Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Tantra sexstillinger - mye mer enn bare sex

Tantra er et sanskrit ord som består av to deler. Prefikset «tan» betyr å ekspandere, delta eller sammenveve. Den siste delen, «tra» betyr verktøy. Derfor har Tantra-definisjonen av begrepet den todelte meningen «verktøy for å utvide, frigjøre og bringe sammen». Her er noen forskjellige sex stillinger fra Tantra som kan være til inspirasjon for deg og din sexpartner til å begynne reisen deres mot den ultimate ekstase og samhørighet!

1. Ro hans båt

Dette er den mest brautende, dampende sexstillingen noensinne - perfekt for å erte opp partneren din med masse opp-og-ned-action for deretter å skifte gir og gå for sirkulære bevegelser!

Erotiske Instruksjoner:
La partneren din slå seg ned i en komfortabel, men solid stol med bena litt spredt. Du skrever over fanget hans og setter deg nedpå ham med bøyde knærne og åpning mot brystet hans og med føttene avstivet mot stolsetet. Mens partneren din griper tak i hoftene, lårene eller rumpen din, tar du tak på baksiden av stolen og begynner å bevege deg opp og ned langs penis.

Hva gjør denne stillingen så deilig?
Det er en tradisjonell jenten -på –topp-stilling med en herlig vri i tillegg til at kroppene deres er nær hverandre nok for intim kyssing, berøring eller bare gi hverandre noe utrolig hett å se på.

2. Synkron Lotus

Synkronisert pust mens dere er i denne posisjonen vil utdype intimiteten mens du rir på bølgen til en halsbrekkende klimaks.

Erotiske Instruksjoner:
Hjelp partneren din til å sitte i en komfortabel tradisjonell lotus-stilling med bena krysset og hver av hælene oppå motsatt kne. Sett deg oppå ham og la deg skli ned på han mens du har blikket vendt mot ham og med bena låst tett rundt midjen hans. Omfavne hverandre og lås leppene deres sammen med en synkronisert pust, slik at når du inhalerer gjør partneren din det samme og vice versa. Når du puster inn, dra bekkenet tilbake og stram skjedemuskulaturen. Når du puster ut, presser du bekkenet fremover og slipper. Partneren din bør følge bevegelsene dine.

Hva gjør denne stillingen så deilig?
Er du en yoga-fanatiker kan det ikke bli mer perfekt for deg enn dette. Det at dere synkroniserer pusten deres og beveger dere med samme unisone rytmesekvens forsterker intimiteten frem til en ekstatisk orgasme.

3. Krabben

Som standard misjonærstillingen, tar denne øyekontakten og kropp-til-kroppsnærheten til maks med litt ekstra krydder.

Erotiske Instruksjoner:Partneren din sitter med bena i kryss. Med blikket vendt mot ham, skrever du bena over ham og senker deg ned i fanget hans - uten at han trenger inn i deg. Lås bena dine rundt hver side av overkroppen hans så de er i kontakt med rumpen hans. Så, mens dere holder hverandres armer lar du ham trenge i deg. Begynn å sakte vugge frem og tilbake sammen og deretter øker du hastigheten ettersom du kommer nærmere klimaks.

Hva gjør denne stillingen så deilig?
Den komfortable oppreiste posituren oppfordrer til lik kontroll over tempo og rytme, noe som åpner for en gradvis oppbygging av glede for begge parter. I tillegg, er klitoris i en lett-å-nå vinkel slik at han kan pirre kjærlighetsknappen din uten å avbryte den hete og heftige action.

4. Tidsbombe

Dette er en svært hengiven sexstilling med maksimal øvre kroppskontakt, noe som naturlig nok gir mulighet for lange, hete kyss, klemming og kjærtegn.

Erotiske Instruksjoner:
La ham sitte seg ned i en lav stol med bena avslappet. Vendt mot ham, skrever du over ham med føttene på gulvet mens du sakte senker deg ned på ereksjonen hans med knærne bøyd i en nitti graders vinkel. Start med å la bare toppen av hans penis gå inn i deg, deretter senker du deg selv ned tomme for tomme før du tillater ham å komme dypt inni deg ved å skli hele veien ned på lårene.

Hva gjør denne stillingen så deilig?
Siden det er deg som sitter i førersetet her kan du komme i synkront tempo med ham inntil du får den endelige belønningen og opplever den eksplosive, men ofte unnvikende synkrone orgasmen! Denne flyktige herligheten er en sikker måte til brennkjødelige resultater.

5. Samba

Krydre det opp med litt ekstra spesielt sexy undertøy som du forførende kan kaste for å få ham til å legge enda mer gnist til elskovsøkten deres.

Erotiske Instruksjoner:
Finn en høy stol som for eksempel en fra kjøkkenet eller kontoret, demp den med noen puter og la ham sette seg. Skrev over hans herdete junior mens du lener deg litt tilbake. Plasser hendene på knærne. Spre så bena litt, ett om gangen, til hver av anklene din hviler på en av sine tilsvarende skuldre. La rumpen din pumpe frem og tilbake og rull gjerne med hoftene med en hastighet som får deg til å stønne. Balanser vekten mellom anklene og hendene mens du øker tempoet opp til maksimal hastighet.

Hva gjør denne stillingen så deilig?
Samba har et uovertruffent potensiale for intimitet - hvor mange har sett deg så nære? Dette mega-erotiske synet vil gi mannen din fantasimateriale for ukene som kommer. Krydre det opp med litt ekstra spesielt lekkert undertøy.

6. Trangt om badet

Denne posisjonen gjør det meste ut av begrenset plass slik at dere kan tvinne kroppene deres sammen og lage en forbindelse som er ideell for intens intimitet.

Erotiske Instruksjoner:
Med partneren din liggende i et badekar fylt med vann, skrever du over fanget hans mens du er vendt mot ham. Når han er inni deg lar du ham sitte opp så dere er ansikt-til-ansikt med hverandre. Deretter tvinner dere beina rundt hverandres rygger og knytter albuene under hverandres knær og løfter dem til brystnivå. Hold hverandre tett mens dere svaier frem og tilbake til ekstase.

Hva gjør denne stillingen så deilig?
Snakk om å la seg boltre i romantisk elskov. Denne posisjonen gjør det meste ut av et trangt sted ved at dere tvinner kroppene deres sammen og skaper en koselig sammenslutning som er ideell for intens intimitet.

7. Rumperister

Denne stillingen strammer grepet på junior samtidig som den øker blodstrømmen til dine nedre regioner og bidrar dermed til å øke begge sin lykke.

Erotiske Instruksjoner:
Med partneren din liggende på rygg skrever du sakte ned på ham. Når han er inni deg, la ham løfte opp overkroppen sin og hjelp begge til med å finne en behagelig posisjon slik at dere sitter ansikt -til-ansikt med hverandre. Lås så bena dine stramt rundt rumpen hans og la ham gjøre det samme med deg. Dere kan legge albuene under hverandres knær og løfte dem opp til brystnivå. Vugg hverandre inn i himmelen.

Hva gjør denne stillingen så deilig?
Stillingen strammer som tidligere nevnt grepet på junior samtidig som den øker blodstrømmen til dine nedre regioner og øker dermed begges lykke. Start sakte i rolig rytmisk tempo og slipp dere deretter mer og mer løs. Mens dere bygger opp tempoet, trykk på de samme musklene hans som brukes når han kutter strømmen av urin. Du skal se at det vil gjøre underverker.

Husk alltid på...

Husk at dere alltid bør opprettholde øyekontakt med hverandre under elskoven. Hele deres eksistens bør være involvert i prosessen. Sjelen din (ifølge Tantra) fullfører opplevelsen. Hvis alt dette tantra snakket er for mye for deg, så kan du sjekke ut vanlige sexstillinger eller kamasutra sexstillinger her. Eller kanskje du vil prøve ut vannsex? Vi har sexstillinger for enhver smak. God nytelse!