Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Ung og lesbisk

 

Siden jeg var tretten visste jeg at jeg var litt anderledes enn de andre jentene i klassen min. Alle begynte å snakke om gutter og slike ting men det var ikke noe jeg var interessert i. Først trodde jeg at det var noe gærnt med meg, og jeg syntes at det var pinlig. Jeg latet som om jeg også var forelsket i en gutt, men det føltes ikke bra i det hele tatt. Jeg snakket til mamman min om det, heldigvis er hun en person jeg altid kan betro meg til, og hun styrket meg og sa at det er ikke noe feil med meg. Hun sa at jeg bare skulle gjøre det jeg følte for og hvis jeg ikke var interessert i gutter så var dette helt greit. Jeg hadde lagt merke til at det var ei jente som var på sammen skolen som meg, som jeg følte meg på en måte tiltrukket til. Siden jeg var så uerfaren hva alt med kjærlighet eller sex hadde å gjøre, visste jeg først ikke, hva dette betydde. Jeg betrodde meg til bestevennen min, hun hørte på det jeg hadde å si og tenkte seg litt om. Så sa hun: Marita, jeg tror kanskje du er litt forelsktet i henne. Kanskje du er lesbisk? Ja, kanskje jeg var det. Jo, nå falt alt på plass! Hvorfor hadde jeg ikke tenkt på dette før? Men nå som jeg visste det, var jeg litt glad for at det var ingenting som feilet meg, men at det fantes en forklaring for mine følelser. Jeg hadde kjempe lyst å oppdage alt som innebæret det å være lesbisk. Jeg hadde lyst å samle erfaringer!

Første erfaringer

Da jeg var femten år hadde jeg endelig selvtilliten som trengtes for å fortelle folk at jeg var lesbisk. De fleste reagerte bra, det var selvfølgelig noen gutter som syntes at det var utrolig moro og ertet meg, men det gjorde meg ikke noe. Siden det var ingen jente i klassen min som jeg var interessert i, måtte jeg finne andre veier for å bli kjent med noen jeg kunne samle erfaringer med. Så traff jeg henne på byen. Vi så hverandre og jeg visste med en gang at hun var dama! Hun var eldre enn meg og hadde allerede sine erfaringer med jenter. Vi begynte først å snakke sammen, mens vi så på hveradnre i en måte jeg aldri hadde opplevd før. Hun var pen, hadde blond langt hår og fine pupper. Hun hadde egen leilighet og spurte om jeg hadde lyst å bli hjem til henne. Det hadde jeg. Jeg følte at det kriblet i magen min når hun så på meg og at jeg ble litt våt i skrittet. Da vi kom inn til henne kikket jeg først litt rundt og så satt vi oss inn i kjøkkenet. Hun laget en kopp te til oss og vi snakket litt sammen, men jeg fant fort ut at det var noe annet jeg hadde lyst på. Jeg gikk bort til henne og vi begynte å kysse hverandre. Først sakte, så fordrende. Hun førte meg inn i soverrommet hennes og vi fortsettet å kysse hverandre. Så begynte hun å kysse min hals og uten at jeg visste hva som skjedde, var vi nesten nakne. Hun tok tak i puppene mine, stryket over dem og jeg følte at brystvortene mine ble hård. Du er pen, sa hun til meg. Så kysset hun puppene mine og gikk enda lengre ned. Nå lo vi på senga hennes og hun strøk over trusa mi. Den var imidlertid blitt veldig våt og da hun begynte å massere klitorisen min, var det helt over. Jeg klarte ikke engang å gjøre noe med henne, lo bare der og nytet den deilige følelsen som jeg aldri hadde opplevd før. Jeg begynte å stønne litt da hun dro av meg trusa og bøyde seg frem for å kysse meg. Tunga hennes beveget seg i sirkler, hun ble fortere og fortere og jeg måtte stønne enda høyere. Så trenget tunga hennes seg inn i meg. Deilig. Jeg kunne føle at hun begynte å massere meg med fingrene og så var det først en, så to fingre som var inni meg. Hun beveget dem sakte, og de var dypt inni meg. Det var en så utrolig bra følelse at det nå var helt gjort for meg. Jeg stønnet og hun ble fortere og fortere, tok flere finger i min trange skjeden. So kom jeg. Jeg eksploderte og hun ga meg følelsen av å være helt trygt. Etterpå lå jeg på senga og visste ikke hva jeg skulle si. Men jeg trengte ikke å snakke heller. Vi kjærtegnet hverandre og så var det hennes tur. Jeg hadde så lyst å gi henne tilbake alt det hun hadde gitt meg.

Pupper mot pupper

Hun viste meg hvordan hun likte å bli tatt på. I motsetning som det hun gjorde med meg likte hun det hårdere. Hun var jo mye mer erfaren som meg så det hun gjorde var at hun satt seg på senga si og jeg så på mens hun tok på seg selv. Hun hadde nesten hele hånda inni seg etter hvert og stønnet litt. Jeg begynte å ta på puppene hennes, så sto vi overfor hverandre, pupper mot pupper. Jeg hadde hånda mi i henne, eller i hvert fall tre finger og knullet henne som bare det. Hun likte det hård. Så jeg ga henne det hun trengte. Det var ikke siste gang vi hadde det gøy sammen og hun ble min lærerinne.