Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Nora på swinging, Del 1

Jeg var en nysgjerrig sjel, det kunne jeg ikke legge skjul på. Det var rett og slett min natur, å være søkende og nysgjerrig. Alt som jeg ikke visste alt om, måtte utforskes, og dette gjaldt også det seksuelle. Jeg hadde trodd han tullet, første gang Jonas spurte meg. Det var ingen hemmelighet blant vennene våre at Jonas trivdes godt i Swingersmiljøet, men at han skulle spørre om jeg ville bli med – hadde jeg aldri trodd. Vi hadde kjent hverandre i flere år, meg og han, og jeg anså han som en av mine nærmeste kompiser. Litt gal hadde han alltid vært, og svært åpen om sine seksuelle opplevelser. Gjengen hadde måpte første gang han avslørte livsstilen sin, men det ble raskt normalisert, og vi pratet sjeldent om det igjen. Det var før Jonas hadde ringt meg og spurt om jeg ville bli med han på en fest.

 

En litt annen fest

«Joda, det hørtes gøy ut», hadde jeg svart. «Det er en slik fest», hadde han dermed lagt til. «Å.» Jeg hadde skjønt med en gang hva han mente. «Hvorfor inviterer du meg?» Jonas forklarte da at han ikke kunne delta, med mindre han hadde med en kvinne. Noen av festene han deltok på hadde forskjellige kriterier, og den vanligste av dem alle var at han måtte ankomme festen med ei jente. Var du ikke et par, ble du rett og slett ikke sluppet inn. Dette pleide han å løse greit med ta med seg ei livlig og frigjort pulevenninne – men denne gangen var hun utilgjengelig. «Disse folka pleier å ha sinnssykt bra fester», hadde han lagt til. Jeg kunne høre at han virkelig ville slippe inn på denne festen, og bestemte meg for å være hans partner. «Jeg blir med deg inn, finner noe å drikke – men kommer til å dra om det blir ukomfortabelt!» Jeg kunne høre han smile. «Perfekt. Du trenger ikke gjøre noe, selvfølgelig.» «Selvfølgelig», la jeg til. Jonas var ivrig. Jeg slet med å holde følge, og småløp bak hælene hans. «Det er rett her borte», smilte han og pekte nedover en gate rett utfor Oslo sentrum. Jeg pustet og peste, og angret på valget av høyhælte sko. «Rett her borte». Jonas stoppet og så på meg. «Er du klar?» Jeg rettet på håret og nikket nervøst. Hva ville skje når jeg tråkket inn den døren? Hvilket syn ville møte meg? Jonas virket fornøyd med svaret mitt, og vi gikk i stillhet de siste meterne bort til bortgjemte døren ned en liten trapp. Jeg tittet rundt meg idet Jonas ringte på, og forstod at dette måtte være det perfekte sted for å holde slike fester, så bortgjemt og anonymt området var. En kvinnestemme svarte, og Jonas pratet kort før hun la på. En høy piping var det eneste vi hørte, før døra gikk opp. «Velkommen tilbake», strålte ei rødhåret kvinne idet vi tråkket inn i gangen. Hun var høy og barmfager, med et stort leppestiftfarget smil. «Takk, Michelle», smilte Jonas og kysset henne på kinnet. «Jeg måtte komme tilbake hit!» «Vi er glad for å ha deg her.» Kvinnen rettet oppmerksomheten over på meg, og holdt frem en hånd.

En ny sexverden

«Nora», nikket jeg forsiktig og tok hånden hennes. «Michelle her. Og velkommen til oss! Jonas har allerede betalt for dere begge på forhånd, men du skal få et medlemskort alle førstebesøkende får. Dette varer et år, koster 50 kroner ekstra, og gir deg tilgang til alle våre fester.» Jeg så bort på Jonas som hang opp jakken sin. Han smilte og la til: «Det er ikke nødvendig Michelle, hun skal bare være med denne ene gangen.» Michelle nikket og pekte oss begge inn en dør. Jonas gikk før meg, og jeg passet på å holde meg rett i nærheten. Det første rommet vi kom inn til, var en stor stue med flere sofaer, puter og tilhørende bardisk. Jeg holdt et godt øye med Jonas idet han gikk bort til baren, og kom tilbake med to glass vin. Iløpet av den neste timen, begynte flere mennesker å komme. Jonas foreslo etterhvert at vi skulle gå ut i bakhagen, og jeg fulgte villig etter. Bakhagen var fantastisk - det var bardisk, puter, planter, oppvarmet basseng og flere sittekroker. Vinen begynte etterhvert å virke, og praten gikk snart løsere. «Første gang?», spurte en jente ved siden av meg. Jeg så bort på henne og smilte. «Er det veldig tydelig?» Jenta lo og samlet de mørke krøllene i en heste hale bak i nakken. «Med tanke på at de fleste her allerede har begynt å prate med alle, virker du veldig tilbaketrukken.» Jeg trakk på skuldrene og forklarte at jeg kun var her for moralsk støtte. «Det sier de fleste første gangen», lo hun og la en hånd på skulderen min. Solen var allerede gått ned, og flere og flere mennesker begynte å fylle opp inne- og uteområdene.

Sittekrokene var okkuperte, bassenget bestod av flere toppløse og nakne mennesker og alkoholen begynte å løse opp stemningen ordentlig. «Hilde», presenterte jenta seg som, og holdt frem en hånd. «Nora», smilte jeg beskjedent og helte i meg resten av vinen. Hilde rakte meg hennes vinglass og sa jeg bare måtte ta resten. «Jeg hopper i bassenget. Vil du bli med?» Hun smilte lurt, og begynte å dra toppen av seg. Jeg sperret opp øynene og så raskt bort. «Nei takk», mumlet jeg. Hilde trakk på skuldrene, og brettet sammen den brune toppen. Før jeg visste ordet av det, begynte hun å løsne bhen sin, legge den sammen med toppen og fjernet både buksa og undertøyet. Jeg prøvde å ikke kikke, men Hilde var så usjenert i forhold til egen kropp, at jeg ikke klarte å la være å studere de fyldige brystene hennes og den lille friserte trekanten mellom beina. Hun spaserte selvsikkert bort til bassenget, spurte de andre om det var plass, og hoppet uti da de nikket ivrig. Stemningen var absolutt helt på topp, og alkoholen begynte endelig å få meg til å slappe av. Bakhagen var virkelig nydelig, og laternene kastet varme lys over de koselige sittekrokene. Flere og større puter ble etterhvert dratt ut, og folk begynte å flørte på alvor. Noen var allerede nakne, og hadde vært det fra begynnelsen, men de fleste hadde fremdeles noe klær på og pratet og lo. Jeg bestemte meg for å være mer sosial, og gikk bort til en sittegruppe bestående av flere puter i en sirkel. Her satt det både menn og kvinner, med og uten klær – og alle smilte og ønsket meg velkommen. «Kan jeg sitte?» spurte jeg med glasset i hånden. Jeg satte meg ned ved siden av en ung mann, og helte i meg en stor slurk vin. Praten gikk av seg selv, og jeg ble overrasket over hvor lett stemningen var. De var svært hyggelige, alle sammen, og samtaleemnene inneholdt alt fra hverdagslige susler til seksuelle fantasier. Jeg sa ikke stort, men fulgte oppmerksomt med.

Min fantasi…

«Hva er din fantasi da?», spurte plutselig en kvinne meg. Hun var litt av en hot MILF, gjerne i 40 årene, med vennlige øyne og et lurt smil. Alle i sittegruppen så på meg, og stillheten gjorde meg beskjeden. «Jeg vet ikke helt», smilte jeg sjenert og tømte glasset helt. «Kom igjen da», ertet en mann meg. Han var også eldre, og kunne virkelig ha vært faren min. «Hun tror hun er så uskyldig!» flirte en yngre kvinne, toppløs sådan, og dultet borti meg. Jeg prøvde å ikke se på de duvende puppene hennes, og stirret derfor ned i det tomme glasset. «Hva hvis jeg gjør slik?»sa hun og la en hånd over det bare låret mitt. Hun lot det stryke forsiktig opp og ned, og lurte et par fingrer under skjørtekanten min. «Helt greit», mumlet jeg og smilte forlegent. Den eldre mannen lente seg bort til meg og begynte og å stryke meg over armen. Jeg frøs til og så rundt meg. De andre 4 fulgte nøye med, drakk av drinkene sine og begynte å lyse i blikket. Uten å si noe, satte en yngre mann seg bak meg og strøk fingrene lett over kragebeina mine. Jeg likte det, hendene deres var varme mot huden min og jeg lukket øynene. «Så søt du er», hvisket den toppløse kvinnen inn i øret mitt og jeg fniste. Hendene deres ble ivrigere, og kvinnen lot nå fingrene gli under skjørtet mitt og bort til de indre lårene mine. Mannen bak meg begynte å trekke overkroppen bakover, slik at jeg lå behagelige mot brystet hans. Han løftet den stramme toppen min, og lot en annen kjærtegne magen min forsiktig. Jeg trakk pusten, ble overrasket over hvor godt det føltes. Jeg kunne ikke være sikker på hvor mange hender som strøk over meg, da øynene mine var godt igjen av velvære. Men det var mange, og jeg hadde aldri latt så mange mennesker kjærtegne meg før.

Pirrende berøring

Mannen bak meg begynte å dra toppen helt opp, og blottet snart den røde bhen min. Jeg ble med et beskjeden, men kunne ikke legge skjul på hvor pirrende det hele var. Disse menneskene ville meg bare godt, de ville gi meg nytelse – så hvorfor ikke gi etter og la dem gi meg det? Noen begynte å kysse meg på puppene, drog bhen min litt til side og begynte å suge på niplene. Det brant i underlivet, og jeg stønnet lavt. Beina mine ble forsiktig spredt, og flere hender strøk og kjærtegnet den bare huden min på lårene og leggene. En hånd lekte seg oppover mot trusekanten min, og lirket en finger inn under stoffet. «Du er våt, kjære deg», hørte jeg en kvinnestemme si. Jeg åpnet øynene og møtte blikket til den eldre kvinnen med det lure smilet. Jeg sa ingenting, men lukket bare øynene sammen igjen. Fingrene hennes begynte å dra og slite i trusekanten, helt til den gav etter og begynte å gli nedover lårene mine. Før jeg rakk å registrere hva som foregikk, var trusa dratt av og bh-stroppene trukket nedover skuldrene. Jeg lå tilbakelent i fanget til mannen bak meg, og nøt alle hendene som glupsk vandret over hele kroppen min. Beina var spredt og flere fingrer strøk snart over fitta mi, mellom kjønnsleppene, opp mot klitoris og over magen til puppene. Jeg var i himmelen. Pusten gikk fortere, huden nuppet seg og flere små lyn skjøt nedover magen til underlivet. Brått, kjente jeg noe vått og bestemt mot klitoris. Jeg åpnet øynene og så at den eldre mannen lå mellom beina mine, og lot tunga sirkulere rundt klitoris, gjorde den hoven, varm og våt. Lårene dirret. Bhen bak ryggen ble løsnet helt, og trukket av. Toppen ble dratt over hodet mitt, og skjørtet lå som en ring rundt magen. Jeg spredte beina villig og lot hendene stryke mer og mer aggressivt. Nervene responderte heftig, lot hvert punkt på huden bli stimulert. Jeg buet ryggen, støttet meg på hælene og pustet tungt. Mannen sluttet så å slikke, og trakk seg bort fra fitta. En kvinne tok raskt over og lot to fingre sirkulere rundt den våte, pulserende åpningen min. Jeg åpnet øynene og så at det var Hilde jeg hadde pratet med tidligere.

Hun kysset meg på lårene, men lot aldri fingrene gli inn – bare sirkulere rundt åpningen. Dette gjorde meg frustrert, og jeg dyttet underlivet hardere mot henne. «Vil du kjenne noe inni deg?» ertet hun og så opp mot meg. Mannen bak meg begynte å kna puppene mine og klype i niplene, og jeg trakk pusten dypt. Den eldre kvinnen fortsatte å stryke over magen og lårene mine, holdt nervene mine i fyr og flammer – gjøre meg mottagelig for hver eneste berøring. Jeg løftet rumpa opp, vridde på meg og åpnet øynene igjen. Det var flere mennesker rundt oss nå, noe stod i bakgrunnen og så på, andre pratet og holdt seg i nærheten – og noen satte seg ned ved siden av meg. De begynte etterhvert å stryke meg der det var ledig plass, og hver lille flekk av bar hud ble kjærtegnet. «Vær så snill», mumlet jeg og så tryglende på Hilde. Hun sirkulerte fremdeles fingrene rundt åpningen min, gjorde meg våtere, hovnere og varmere. Det brant, prikket, kilte og stakk – og om jeg ikke fikk kjenne noe inni meg snart, ville jeg bruke mine egne fingrer. Hilde lot litt av det ytterste leddet på pekefingeren gli inn i meg, bare rett innenfor, hvor hun igjen begynte å sirkulere. Hun trykket den litt inn, for så å ta den helt ut igjen – og lot meg ligge igjen skjelvende og andpusten. Så lot hun tunga treffe klitoris perfekt, og slikket og trykket ivrig til det svimlet for meg. Jeg stønnet høyt og lenge idet orgasmen nådde meg, og hele kroppen ristet under berøringene til alle de andre. «Du har funnet deg tilrette, ser jeg», hørte jeg en kjent røst si. Jeg åpnet øynene og møtte blikket til Jonas . Han stod over meg i bar overkropp og smilte stort. Jeg ble med ett forferdelig forlegen, og visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Jonas og meg hadde aldri vært mer en venner, og tanken på noe mer hadde heller aldri slått meg. Klart, han var kjekk, virkelig. Godt trent, mørkt hår og med et skjevt smil som sjarmerte de aller fleste. «Jonas», sa jeg lavt og lukket beina mine hardt sammen. Jeg skalv fremdeles av orgasmen, og frustrasjonen over å få noe presset inn i fitta mi, var fremdeles ikke borte. «Ikke bli sjenert», smilte Hilde og tørket seg over leppene. Hun satte seg opp, og det var først da jeg la merke til at de fleste rundt meg var blitt nakne. «Kom», sa Jonas og gav meg en hånd. «Jeg skal vise deg de andre rommene». Jeg tok Jonas sin hånd og lot han trekke meg opp. Uten å dekke meg til, smilte jeg uskyldig mot han og lot skjørte falle ned over underlivet mitt. «Det finnes et annet rom jeg tror du vil like», sa han lurt og drog meg med seg inn i huset.

Flere erotiske noveller:

  • Nora - Del 2 - Etter deilig knulling med en gruppe fremmede fortsetter Nora sin swingerseventyr inne...
  • Lina - Del 1 - Lina sin gynekolog finner fort ut at smertene i underlivet ikke er hennes feil, men oppstår p. gr. av feil sexpartner...
  • Lina - Del 2 - Lina gir sexpartneren en siste sjanse for å rydde opp i sexlivet dems...
  • Sommerforelskelsen - Hun ser så deilig ut i sin bikini at han ikke klarer å tenke på noe annet enn sex med henne...
  • Overraskelse på telt-tur - Det blir et deilig knulletreff da fire gutter skal på telt-tur. Sex i det fri inkludert...
  • Middelhavskos - Fire venner på ferietur koser seg ikke bare i sola, men også med hverandre...