Registrer deg gratis nå!

Jeg er en:
videre »

Alltid på fart

Trine elsket å reise, likte seg rett og slett ikke hvis hun måtte oppholde seg på ett sted over lang tid, så hun var stort sett på farten hele tiden. Hun hadde dannet sin egen karriere, jobbet som programmerer, og hadde kunder over hele verden. Hun trengte bare en datamaskin og internettilgang, så greide hun seg fint. Dette gjorde at hun kunne jobbe fra hvor som helst i verden, og derfor kunne hun også reise som hun ville. Hun hadde vært på alle kontinenter og fått oppleve mer en andre mennesker gjør i løpet av et helt liv. Hun levde alltid billig, bodde på vandrehjem og herberger istedenfor på hotell, og styrte alltid unna de dyre spisestedene, så penger ble aldri et problem. De første årene hadde hun reist alene, og kjente nok av og til at hun savnet noen å dele livet sitt med, men hun klarte aldri å finne noen som delte hennes interesse for reising. Ikke før den dagen hun traff Joar. Joar var en mørkhåret kjekk og bredskuldret kar på 31 år, hadde barnslige krøller på hodet, et åpent smil, og et ertende blikk som fikk ungjentene til å rødme når han så på dem. Han hadde sittet ved siden av henne på toget da hun 6 måneder tidligere hadde vært på tur til

Paris, og hun fikk vite at han også reiste rundt i verden å så seg om. De ble sittende å prate i timesvis, og når hun var framme i Paris slo han følge med henne. De hadde tatt inn på et billig herberge og hun hadde sovnet i armene hans, mens en begynnende forelskelse ga henne sommerfugler i magen. Det ble til at de holdt sammen, han tok småjobber her og der, og hun jobbet med programmeringen sin, akkurat nok til at de klarte seg økonomisk. Ingen av dem hadde lyst til å slå seg ned noe sted, og de var skjelden på en plass mer en et par dager av gangen. Joar var også en utmerket elsker, om en vel dristig syntes hun,-hun hadde flere ganger gjort det med ham på steder hvor de lett kunne blitt oppdaget, men det hadde gått bra til nå. En sensommersdag i august kom de frem til en liten by i øst-europa som hun ikke klarte å uttale navnet på. Hverken hun eller Joar hadde vært der før, så det tok en stund før de klarte å finne en overnattingsplass. De tok inn på et vandrehjem og betalte for en seng i en sovesal med 12 senger. De kjøpte små lekre rundstykker fylt med kjøttpudding i et lite bakeri, og satt på sengekanten å spiste, mens sovesalen fyltes opp av andre reisende. Trine la seg i skje inntill Joar og lot blikket vandre rundt i rommet. Det hadde en seng i midten og hun kunne se det var ca 2 meter mellom hver seng. Det var folk i nesten alle. I de fleste sengene lå det personer som reiste alene, men i sengen nærmest deres, hadde det kommet et ungt ektepar som lå tett inntil hverandre med lukkede øyne. Trine kjente søvnen sige inn over seg og med hodet på skulderen til Joar, sovnet hun og gled inn i en behagelig drøm om lange reiser og nye steder.

Sovesalen

Utpå natten våknet hun og åpnet øynene, ble liggende å lytte ut i det nesten mørke rommet. Hun syntes hun hørte noen bevege seg, men klarte ikke se hva det var før øynene vennet seg til lyset. Sakte kom konturene av senger tilsyne foran øynene hennes, og hun skimtet etterhvert at det beveget seg i nabosengen der det unge ekteparet lå. Jenta lå med lukkede øyne og bet seg i leppa mens hun bevegde bakenden sin sakte mot underlivet til mannen sin. Trine stirret på dem og skjønte hva som foregikk, kunne se opphisselsen i ansiktet hennes, og skjønte at hun nok konsentrerte seg veldig for ikke å lage lyd. Trine ble liggende musestille å late som hun sov, mens hun holdt øye med dem og kjente at hun begynte å bli lettere opphisset av synet. Hun kunne se at Jenta var svært vakker, og idet teppet gled litt av hene kunne hun skimte en rosa brystvorte stikke frem. Mannen la hånden over den og masserte vorten mellom fingrene. Hun kastet litt på hodet og gav fra seg et lite klynk, hvorpå mannen med en gang la hånden rundt henne og dekket munen for å få henne til å være stille. Trine trykket seg inntil Joar og skulle ønske at hun kunne vekke ham uten at noen merket det, men hun visste ikke om hun var like modig som det unge paret i nabosengen.

Ville nødig bli oppdaget mens hun hadde sex i en sovesal full av folk, så det ble til at hun bare ble liggende å se på dem. Hun kunne se at de økte takten og jenta ble rødere i kinnene, tunga kom litt ut og en liten skjelving gikk over kroppen hennes. Hun bevegde underlivet raskere og raskere under dyna, og til slutt hev hun hodet litt tilbake og sank skjelvende sammen i sengen mens mannen holdt henne over munnen for at hun skulle være stille. Lenge ble hun liggende å puste tungt, og Trine kjente at hun misunte henne orgasmen, men turte ikke vekke Joar. Plutselig åpnet jenta øynene, stirret rett på Trine og smilte frekt. Trine rykket sjokkert til i sengen og trykket seg mot Joar, som gryntet til i søvne. Hun visste at jeg så på dem, tenkte Trine, og likevel fortsatte de. Jenta løftet litt på dyna, og Trine klarte ikke å la vær å se. Hun så at Jenta fortsatt hadde mannens pikk inni seg, og hun løftet litt på beinet sitt, som for å la Trine se bedre. Trine kjente at hun ble veldig opphisset og trykket innstinktivt rompa si mot joar. Og med ett kjente hun at hånden hans strøk henne over håften og gled under trusekanten hennes.

 

Voyeurismen slår til

Trine stivnet til, og knep instinktivt sammen lårene sine, men Joar lot hånden sin være der den var, og etterhvert slappet hun av. Hun kikket bort på jenta i nabosengen og kunne se at de var i full gang igjen, og denne gangen hadde hun brettet dyna tilbake så Trine fikk se alt som foregikk. Joar masserte henne på innsiden av trusa, strøk over fitteleppene hennes og kilte henne over klitten. Hun trykket seg mot ham og kunne kjenne at pikken hans vokste mellom rumpeballene sine. Jenta i nabosengen kikket på henne og gliste mens mannen hennes kjørte pikken sin inn og ut av henne der han tok hene bakfra. Hun skjønte nok at noe foregikk også under Trines dyne, og idet Joar dro trusa hennes litt ned, tok Trine mot til seg og løftet litt på dyna så jenta kunne se. De smilte til hverandre. Joar dro av seg bokseren og hun masserte pikken hans mot rumpeballene sine, kjente at han ble hard og klar.

Han styrte pikken sin mot åpningen hennes og lot den skli sakte inn. Trine støtte forsiktig imot, og snart fylte han henne opp og bevegde hoftene sine forsiktig. Hun kjente pusten hans i nakken, og han la hendene sine rundt henne og knadde brystene mens han gled ut og inn i henne. Hun holdt opp dyna og viste seg frem mot nabosengen, hvor de nå lå splitter naken og hadde dampende het sex. Trine tenkte at hun ikke turte fjerne dyna helt, men idet hun skulle til å breie den over seg, kjente hun at Joar rev den ut av hendene hennes, og brettet den til side. Hun ble først livredd og stoppet, hva om noen oppdaget dem? Joar bare strøk henne over håret og hvisket henne i øret, og hun slappet etter hvert av. De to jentene så på hverandre med opphissede blikk, og etterhvert ble det nesten som en konkurranse, hvor vinneren ville være den som gikk lengst. Jenta snudde seg rundt og satte seg skrevs over mannen sin, tok den store pikken hans i hånden, og førte den inn i seg, sank nedover ham og begynte et stille ritt. Trine tenkte seg om, ville til å gjøre det samme, men så tok Joar tak i bakenden hennes, løftet henne opp på seg, så hun ble sittende oppå ham med ryggen mot ansiktet hans. Hun satte hendene bakover, støttet seg på brystet hans og begynte å ri ham forsiktig.

To orgasme på samme tid

Jenta i nabosengen hadde flere frekke planer på lager. Hun reiste seg opp, gikk rundt sengen og støttet seg mot sengestolpene mens hun bøyde seg frem. Mannen hennes stilte seg opp bak henne, tok tak i hoftene hennes og trengte seg inn. I harde rykk knullet han henne så brystene disset og en klaskelyd av og til hørtes utover sovesalen. Trine ble igjen redd for at noen skulle våkne, men idet Joar satte seg opp og grep rundt brystene hennes, glemte hun alt. Han løftet henne opp og bar henne stille gjennom rommet mellom de sovende menneskene, satte henne fra seg i vinduskarmen og trengte hardt inn i henne. Over skulderen så hun at de to fra nabosengen ble villere og villere, og Trine kjente at en eksplosjon bygget seg opp i henne. For et lite sekund tenkte hun på hvor opphissende det hadde vært med et partnerbytte, men kom ikke lengre med den tanken. Joar tok henne hardere og hardere. Det begynte å rykke i pikken hans og idet han sprutet den varme sæden sin inn i henne, kjente hun ilinger gå gjennom kroppen, og hun bet seg i leppa for ikke å skrike høyt idet orgasmen skyllet gjennom henne. Hun klynget seg til Joar, og over skulderen hans kunne hun se de to fra nabosengen sige ned på gulvet å hive etter pusten. Joar trakk seg ut av Trine, og de skulle til å liste seg over gulvet og opp i sengen, men da gikk plutselig døren til sovesalen opp, og lyset fra en lommelykt sveipet over rommet. De prøvde å dekke seg til mens en bredskuldret nattevakt kom inn, rød i ansiktet av sinne og olm i blikket. De fire fikk det plutselig travelt, hev på seg klærne, nappet til seg bagasjen sin og løp ut av døren med et bråk som vekket de fleste som sov. Leende ravet de ut av vandrehjemmet og småløp bortover gaten for å komme lengst mulig unna den sinte nattevakten. De gikk i samlet flokk til en nattåpen kafe, hvor de ble sittende å prate i flere timer. Det viste seg at det andre paret også reiste rundt uten mål og mening, og det ble til at de fire reiste fra byen sammen, og de skulle få oppleve mange utrolige ting på sine reiser, både med og uten klær.

Flere erotiske noveller: