faktisk var en oversvømmelse på gang. Hun gikk forbi han og inn på badet, og fikk se en elv av vann som sildret nedover veggen hennes. Det var vått på hele gulvet, og sluken i dusjen tok imot så mye det bare klarte. «Hva i alle dager?» Hanne ble forskrekket, og begynte å plukke opp klær og andre saker hun visste ikke likte vann. «Hva har skjedd her da?», mumlet hun stresset og klødde seg i nakken. «Regnet», sa mannen. «De må nok fikse taket, for det renner jo rett inn.» Hanne så ut vinduet, og det gikk opp for henne at det grufulle været som hadde vart i flere uker, endelig hadde vunnet over den menneskelagte bygningen. «Faen», hvisket hun til seg selv. Dagen ble bare verre og verre. Hun satte seg etterhvert på en stol på kjøkkenet og så på naboen som ringte illsint til både huseier og brannvesen. «Brannvesenet er på vei. Det er visst oversvømmelser i hele området, så det kan ta sin tid.» Hanne sukket og bad naboen sette seg i sofaen om han ønsket. Han nikket og satte seg ned,- og det var ikke før han selv så den våte dildoen at Hanne registrerte den. Hun gispet og løp bort for å fjerne den, men igrunn var det altfor seint. Istedenfor ble hun stående foran naboen med den glinsende dildoen i hånda og prøvde febrilsk å komme på en unnskyldning som kunne selges. «Hadde ikke du kjæreste da?» spurte naboen og ristet på hodet. Han gryntet brydd og klødde seg i det grå skjegget. «Jo. Eller, ikke på et halvt år», svarte Hanne skamfullt og gikk inn på soverommet. Hun la dildoen under sengen og bannet stille i flere lange sekunder før hun kom ut igjen. Hun kunne kjenne huden i ansiktet brenne, og hun prøvde å komme på en grunn til at naboen kunne gå igjen. Nå måtte hun flytte også, dette var virkelig drømmedagen hennes. «Kan vel ikke være bedre enn å vente på et mannfolk. Alt dere unge gjør i dag. Ekkelt er det.» Hanne ble irritert. Ikke bare var han ufordragelig som alltid, men han spyttet også på seksualiteten hennes, kalte det ekkelt. Hun følte sterkt for å forsvare seg, men bet tennene igjen.

Naboknull

«Hva er galt med å holde seg skinnet, sier nå jeg», mumlet han igjen og så på klokka. «Lett for menn og si», svarte hun lavt og satte seg på en stol på andre siden av rommet. «Dere puler jo på alt som går». Mannen så opp på henne, sendte henne et rasende blikk. «Dere er skitne i dag, det er problemet!» Hanne åpnet munnen for å komme med et motangrep, men lukket den idet hun kjente hvordan underlivet begynte å brenne. Ble hun kåt? Tente denne gamle, motbydelige mannen henne? Hun ble ikke helt overrasket, i og med det meste gjorde henne lysten for tiden. «Hva er galt med det?» spurte hun stille og så på han. Hun svelget hardt og kjente hvordan huden kriblet. Han var ikke noe pen, langt ifra. Ikke kunne hun se for seg at han noen gang hadde vært det heller. Stort ansikt, klumpete nese, små øyne og altfor mye skjegg over en veik hake. «Alt», svarte han uten å møte blikket hennes. «Så dere mannfolk er bedre? Om jeg hadde kledd av meg nå, så hadde du bare sett dumt på meg?» Hanne testet både hennes egne og naboen sine grenser nå, og det var hun fullt klar over. «Ja, du kan bare prøve deg», hånlo mannen. Hanne kjente hvordan hun ble klam av irritasjon og kåthet. Det var forvirrende, og hun forstod raskt at mangelen på sex hadde gjort hjernen hennes både ufornuftig og smågal. Uten å helt skjønne selv hva hun gjorde, reiste hun seg opp og begynte å kneppe opp buksa. «Nei men faen da jente, gi deg med det der!» freste naboen til henne. Hanne stoppet, så på ham, før hun drog den grønne toppen over hodet. Hun fortsatte med å kneppe og buksa, og begynte å vri seg utav den. Hun stod i undertøyet, kåt og trassig. «Kle på deg før jeg ringer politiet også!» «Bare om du beviser for meg at du ikke ble hard av dette», sa Hanne og så på ham. Naboen fnyste og så bort. Hanne løsnet bhen raskt, og lot den falle ned på gulvet foran seg. «Bevis for meg at du er så mye bedre enn meg. Bevis at du ikke lar sexstyre deg. At det er noe skittent.» Naboen hevet et øyebryn, så seg rundt og fnyste igjen. Hanne tok tak i trusekanten og drog ned forsiktig nedover lårene sine. Naboen så på henne for første gang siden bhen falt av, og han åpnet munnen noe. Hanne var en flott jente, det visste hun godt selv også. Hun hadde runde, spretne pupper, flat og myk make med en formfull og stram rumpe. Hun stod splitter naken foran han, visste godt at han studerte den glattbarberte musa hennes. Hun kjente hvordan musklene dirret av kåthet, og hun bestemte seg for å la kroppen styre henne. Bare denne ene gangen, så kunne hun gå tilbake til den dydige og prektige jenta hun alltid hadde vært. «Slutt», mumlet mannen og kremtet. Hanne gikk helt bort og stilte seg foran han. «Bevis det da», sa hun. Når naboen ikke svarte, tok hun en rask hånd ned på fanget hans, mellom beina og kjente hvordan den bulte. «Jeg visste det», smilte hun fornøyd og gikk for å hente opp klærne sine igjen.

Men da reiste naboen seg kjapt, tok hardt tak i armen hennes og dyttet hennes ned i sofaen. Hun landet på siden og gispet først av overraskelse. Naboen var hardhendt, og han tok nå og snudde henne rundt på magen og løftet henne hardt opp på knærne. Lysten tok totalt over, og Hanne pustet nå tungt og forventningsfullt. Naboen kneppet raskt opp buksa, drog ut en stor og hard kuk. Det grinete blikket hans var borte, og hun bet seg i leppa over synet. Han gikk bort til henne, spredte beina hennes så langt han klarte og dyttet kukhodet inn mellom leppene hennes. Han begynte å presse hardt på, og måtte trykke noen ganger før den gled dypt og hardt inn i den våte fitta hennes. Hanne hev etter pusten, kjente hvordan det var altfor lenge siden det hadde vært en pikk inni henne. Det brant av både smerte og nytelse, og øynene rullet bakover. Naboen stønnet og gryntet, ekkel som han vanligvis var, og pumpet på. Kuken var stor, det skulle han ha. Pikken gikk dypt inn i henne, ut og så inn helt igjen. Hun kunne kjenne den store, klamme magen hans daske mot rumpa hennes – og det hele tente henne enda mer. Det var en kontrast hun aldri hadde tenkt på før. Ung og stram jente sammen med en gammel og stygg mann. Herregud som det tente henne. «Skitne jente», mumlet naboen og tok henne hardere. Hanne stønnet høyt nå, og skalv i hele kroppen. Det rant nedover lårene hennes og hun knep øynene igjen. «Skitten er du», sa han igjen. Han fortsette å støte inn i henne, pumpe på og Hanne kjente hvordan hver eneste muskel i kroppen dirret. Naboen begynte å kna rumpa hennes, spredte rumpeballene og masserte hardt. Han hadde utholdenhet, det var det ingenting å si på. Hanne ble andpusten av skjelvingen, og hun begynte å komme med små ynk. «Ta det», sa naboen og fortsatte i samme tempo. Pikken ble trykket raskt inn og ut av henne, og hun kjente hvordan fitta klemte hardt rundt den store pikken hans. Det ble nesten for mye for henne, og hun begynte å vri på seg. «Ta det, sa jeg», sa naboen og fortsatte. Han tok henne lenge, stønnet og pustet – og Hanne ynket høyt. Pikken hans var fantastisk. Den fylte henne helt opp, masserte og stimulerte alle punktene inni henne, fikk orgasmen til å bygge seg opp. «Jeg kommer», mumlet hun med halvåpen munn. Dette fikk naboen til å øke tempoet og han pulte henne hardt til orgasmen herjet i hele kroppen hennes. Hun ristet hardt og lot et lite skrik slippe ut mellom leppene sine før hun bet tennene sammen. Lårene sviktet under henne, og hun falt flat ned på magen, fremdeles skjelvende og andpusten. Naboen begynte å trekke seg ut, og hun gav fra seg enda et ynk idet pikken glapp ut av henne. «Da skal nok brannvesenet være her snart. Jeg anbefaler deg å legge håndklær ved døren for å forhindre at vannet renner ut fra badet», sa naboen upåvirket og begynte å kneppe opp buksesmekken. Hanne fikk med et en trang til å dra teppet som lå i sofaen over henne, og hun krøp sammen under det. Kroppen dirret fremdeles, og fitta var så våt at hun var redd det ville sette flekker i sofastoffet. Naboen kremtet igjen, og nikket mot henne før han gikk bestemt mot ytterdøra. Hanne svarte ikke, men samlet seg selv i noen sekunder før hun skjønte hva som hadde hendt. Hun var veldig mettet og fornøyd, men hun kranglet nå med flere tanker og følelser på en gang. Det var en stemme i henne som fordømte det som hadde skjedd, samtidig som en stor del av henne elsket det. En ny side var antageligvis blitt oppdaget, og hun visste ikke helt hva hun skulle gjøre med den. Naboen sa lavt hadet, før han lukket ytterdøra bak seg. Stillheten la seg igjen over leiligheten hennes, og hun satt naken og våt under teppet. Hvordan det ville bli å møte på grinebiteren i trappeoppgangene, visste hun ikke. Men en kriblende følelse sa at det ville bli svært så pirrende. Ville det skje igjen? Ville hun at det skulle skje igjen. Hun visste svaret, men var for øyeblikket for flau til å si det høyt.

Flere erotiske noveller:

  • Nora - Del 1 - Kompisen til Nora er kjent for hans seksuell åpenhet og da han inviterer Nora på fest er det ikke en vanlig partygjeng hun møter...
  • Nora - Del 2 - Etter deilig knulling med en gruppe fremmede fortsetter Nora sin swingerseventyr inne...
  • Lina - Del 1 - Lina sin gynekolog finner fort ut at smertene i underlivet ikke er hennes feil, men oppstår p. gr. av feil sexpartner...
  • Lina - Del 2 - Lina gir sexpartneren en siste sjanse for å rydde opp i sexlivet dems...
  • Middelhavskos - Fire venner på ferietur koser seg ikke bare i sola, men også med hverandre...
  • Felles Forlyster - En singel mann opplever sitt første sextreff og elsker det...