Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Tele tele tele telefon

Kvinner elsker å snakke i telefonen. De fleste gjør det i hvert fall. Det kan hende at de bruker halve dagen på å ringe til vennene sine og noen ganger kan man bare undre seg over hvordan det egentlig går an å fortelle så utrolig mye. Menn derimot er ofte ikke altfor glad i å prate, i hvert fall ikke på telefon. De svarer knapt og gi deg gjerne følelsen av at du bare forstyrrer dem på noe mye viktigere. Stort sett går det jo greit, men hva gjør du når du er i et forhold hvor dere ikke se hverandre veldig ofte, fordi du har en krevende jobb og reiser mye aller fordi dere bor for langt borte hverandre? Går det ann å øke lysten hans på en telefonsamtale med deg? Jo, det går ann! Hvis du er klar over én ting: Det er kanskje ikke så interessant for han å høre hvert liten detajl om det som hendte på trikken i dag men vi kan love deg at det er noe kjæresten din helt sikkert vil snakke med deg om på telefonen: Sex. Hvis dere ikke ha mulighet å faktisk ha sex på en vanlig måte så burde dere prøve ut telefonsex en gang. Hvis du med en litt dypere stemme begynner å prate om hva du akkurat er i ferd med å gjøre med deg selv så lytter han helt sikkert etter og ønsker seg at dere snakker sammen i all evighet.

Hvordan får til telefonsex med kjæresten?

Hvis du og din kjæreste bor langt fra hverandre kan det være vanskelig å opprettholde forholdet. Dere har begge deres behov og ofte er det viktig å ha nok sex i et forhold. Særlig i våre dager skjer det ofte at vi ikke kan bo sammen med vår partner fordi vi jobber på forskjellige steder eller kanskje bor til og med i forskjellige land. Heldigvis blir det billigere å snakke i telefonen og siden det finns videoopptak kan vi i hvert fall se hverandre en gang innimellom. Mange av oss har lyst på telefonsex men vet ikke helt hvordan de skal for til dette. De er kanskje litt nervøs og syns at det er pinlig å snakke om sex på telefon. Når det er første gang du har telefonsex så kan det derfor være godt hvis dere prøve det uten kamera. Hvis du føler for det og har skikkelig lyst på sex akkurat når du snakker med kjæresten din så ta deg kanskje litt tid å forberede det. Slå på lys som setter deg i en fin stemmning, kanskje ta på deg undertøy som du liker deg veldig godt i. Det er viktig at du føler deg selv sexy fordi partnern din kommer til å høre det på din stemme. Kanskje du legger deg inn i senga di eller gå et sted du syns det er behagelig og så ringer du til ham. Før du beginner å snakke om sex kan det være lurt å finne ut om han har litt tid. Hvis han skal et sted om fem minutter er han ikke avslappet og dermed ikke klar for sex. Men hvis han har tid så vis ham at du er kåt ved å snakke med en litt mørkere stemme og sier det du tenker på. Fortell ham hva du har på deg og hvor hånda di er akkurat nå. Så kan du si til ham hva du vil han skal gjøre med deg. Det er viktig at du snakker tydelig om det du vil. Du kan sammenligne telefonsex med dirty-talk og det er like viktig der å si rett ut hva du vil som det er på telefonsex.

 

Du har kommet til riktig nummer!

Hvorfor ringe til dyre telefontjenester hvis du helt enkelt kan avtale din neste telefonsex date på nettet? Det er mange der ute som gjerne vil ha telefonsex men vet ikke hvem de kan ringe til. Det er jo litt risikabelt å bare slå et nummer og prøve seg på det. Men vis du likevel ønsker å ha telefonsex med en fremmed så vet vi hva du kan gjøre. Bare meld deg på hos noen datingsider, lag din egen profil og skriv om dine drømmer. Skriv til damer eller menn som du syntes er interessante at du blir kåt av tanken om å ha telefonsex med dem. Det er helt sikker noen som takker ja til dette og så kan dere avtale en date. Noen er kanskje litt redd for å date en person når dere ikke kjenner hverandre men gjennom telefonsex unngå dere dette problemet. Det er bare å prøve det ut! Denne erfaringen kan ingen ta fra deg så grip sjansen og nyt mulighetene vi har i dag, så kommer du til å slå riktig nummer fortere enn du trodde.