Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Tantra sex eller tantrisk sex

Tantra sex er en meditativ, spontan og ekstremt intim form for elskov. Tantra lærer deg å forlenge handlingen av å elske og å fokusere på, i stedet for å fordrive potente orgasmiske energier som strømmer gjennom deg og dermed heve bevissthetsnivået ditt.Tantra transporterer seksualitet fra «å bare gjøre det» - til faktisk å «være det». Det finnes ikke noe endelig seksuelt «mål» i Tantra, bare det nåværende tidspunktet av en ideell, harmonisk forening. Tantra lærer deg å tilbe din seksuelle partner og forvandle det som bare handler om Sex om til et sakrament om kjærlighet.

Bruk Tantra til å få kontakt med elskeren din Tantra er en mystisk tilstand som det er nesten umulig å beskrive per definisjon. Tantra er en åndelig, seksuell vitenskap som ikke er statisk i sin definisjon.Når vi tar til oss Tantra blir vi mer "komplett". Ved å identifisere og stimulere vår medfødte sensuelle åndelighet oppdager vi deler av oss selv som har blitt undertrykt. Fremfor alt kan vi lære å bruke tantrisk energi for seksuell nytelse og bevissthet.Å ha kjennskap til Tantra kan hjelpe en person til å bedre kunne nyte sexlivet sitt til det fulle potensialet. Det kan også bidra til å fjerne skyldfølelse og frykt og kan bryte ned selvpålagte eller begrensende kulturelle grenser (som utvilsomt er tilfellet i de fleste vestlige samfunn).Tantra lærer oss å bli kjent med vår mystiske natur og når vi gjør det vil de seksuelle (i tillegg til andre) grensene våre forflyttes. Vi vil innta helt nye verdener av bevissthet, bli mer bemyndiget og mer oppfylt. I tillegg, kraften av de orgasmene som kan oppleves i denne bevissthetstilstanden er utrolig, eksplosiv og potensielt uendelig. Synes du ikke at det er verdt å ta en nærmere titt på Tantra..?

Tantra gir seksuell frihet

Tantra er den totale overgivelse av alle mentale, følelsesmessige og kulturelle tilstander slik at den universelle livsenergien får strømme fritt gjennom deg. Ikke bare utvider Tantra bevisstheten, den frigjør den.Tantra behandler den seksuelle energien som en alliert heller enn å la noe være undertrykt, skambelagt og noe vi bare diskuterer «bak lukkede dører». Den benekter ikke sex, faktisk gjør Tantra det motsatte ved å omfavne sex. Tantra er den eneste åndelige praksis som sier at sex er hellig og ikke en synd -selv utenfor ekteskapet eller når man begår Utroskap.Det finnes et vakkert ord for sex i sanskrit som du kanskje har hørt, nemlig ordet Kama. Kama beskriver sex og kjærlighet som sammenhørende; de er udelelige og avhengig av hverandre. Riktig, kamasutra er den kjente klassiske Tantriske skriften som stammer helt tilbake til det syvende århundre og som omhandler direkte sex og kjærlighet.

Forening via Tantra. Essensen av Tantra er dens fulle uttrykk for eksistens; en -sammenslåing med, snarere enn et -fravær av den seksuelle energien. Denne energien blir brukt som en tennplugg for avfyring av kroppens biologiske energisystem og sammenslår den(og deg) med universal energi.I Tantra er sex brukt som den kosmiske foreningen av motsetninger for å skape polariteten som forbinder den opprinnelige energien som alt i universet har opphav fra og i Tantra er sex den mest helhetlige av alle.Den grunnleggende forskjellen mellom uopplyst seksualitet og Tantra er at sex blir hellig og guddommelig når du nærmer deg sex fra hjertet og kroppen snarere enn utelukkende fra sinnet ditt. Tantra lærer deg hvordan du kan oppnå å komme opp på dette bevissthetsnivået for seksualitet.Elskov mellom to partnere som har oppnådd en slik bevissthet kan være en inngangsport til seksuell og åndelig ekstase. Tantra gjennom sex forsøker å vekke kraftige psykiske energier innenfor der vi kan inngå høyere bevissthetstilstander.

Kraften av ekstase

Tenk deg at du og din sexpartner kunne sammenkoble den doble naturen av deres seksualiteter i en ekstatisk elskovsunion! Det er nettopp hva Tantra gjør, nemlig å lære deg og din elsker hvordan å flette disse seksuelle energiene sammen til en ball av ekstatisk lykke.Som seksuelle vesener har vi muligheten til å heve energinivået i kroppen og bruke den til å oppleve mystiske tilstander av bevissthet. I praksis blir vi "guder" av våre egne kropper. Tantra vil hjelpe deg med å overskride grensene for hjernen din ved hjelp av seksualitet og energi.

Tantra Sexstillinger.

Likedan som i Kamasutra finnes det også mange forskjellige tantra sexstillinger. Vi har listet opp noen for deg som er nybegynner og noen for deg som kanskje har prøvd seg litt på tantra før!